I fundit: Goditja e FASB-së në krahun e komunitetit Bitcoin

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape de55f3dc00ba2181796ba4541a4859ed - Thyerje: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 17 3ce53323861aa5136c8fa45be70f00ef - Thyerja: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 19

Në atë që mund të jetë një rritje e konsiderueshme mes një aksidenti të gjerë në tregun e kriptomonedhave, Bordi i Standardeve të Kontabilitetit Financiar (FASB) të mërkurën mori një zgjedhje për t'u kujdesur për njohjen, si dhe dimensionin e pronave elektronike, në një votim konsentan.

Në këtë drejtim, sigurisht që do të mbaheshin konsiderata për të shqyrtuar kontabilitetin për pronat elektronike të tregtueshme në shkëmbim, si dhe asetet.

Vota e FASB-së shkon plotësisht

Sipas MicroStrategy'& rsquo; sMichael Saylor, FASB pranoi të përfshijë punën me një votim të përbashkët prej 7-0 më herët gjatë ditës.

Urime komunitetit të Bitcoin. Këtë mëngjes herët, me votim 7-0, Bordi i Standardeve të Kontabilitetit Financiar (FASB) pranoi të përfshijë një punë për të ekzaminuar Kontabilitetin për Asetet Dixhitale të Tregtuara në Shkëmbim, si dhe Mallrat.

Dan Held, mbikëqyrës i zhvillimit të reklamave dhe marketingut në shkëmbimin e kriptomonedhave Kraken, pohoi,

Tregime Trendi

d2743d8429dc7c22c193e507709a9490 - Thyerje: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 21Minatorët e Bitcoin synojnë një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet me 4.89%Bitcoin News 3f2090cb622891fd7541609fd988a382 - Thyerje: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 23Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përparaBitcoin News 3221594ab5128cda696ad216dc0de32f - Thyerje: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 25Ky miliarder paralajmëroi kundër monedhave të qëndrueshme algoritmike në 2021, çfarë ndodh më pas?Bitcoin News 7941ffd724af125e88e50f434da833af - Thyerje: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 27Thyerja: Bitcoin (BTC) rrëshqet në afërsisht 28 mijë dollarë në minuta pas inflacionit në SHBABitcoin News 97fb8494f8bab408e9b670d089e36f24 - Thyerje: Goditja e FASB-së në krahë ndaj komunitetit Bitcoin - 29Pas Terra-s, është Tron tjetër? TRX Short Interest Rritet në qiellBitcoin News

Kjo është mbresëlënëse. Një veprim më i mirë për ta bërë shumë më të lehtë për korporatat që të kenë Bitcoin në raportin e tyre vjetor si dhe ta përfaqësojnë atë në një mënyrë solide.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Përparim në afat të gjatë

FASB'& rsquo; Materiali i konferencës së bordit specifikonte se objektivi i konferencës së vendimmarrjes ishte të pyeste bordin nëse do të përfshinte një punë në orarin e tij teknologjik për t'u marrë me kontabilitetin për pronat e sigurta elektronike si dhe asetet. Megjithëse rritja nuk siguron asnjë lloj rezultati përfundimtar të realizueshëm në një mënyrë të kufizuar në kohë, ajo mund të konfirmojë fare mirë se është një zhvillim i madh në planin afatgjatë.

Mund të mbahet parasysh se në nëntor 2018, Bordi i Standardeve Ndërkombëtare të Kontabilitetit (IASB) përcaktoi kundrejt përfshirjes së një pune në zotërimet e kriptomonedhave ose ofertat paraprake të monedhave. Më vonë, në qershor 2019, bordi i analizave të Standardeve Ndërkombëtare të Raportimit Financiar (IFRS) shqyrtoi mënyrën se si kërkesat e SNRF-ve vendosen për zotërimet e kriptomonedhave.

  Polkadex fiton ankandin e Polkadot, duke mbledhur 13.8 milion dollarë

Bordi vuri re se një zotërim i kriptomonedhës përmbush kuptimin e pronës abstrakte në SNK 38, Aktivet Jo-materiale, për shkak të faktit se ajo mund të ndahet nga pronari, si dhe të ofrohet ose të zhvendoset në mënyrë të pavarur, si dhe nuk i ofron pronarit një e drejtë për të marrë një shumëllojshmëri të riparuar ose të përcaktueshme të sistemeve të parave.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju