Thyerja: Asetet e bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të akuzave për pastrim parash

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 1aef5d737ef01740f1e83c0797adab16 - Afati: Aktivet e bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 17

Bursa indiane e kriptomonedhave, WazirX ka rënë në fakt nën radarin e Drejtorisë së Zbatimit (ED). Në avancimet më të përditësuara, ED shikoi ambientet e Drejtorit të WazirX.

bf389e7a24ba89478260227f083da41a - Shkelje: Aktivet e bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 19

ED ngriu WazirX 8.13 milionë dollarë aktive bankare

Sipas të dhënave, pas kryerjes së kërkimeve, ED në fakt ka ngrirë asetet e tyre bankare me vlerë mbi 64.67 korona Rs (përafërsisht 8.13 milion dollarë). Kompania e qeverisë federale ka implikuar në fakt sistemin e kriptove për të ndihmuar në ndarjen e kompanive të dyta të APP-së të huasë në pastrimin e parave mashtruese. Ai përfshinte që fondet po bliheshin si dhe po lëvizeshin me anë të aseteve të kriptove në internet.

Ky informacion i madh pasoi ligjvënësi indian, Pankaj Chaudhary, diskutoi se Drejtoria e Zbatimit po kontrollon 2 raste që kanë të bëjnë me Wazirx. Ajo supozohet se ka shkelur Aktin Indian të Menaxhimit të Këmbimit të Valutave (FEMA).

Sipas Times of India, Ligjvënësi i Indianës pohoi se blerjet e kriptove ndërmjet WazirX, si dhe aplikimi për kredinë e makinave nuk ishin regjistruar në zinxhirët e bllokut. Kjo ngriti një sistem alarmi midis firmave indiane. Sidoqoftë, njoftimi justifikues u dha sipas përcaktimeve të FEMA kundrejt sistemit kripto.

Ai përfshinte që WazirX mundësoi kompensimin e jashtëm të aseteve elektronike me vlerë mbi 2.790 crore Rs (afërsisht 351 milion dollarë) për disa kuleta të paidentifikuara.

Tregime Trendi

09a946651d7eb9f09f2086d83aabcff5 - Shkelje: Aktivet e bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 21Analiza e çmimit të Bitcoin: A është rikuperimi mbi 23,000 dollarë i qëndrueshëm mes vëllimeve të ulëta?Lajme 4d119466f99da8b30644862b649bc121 - Afati: Aktivet e Bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 23Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme 21a066a7d80e47ac129814b2445bb05b - Thyerje: Aktivet e Bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 25Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme 01550f05145b075ee2feb4cc1f55c32c - Thyerje: Aktivet e Bankës WazirX të shkëmbimit të kriptove të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 27Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme cdc16022d99fe1204e6ba0a1a144959c - Shkelje: Aktivet e bankës WazirX të Crypto Exchange të ngrira për shkak të tarifave për pastrim parash - 29Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme

Shkëmbimi i kriptove aktivizoi transferimet e palëve të treta

Megjithatë, raportohet se në një rast shtesë, shkëmbimi i implikuar i kriptove u mundësoi individëve ndërkombëtarë të transformonin një kripto në një shtesë. WazirX gjithashtu mundësoi transferime nga shkëmbimet e palëve të treta si FTX si dhe Binance.

Drejtoria e Zbatimit theksoi se huadhënësi i implikuar ka shfrytëzuar mjetet elektronike për të nxjerrë fondet jashtë vendit. Ai përfshinte që pjesa më e madhe e parave të gatshme u zhvendos në Hong Kong duke përdorur kriptovalutat.

Kompania e qeverisë federale zbuloi sendet e provës që kishin të bënin me transferimin e parave të gatshme, si dhe shkatërroi asetet elektronike me vlerë 100 krorë Rs. Ai përfshinte që ED shikonte rezidencën e Sameer Mhatre në Mumbai ndërsa Nischal Shetty, një mbikëqyrës shtesë i WazirX pretendohet të jetë në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju