Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, do të vijnë më shumë paketa shpëtimi?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

caf1086cb4dd82a52ee65f9fca1a5bed - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 17

Ndërmjetësi i kriptove, Alameda Research, i cili zotërohet nga pronari i FTX, Sam Bankman-Fried, u pa duke lëvizur pothuajse 370 milionë dollarë në bursë sot.

9f27c61d3467c25dbd17045d542c8428 - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 19

Kompania e informacionit në zinxhir PeckShield tregoi një koleksion marrëveshjesh midis Alameda si dhe FTX, ku ndërmjetësi zhvendosi simbole të shumta, të përbërë nga BUSD, USDC si dhe ETH në librin e xhepit të bursës.

Ndërsa nuk ishte menjëherë e qartë se cili ishte objektivi pas marrëveshjeve, ato ndjekin FTX të lëshuar në të paktën 2 ofrues të rëndësishëm të kredive kripto.

Shkëmbimi ka siguruar në fakt limit kredie që plotëson mbi 700 milionë dollarë për Voyager Digital si dhe BlockFi. Të dy ofruesit e kredisë po hasnin një problem likuiditeti në mes të një uljeje ekstreme të kostove të kriptove.

FTX dëshiron të frenojë virusin

Themeluesi Sam Bankman-Fried deklaroi në një takim aktual se shkëmbimi - i cili është ndër lojtarët më të mëdhenj të kriptove - ka një detyrim të "frenojë ngjitjen". Por zhvendosja po i siguron gjithashtu FTX një rrezik shumë më të madh në tregun e kriptove, me ujdinë e Voyager që me sa duket e bën Fried investitorin më të madh në kompani.

Tregime Trendi

43c4e408fe21ca1cfc143e49ad3fe9ca - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 21 Analiza e çmimeve të ArbiSmart: RBIS riteston mbështetjen shumëmujore; Blej këtë Dip?Lajme Altcoin 7e42d13b2b50854cbac0268b53fe941a - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 23Analiza e çmimeve të valëve: Modeli në zhvillim kërcënon të thyejë mbështetjen prej 4.16 dollarëshLajme Altcoin aa45e7c31fe3717d2067344d819b70d5 - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 25Analiza e çmimit të Apecoin: Fakeout në linjën e tendencës mund ta rrëzojë APE me 25%Lajme Altcoin 12bbd604699d53b20f6894d18712d8c2 - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 27Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme Altcoin 2b5a740c03fe0e7d8f71b8206d6555b3 - Alameda Research zhvendos 370 milion dollarë në FTX, më shumë paketa shpëtimi në hyrje? - 29 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme Altcoin

Fried është gjithashtu një palë e interesuar 7.6% në aplikacionin tregtar Robinhood, i cili ka një dukshmëri aktuale, por të madhe në sektorin e kriptove.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Paketat e shpëtimit të FTX-së fillojnë takat e një falimentimi të mundshëm në fondin e kriptobushit Three Arrows Capital (3AC), të cilit Voyager dhe BlockFi iu zbuluan të dy. Shqetësimet për virusin nga falimentimi janë përhapur në të gjithë tregun, duke ulur kostot e kriptove.

Por ndërsa Fried në fakt e ka lidhur pikën e dobët të tregut të kriptove me normat e interesit nga Rezerva Federale, duket se ka më shumë variabla në lojë.

Alameda pas pikës së dobët të tregut?

Një masë prej 3AC, si dhe rreziqet e falimentimit të ofruesit të kredisë kripto Celsius vijnë nga pika e dobët e kostove të Lido Staked Ethereum (stETH).

Si 3AC ashtu edhe Celsius në fakt e kishin përdorur tokenin si siguri, si dhe kur kostot e tij ranë, ato u zbuluan për thirrjet margjinale që mund të mos i përmbushnin. Kjo më pas likuidoi vendosjet e tyre, duke shkarkuar simbolet direkt në treg.

Por pika e dobët e stETH shoqëroi Alameda duke shkëmbyer në lidhje me 57 dollarë të panumërt token në Curve, duke shkaktuar një mospërputhje të likuiditetit në pishinën e notit, si dhe duke vendosur rregullimin e tokenit për Ethereum.

CEO i FTX Fried në fakt ka hedhur poshtë supozimet mbi këtë çështje, duke e quajtur atë një "teori konspirative memece".

 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Just-In: Gjykatat FTX Figura të mëdha politike për konferencën e ardhshme të kriptove
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju