Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape 3f7bca360f559e673c30bcb15c115c63 - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 17 e6c76ff78d53ad8eef3f2c9f1d39094c - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 19

Binance, the globe’s biggest crypto exchange, alerted on Thursday that trading Terra on its system will certainly be susceptible to disruptions.

The exchange mentioned rising withdrawal ask for LUNA, which have actually crowded the network. Binance had actually momentarily put on hold LUNA withdrawals previously today, as well as stated it may be compelled to do so once more.

The step can be found in the wake of LUNA shedding over 99% of its worth in a couple of days, while stablecoin Terra USD dramatically de-pegged versus the U.S. buck. The quantity spikes experienced by Binance are most likely LUNA capitalists hurrying for the door to stay clear of additional losses.

Binance sheh më shumë ndërprerje ndërsa sasitë rriten

Binance stated there are a high variety of pending purchases on the Terra network, which consequently is crowding the network as well as postponing purchases. The exchange stated it is likewise functioning to raise the variety of pocketbooks to sustain more withdrawal demands.

Data from Coinmarketcap reveals LUNA experienced a substantial spike in quantities today, maxing out at regarding $14 billion- approximately 14 times the everyday quantity seen a month back. The token’s tragic 99% tumble has actually substantially harmed view out there.

Tregime Trendi

6f7321ed69adfd35724c802868372ca9 - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 21Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe USTLajme Altcoin 128fbe29929e94f54eb10d00ab0d9a2f - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 23Ky Top -50 Crypto është rritur nga përplasja e tregut të së mërkurësLajme Altcoin 02741d7cdcdd6a6291a9aa71e7acffd3 - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 25 MicroStrategy, Tesla tani mban Bitcoin me humbje; A do të shesin?Lajme Altcoin d191e2b2ce6dc4c11cd4fee4080cd155 - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 27Tether bën shkëmbim 1 miliard dollarë për të mbështetur USDT Peg, ja se siLajme Altcoin f18b1d1ca11d56cf846a18dd01e067d1 - Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rriten - 29Scoop: Çfarë fshihet pas rrëzimit të Crypto Stablecoin?Lajme Altcoin

UST, which has actually for currently preserved several of its market resources, is likewise seeing outsized quantities. Daily quantities maxed out at regarding $8 billion today, contrasted to an ordinary $400 million seen before the depegging.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Terra në nenexhik, si dhe zbavitje të derdhur

Terra owner Do Kwon on Wednesday stated the blockchain will certainly mint more LUNA to make use of in sustaining the UST secure. Data from Terra analytics reveals that this has actually currently taken place.

  MicroStrategy, Tesla tani mban Bitcoin me humbje; A do të shesin?

The issuance as well as the minting might likewise be adding in the direction of the blockage on the Terra blockchain.

The task likewise stated on Thursday it will certainly shed all UST in its neighborhood swimming pool, shed the continuing to be 371 million UST cross-chain on Ethereum, as well as risk 240 million LUNA- showing more big purchases on the chain.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju