95% e klientëve të JP Morgan dyshojnë se çmimi i Bitcoin mund të thyejë 100,000 dollarë deri në fund të 2022

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 5baba2db00af02d3e9c131f32238f381 - 95% e klientëve të JP Morgan dyshojnë se çmimi i Bitcoin mund të thyejë 100,000 dollarë deri në fund të 2022 - 5 By Olivia Brooke Botuar 14 minuta më parë Përditësuar 10 minuta më parë

Pikëpamjet e favorshme për Bitcoin duket se po zgjerohen të këndshme mes shikuesve të tregut. Sipas studimit të JPMorgan, 95% e klientëve të saj parashikojnë që çmimi i Bitcoin me siguri nuk do të arrijë 100,000 dollarë, ndërsa vetëm 5% supozojnë se do të jetë.

Klientët e JP Morgan janë jashtëzakonisht të ulët për Bitcoin

Bloomberg raporton se sipas një studimi të kryer nga institucioni financiar ndërkombëtar i investimeve financiare JPMorgan midis 47 klientëve të tij, çmimi i Bitcoin parashikohet të jetë ende nën 100,000 dollarë deri në fund të 2022.

Vetëm 5% e klientëve të vlerësuar parashikojnë që Bitcoin të arrijë 100,000 dollarë. Ndërkohë, 41% e individëve të studimit parashikojnë që çmimi i Bitcoin me siguri do të përfundojë në 2022 në 60,000 dollarë. Në mënyrë të ngjashme, 9%, 20%, 23%, si dhe 2%, parashikojnë që çmimi i Bitcoin të jetë $80,000, $40,000, $20,000, si dhe $10,000 konkretisht deri në fund të vitit. JPMorgan kreu studimin si komponent i pritshmërisë së saj makroekonomike më gjithëpërfshirëse për vitin 2022.

Ndryshe nga klientët e saj, JPMorgan ka qenë në të vërtetë jashtëzakonisht i favorshëm për Bitcoin Në nëntor, institucioni financiar parashikoi që çmimi i Bitcoin mund të shkojë në 146,000 dollarë në të ardhmen nëse paqëndrueshmëria e tregut minimizohet, si dhe kapitalistët institucionalë fillojnë ta zgjedhin atë për arin. Ai përfshinte që parashikimi i tij për efikasitetin e çmimit të Bitcoin në 2022 është se ai me siguri do të arrijë në 73,000 dollarë.

Përmirësimi vjen jo shumë kohë pasi eksperti i JP Morgan paralajmëroi se rëndësia e Ethereum në DeFi po varet nga një varg.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani përafërsisht Kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

Proponents Bitcoin ndan ndjenja të përziera

Rezultati i studimit të JPMorgan është një përfaqësim i pamjes më gjithëpërfshirëse të tregut rreth Bitcoin, pasi kriptoa standarde në fakt ka qenë duke u tregtuar anash duke marrë parasysh se marrja në 2022 Një model i krahasueshëm mund të shihet në shqetësimin e Bitcoin si dhe në indeksin e lakmisë që tregon atë pamje të tregut për Bitcoin. është shqetësim i rëndë.

Ndërsa viti është ende i ri, tregu i Bitcoin aktualisht ka parë një shitje të konsiderueshme që në fakt ka bërë rënien e çmimit të tij të renditur nën 40,000 dollarë për herë të parë duke marrë parasysh shtatorin e 2014-ës. Nga viti në ditë, Bitcoin është në rënie 13%. Ai gjithashtu është ulur 38.8% nga niveli i tij më i lartë i të gjitha kohërave në nëntor prej rreth 69,000 dollarë.

  LocalTrade njihet si projekti më i besuar në Crypto Expo Dubai

Ky efikasitet i pamjaftueshëm i çmimeve në fakt ka bërë që pikëpamjet e tregut të shpërndahen midis arinjve dhe demave. Parashikimet e çmimit të Bitcoin që në fakt kanë qenë në rënie konsistojnë në atë të skepticit të Bitcoin, Crypto Whale, i cili këmbëngul me vendosmëri se çmimi i Bitcoin me siguri do të arrijë në 10,000 dollarë deri në fund të 2022.

Në krahasim, një numër i parashikimeve të çmimeve të Bitcoin kanë qenë në fakt të favorshëm, të përbërë nga ai i kreut të shtetit të El Salvadorit, Nayib Bukele, që parashikon që Bitcoin me siguri do të shkojë mbi 100,000 dollarë. Në mënyrë të ngjashme, Goldman Sachs kohët e fundit mbajti në mend se Bitcoin mund të arrijë në 100,000 dollarë duke marrë pjesën e tregut nga ari si një dyqan me prona me vlerë.

Kompania e analitikës në zinxhirin e Bitcoin Glassnode është gjithashtu e favorshme përBitcoin Siç është mbajtur parasysh në një vlerësim aktual në zinxhir, se nëse detyra e Bitcoin në zinxhir mund të marrë energji të mjaftueshme nga shkallët ekzistuese, ajo mund të rritet shumë. Bitcoin aktualisht tregtohet me 42,090 dollarë, me rritje 0.40% në 24 orët e fundit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju