Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 6a2786e852954eddeb0ec53eaba93943 - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 17

Në një ditë kur Coinbase zbuloi bashkëpunimin e saj me Blackrock, ka një informacion tjetër të madh në mjedisin kripto. Aktualisht, një numër firmash në sektorin e kriptove po përballen me erëra të kundërta në llojin e likuidimeve dhe gjithashtu ulje të detyrës individuale. Në këto kushte, Blackrock ndërmori aksionin e madh për të hyrë zyrtarisht në globin e kriptomonedhave. Lajmi u pranua pozitivisht nga bursa, me një rritje të aksioneve të COIN me rreth 40% në një faktor.

23faec15c6f2e3bbdd23d0f5ff8fa3dd - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 19

Zgjerimi i Revolut Crypto Vazhdon

Biznesi Fintech Revolut mbetet në procedurat e tij të zgjidhjeve të kriptomonedhave pasi sapo mori një autorizim për të drejtuar në Singapor. Më i riu, biznesi të enjten pretendoi se përgatitet të rrisë më shumë zgjidhjet e kriptomonedhave duke ngritur çështjen e anëtarëve të stafit. Sipas një rekordi të Bloomberg, biznesi po konsideron një rritje të numrit të kokave të kriptove me 20%. Punësimet mund të rrisin grupet e Revolut në të gjithë Evropën, MB dhe gjithashtu Shtetet e Bashkuara gjatë 6 muajve në vijim. Ky është veçanërisht një veprim i mirëpritur për lagjen e kriptove, pasi mjedisi i kriptove mbetet të dëshmojë një atmosferë të rënduar. Disa firma kanë zbuluar në kohët aktuale shkarkime, ndërsa shumë të tjera kanë ndaluar strategjitë e reja të punësimit.

Për të kontribuar në qëndrueshmërinë e grupit të saj të lidhur me kriptomat prej 43, Revolut synon të përdorë për funksione në reklamim dhe marketing, konformitet dhe gjithashtu shmangien e veprave penale ekonomike, si dhe grupe të ligjshme. Punësimi ka shumë të ngjarë të ndihmojë Revolut të rrisë ofertat e kriptomonedhave. Emil Urmanshin, mbikëqyrësi bazë i kriptove të Revolut, pohoi se biznesi i tij e sheh kripto-n "si një lojë afatgjatë dhe mbetet i fortë në industrinë e kriptove". Shërbimi Crypto aktualisht përbën 5 deri në 10 pjesë të të ardhurave të Revolut në mbarë botën, përfshirë ai.

“Megjithëse ka pasur trazira, interesi për asetet e kriptos është rritur dhe ne kemi ende më shumë klientë që tregtojnë kripto sesa gjatë korrikut 2021.”

Ofertat e kriptove në rritje

Biznesi në fakt ka zgjeruar ofertat e tij të kriptomonedhave në kohët aktuale. Shumëllojshmëria e përgjithshme e saj e parave dixhitale është aktualisht më e madhe se 80. Të mërkurën, Revolut përfshiu deri në 22 simbole krejt të reja në sistemin e tij, diskutohej rekordi. Në 12 muajt e fundit, baza e konsumatorit e lidhur me kriptomat Revolut u rrit me mbi 290%.

Tregime Trendi

e3a845f1542de5e5733a28ed49f0c924 - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 21Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme ef636b58a5363533e87b6b2ffd888f5e - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 23Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme 7e284e154c1995771a87f5e08a47cb1b - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme f53f77aad0c7dea98e7274219cf17655 - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme 43f965ad7cdea5bfb6693c6dd6a7b043 - Pas BlackrockDeal, Revolut investon shumë në kripto në mes të rënies së tregut - 29 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas modifikimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme

Në frontin qeverisës, zgjidhja e kriptomonedhës së Revolut aktualisht nuk kontrollohet nga Autoriteti i Sjelljes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar (FCA). Biznesi fintech është në pritje të autorizimit për regjistrim të pakthyeshëm pas marrjes së licencave jetëshkurtër.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju