Minatorët e Bitcoin synojnë një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet me 4.89%

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape d3b3e4fd54f12f45965d1dcd2c914fcd - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 17 1e55c82eec2d698688fbf9e03b4ba897 - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 19

Sipas informacioneve nga btc.com, një kompani monitoruese e efikasitetit të minierave të Bitcoin, vështirësia e minierave të Bitcoin në fakt është rritur ndjeshëm. Siç mbahet parasysh në Twitter, nga gazetari i preferuar i shtypit të kriptomonedhave, Wu blockchain, vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin në fakt ka regjistruar një rritje prej pothuajse 5%.

Sipas postimit të tij në Twitter, 

"& Ldquo;Sipas BTCcom, vështirësia ekzistuese e nxjerrjes së Bitcoin arriti në 31.25 T, një rritje prej 4.89% si dhe një dokument i lartë.” & rdquo;

Vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin arrin nivele të reja

Rritja krejt e re mund të nënkuptojë shkatërrim për minatorët e Bitcoin. Siç tregon edhe më tej se me Bitcoin'& rsquo; Me një kthesë në rënie, minatorët e Bitcoin mund të shkojnë në një tornado.

"Por meqenëse Bitcoin është deri në 30,000 dollarë, shumë më tepër minatorë me siguri do t'i afrohen shkallës së mbylljes." & rdquo; Wu përfshirë.

Tregime Trendi

0c089cee0ed9bc34c3e61ffb6b78ccbe - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 21Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përparaLajme Altcoin 3718334516a718200d2afc8a53389385 - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 23Ky miliarder paralajmëroi kundër monedhave të qëndrueshme algoritmike në 2021, çfarë ndodh më pas? Lajme Altcoin 2e961683ef79e2c5c80c01fc14134e3d - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 25Thyerja: Bitcoin (BTC) rrëshqet në afërsisht 28 mijë dollarë në minuta pas inflacionit në SHBALajme Altcoin a28022ece237740cd1c32a5ba93f08b4 - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 27Pas Terra-s, është Tron tjetër? TRX Short Interest Rritet në qiellLajme Altcoin 16eb50a8e8f00bcbd83ab88fc8522e1a - Minatorët e Bitcoin nisen për një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet 4.89% - 29Maker Token (MKR) rritet gati 50% ndërsa rivali Terra rrëzohetLajme Altcoin

Shkalla e Bitcoin mbetet të ulet, biznesi i minierave të Bitcoin do të regjistrojë humbje të konsiderueshme. Një shikues e vuri në dukje këtë në postimin e tij në Twitter, i cili ishte një veprim për rritjen e vështirësisë së minierave, duke pretenduar: 

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

“& ldquo;Biznesi i minierave të Bitcoin sigurisht që do të fillojë të hyjë në vështirësi të konsiderueshme nëse BTC shkon dhe mbetet i renditur nën 30 mijë për një kohë shumë të gjatë. Disa në fakt kanë blerë pajisje minerare (që do të furnizohen në 2022) me 100 dollarë për TH/s ose edhe më shumë.”& rdquo;

Çfarë duhet të parashikoni në vijim

Më 28 prill, çmimi i hash i rrjetit Bitcoin arriti një ATH krejt të re prej 258 EH/s. Me përfundimin e muajit, ai uli 220 EH/s pa asnjë efekt negativ të mrekullueshëm në vështirësinë e rrjetit BTC. Ndërkohë, norma e BTC në fakt ka rënë me 23% gjatë katërmbëdhjetë ditëve të fundit.

  Protokolli i decentralizuar i shkëmbimit Uniswap shkon drejtpërdrejt në Polygon, UNI dhe MATIC Rally

Sidoqoftë, problemi i rëndësishëm nuk është ulja e BTC e renditur nën 30,000 dollarë në shkallët e tregtimit, megjithatë sa kohë do të mbetet me siguri në rënie. 

Nga ana më e ndritshme, rrjeti është i vendosur mirë për të mbrojtur një nivel shumë më të mirë të të gjitha kohërave, duke menduar për normën si dhe për mbrojtjen e përgjithshme.  Për fat të mirë, mungesa e pronarëve të përkohshëm ofron gjithashtu hapësirë ​​për tabela në zinxhir për të këshilluar energji të favorshme. 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju