Breakfast: Nisja e re shpërthyese e Tokenit Binance, ja se si ta fitoni atë

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 120cf4af39281febfff34aa94b4b004d - Breakfat: Nisja e re eksplozive e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 17

Shenja më e re e shtrimit të Stader Labs, BNBx, thjesht mbijetoi në BNBChain Stader Labs është një firmë kripto që zhvillon artikuj shtrimi. Stader zbuloi artikujt e tyre të rinj muajin e kaluar, për të përfituar plotësisht nga kthimi duke ruajtur likuiditetin.

e6d07f05a589dc67aacdd37153c52d6c - Çrregullim: Nisja e re shpërthyese e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 19

BNB Chain është një blockchain i lëshuar nga Binance me BNB si shenjën e tij indigjene. BNB po sheh aktualisht një rritje në koston e saj, duke u rritur më shumë se 5% në 24 orët e fundit dhe gjithashtu afër 15% në 7 ditët e fundit.

Stader zbuloi se ata panë mbi 1 milion dollarë bast BNB në shumë më pak se 3 orë dhe gjithashtu po ofrojnë aktualisht afërsisht 300% APY.

Si funksionon BNBx në zinxhirin BNB

BNBx është një artikull bastesh për individët që aktualisht mbajnë BNB. Gjatë deklaratës së tyre, Stader zbuloi se ndërsa më shumë individë të zgjedhur për të rrezikuar me BNBx, vlera e tij me siguri do të rritet në kontrast me BNB.

BNBx nuk ka një APY të caktuar. Pas vendosjes me BNB në sistemin e tyre, BNBx sigurisht që do të prodhohet dhe gjithashtu do të bastojë në mënyrë efikase në të gjithë validuesit e shumtë në sistem. Vlerësuesit ofrojnë një nxitje, e cila identifikon APY-në për individët. Firma lançoi një tabelë të përafërt të APY që individët mund të fitojnë, duke u mbështetur në vlerën e plotë të siguruar, me APY mbi 500% në raste të veçanta.

Tregime Trendi

b02f811e1769e7d1117aa297bbc42586 - I thyer: Nisja e re shpërthyese e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 21Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme Altcoin 24513d86eae3f5789c5eeba0aba63daf - Breaking: Nisja e re eksplozive e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 23Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme Altcoin edbb12678b98bbd1d738ca6ad49b4ff2 - Breaking: Nisja e re eksplozive e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme Altcoin 9889a277b45cf8b091cbd23cefc40ec5 - Çrregullim: Nisja e re eksplozive e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme Altcoin 090c94c009e6efbba4d623ca1b67517f - Breaking: Nisja e re eksplozive e Tokenit Binance, Ja si ta fitoni atë - 29 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas rregullimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme Altcoin

Numrat APY aktualisht përbëhen nga APY bazë prej 5.5%, plus mbi 270% stimuj APY ngaStader

Gjithçka tjetër që duhet të dini rreth këtij Binance Token

Stader sapo bëri një ekzaminim beta për vlerësimin e përvojës BNBx. Ata zbuluan se ekzaminimi i tyre ishte një sukses i rëndësishëm, me 100% të individëve në gjendje të rrezikonin nën një min. Ata gjithashtu zbuluan se individët e renditën përvojën jashtëzakonisht jashtëzakonisht.

BNBx është një shenjë likuiditeti e drejtuar nga shpërblimi. Sa më shumë dhe gjithashtu shumë më shumë stimuj të krijohen, vlera e shenjës me siguri do të rritet.

Kursi i këmbimit të monedhës midis BNBx dhe BNB është aktualisht në 1, por sigurisht që do të transformohet shpejt sipas një formule matematikore.

individët sigurisht që nuk do të paguajnë asnjë lloj kosto kompensimi për bastin BNB, vetëm në stimujt e fituar.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju