Thyerje: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa arrin në Gjykatën e Lartë

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore a241a30527316d735ccce374ac5da863 - Thyerja: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa mbërrin në Gjykatën e Lartë - 17

Tre padi krejt të reja në grup janë ngritur në të vërtetë kundër Coinbase si dhe drejtuesve të saj të enjten pasi biznesi arrin në Gjykatën e Lartë për të zgjidhur 2 padi në pritje të veprimeve kolektive të lidhura me mashtrimin, si dhe me tërheqjen e Dogecoin, veçanërisht.

610a697153393e2af4159bcf56b0c226 - Thyerja: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa mbërrin në Gjykatën e Lartë - 19

Paditë më të fundit të veprimit të grupit implikojnë Coinbase për deklarata të pasakta dhe mashtruese, moszbulim të kushteve të reja të rrezikut të falimentimit, shkelje të rregullores së sigurisë, si dhe ndalimin e punës për të lidhur ekzaminimin rregullativ dhe qeveritar, si dhe veprimet detyruese.

Coinbase përballet me padi me tre klasa

Problemet për shkëmbimin e kriptove Coinbase nuk duket se përfundojnë shpejt, pasi 3 padi krejt të reja në grup janë paraqitur në Gjykatën e Qarkut të SHBA për Distriktin e Nju Xhersit më 4 gusht. Paditë e grupit në fakt janë ngritur nga zyra e avokatisë Bragar Eagel & & Squire COMPUTER, Robbins Geller Rudman & Dowd LLP, si dhe Pomerantz LLP.

Paditë e grupit kanë të bëjnë me "të gjithë personat dhe subjektet që blenë ose përvetësuan letra me vlerë të Coinbase" midis 14 prillit 2021 dhe 26 korrikut 2022. Për më tepër, dita e fundit për përmirësimin e ankuesit është 13 tetori. Në realitet, klasa veprimi nga Robbins Geller Rudman & & Dowd aktualisht ka një ankues, me situatën e paraqitur si Patel kundër Coinbase Global, Inc.

Coinbase si dhe drejtuesit e tij janë të implikuar në bërjen e deklaratave të pasakta dhe mashtruese në lidhje me procedurat e biznesit si dhe planet e konformitetit. Gjithashtu, ndalimi i punës për të lidhur zbulimin e kërcënimeve të reja të falimentimit, gjë që i bën pronat e kriptove të mbajtura në kujdestari të klientëve bazuar në procedurat e falimentimit, si dhe klientët sigurisht që do të trajtoheshin si huadhënës të pasigurt.

Tregime Trendi

e675f6af72f3b4bb4eccbf92e70ee0fe - Thyerje: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa arrin në Gjykatën e Lartë - 21Analiza e çmimit të Bitcoin: A është rikuperimi mbi 23,000 dollarë i qëndrueshëm mes vëllimeve të ulëta?Lajme 76ee5c43acbb32f396dc25a3072ef833 - Thyerja: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa mbërrin në Gjykatën e Lartë - 23Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme 62ed03a646b301847387ed0b82be537c - Thyerja: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa mbërrin në Gjykatën e Lartë - 25Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme 786ba8fd31b67f3c868599696fe62688 - Thyerja: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa arrin në Gjykatën e Lartë - 27Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme 139b8361084238abd41ed8f1d1686eaa - Thyerje: Paditë e ngritura kundër Coinbase ndërsa mbërrin në Gjykatën e Lartë - 29Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme

Siç është raportuar më parë, individët e Reddit kanë ngritur në fakt çështjet mbi Coinbase që ka një plan të ngjashëm me Celsius që bën që pronat e klientëve të përfundojnë si ndërtesa e biznesit në situatën e falimentimit.

Për më tepër, shkëmbimi i kriptove faturohet gjithashtu me shkelje të rregulloreve të sigurisë së qeverisë, si dhe për të kërkuar trajtime sipas Seksioneve 10(b) si dhe 20(a) të Aktit të Shkëmbimit të Letrave me Vlerë të vitit 1934 për lejimin e tregtimit të sigurive të pa listuara.

Çështja e padisë Coinbase pushoi së punuari për të zbuluar kërcënimet e ekzaminimit rregullativ, si dhe të qeverisë, si dhe veprimet e zbatimit. Gjithashtu, nxjerrja e deklaratave se biznesi është i sigurt dhe jo në rrezik. Për më tepër, shkëmbimi i kriptove është gjithashtu nën ekzaminimin e SEC për listimin e UST të Terra-s si dhe LUNA-n.

Aksionet e Coinbase në fakt kanë zbritur të listuara nën 50 dollarë si rezultat i deklaratave mashtruese, si dhe dështimit për të zbuluar realitetin. CEO i Coinbase, Brian Armstrong, në fakt kishte ecur përpara pas uljes së kostos së aksioneve, duke deklaruar:

“Duhet të kishim përditësuar kushtet tona të shitjes me pakicë më shpejt dhe nuk komunikuam në mënyrë proaktive kur u shtua ky zbulim i rrezikut. Kërkoj ndjesë time më të thellë dhe një moment i mirë mësimi për ne ndërsa bëjmë ndryshime në të ardhmen.”

Shkëmbimi i kriptove nën probleme për shkak të SEC, si dhe padive të tjera

SEC po shqyrton Coinbase për të detajuar siguritë e pa listuara. Ndërsa drejtuesit e Coinbase në fakt e kanë anashkaluar faktin se ai ofron siguri pasi vetë SEC kishte vlerësuar në të vërtetë procedurën e listimit të sigurisë së shkëmbimit. SEC po shqyrton gjithashtu të gjitha shkëmbimet e kriptove me bazë në SHBA, si dhe mund të paraqesë një padi kundër tyre.

Ndërkohë, Coinbase në fakt ka bashkëpunuar me mbikëqyrësin e pronave BlackRock për të ofruar zgjidhje kripto për klientët e saj. Normat e aksioneve në fakt janë rritur më shumë si rezultat.

Më 4 gusht, Coinbase u transferua në Gjykatën e Lartë për të përpunuar të dyja paditë e aktiviteteve të klasës si ndërmjetësim pasi gjykatat qeveritare në Kaliforni refuzuan rastet që duheshin dëgjuar gjatë ndërmjetësimit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju