Thyerje: Llogaria SandBox në Instagram u çaktivizua pas hakimit

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore aa6d27ee1e9254da47ef87ac7f42ab6d - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 17

Tregu global i pronave elektronike në të vërtetë është kujdesur për hakimet e vazhdueshme, si dhe ka marrë raste gjatë 2 ditëve të mëparshme. Sandbox është kompania më e përditësuar e decentralizuar e lojërave video në internet, e cila në fakt është rrezikuar.

25fd61c943c103b5d648df7a9c5073e3 - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 19

Sandbox ka të bëjë me konsultore

PeckShieldAlert diskutoi se llogaria në Instagram e Sandbox Game mund të ishte hakuar. IT përfshinte që klientët rekomandohen të mos angazhohen me asnjë lloj lidhjeje të marra në internet mbi sistemin e faqeve të mediave sociale të Sandbox.

Sandbox i kërkohet Twitter për të zgjidhur këtë shqetësim. Kompania e videolojërave miratoi se llogaria e autoriteteve të saj në Instagram është hakuar. Ai këshilloi klientët që të mos klikonin asnjë lloj lidhjeje në internet në faqen e tyre të internetit në insta. Grupi gjithashtu kërkoi të lidhej me çdo person nga faqet e mediave sociale që deklaron se është ose nga The Sandbox.

Megjithatë, u edukua se grupi i tyre i sigurisë dhe sigurisë është duke e eksploruar këtë çështje. Në rritjen më të përditësuar, Sandbox zbuloi se llogaria e saj në Instagram në fakt është çaktivizuar për momentin. Grupi i tyre është ende duke u përpjekur të rikuperojë llogarinë e tyre.

Ndërkohë, norma e Sandbox u ndal me më shumë se 1% gjatë 24 orëve të mëparshme. SAND po tregtohet me një normë tipike prej 1.28 dollarësh, në kohën e gazetarisë. Sasia e saj e tregtimit 24 orësh në fakt është ulur me 11% për të arritur në 274 milionë dollarë.

Tregime Trendi

2fb8f0f22b57eea9f1d49ebbddbdf335 - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 21 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas modifikimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme 047191512f3341539816c5d0eadbb934 - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 23 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme d098fc739df6c8644dceb3bee62e9775 - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme cd3e38d6f0f5b94523641209dd0e6b39 - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin mbi 1,650 dollarë; A janë 1,900 dollarë në ofertë?Lajme 2ffd6f48427574269c748c3ddef15f90 - Thyerja: Llogaria SandBox Instagram u çaktivizua pas hakimit - 29Analiza e çmimit të Apecoin: Çmimi APE Përgatituni për zhytje 25% me këtë BreakoutLajme

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju