I fundit: SEC akuzon njeriun pas 40.7 milion dollarësh ICO, Ja pse

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive f595d8c80fec8d52bdcfe1026b437cc6 - Shkelje: SEC akuzon njeri pas 40.7 milion dollarë ICO, ja pse - 5 By Sunil Sharma Botuar para 50 minutash Përditësuar 41 minuta më parë

Globi i kriptove mund të ketë kaluar valën ICO të 2017, megjithatë Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim ((* )) nuk e ka kaluar dhe gjithashtu SEC ka faturuar kompanitë me një ICO SEC prej 40.7 dollarë nga 2018. Miliona për një rekord të publikuar nga As,SEC & 2 firmat e tij janë faturuar nga Craig Sproule për marrëveshje jo të listuara dhe gjithashtu shitje të mbrojtjes elektronike të pronës. SEC ICO për

Nga e minierave të arit raportuar nga Afrika e Jugut

Ndërsa, SEC ngriti 40.7 dollarë nga një Sproule (ICO) e simboleve fillestare të ofrimit të monedhave (CMCT) midis Crowd Machine Compute 2018 deri në janar 2018. Prilli dhe gjithashtu Crowd Machine në të ardhmen filluan të mbledhin para nga procesi ICO tek entitetet Sproule pa ia zbuluar ato Financuesit e ICO-së. Minierat e arit të Afrikës së Jugut përafrojnë totalin e tërhequr deri në 5,8 dollarë

SEC, i cili fillimisht u sigurua se do të përdorej për të ndërtuar një risi krejt të re të decentralizuar të quajtur Milion Metavine of the Chief'& rsquo; s(*),(*), Divizioni i Zbatimit të SEC & ldquo;Njësia Kibernetike sigurisht që do të mbetet për të mbajtur përgjegjësi kompanitë e mbrojtjes elektronike të pronës që nuk mund të ofrojë një zbulim të plotë dhe gjithashtu të sinqertë për publikun e gjerë.”& rdquo; jo hera e parë

në fakt ka faturuar detyrat e ICO-së duke i quajtur ato mbrojtje elektronike të pronës jo të listuara. Ne 2019,

Kjo ICObox e faturuar dhe gjithashtu pronari i saj ofrojnë për shitje një token me vlerë 665 dollarë SEC. Në të vërtetë ka vepruar gjithashtu kundrejt të famshëmve si SEC për reklamimin e ofertave të ICO-së. Milion

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Autoritetet ruse qëndrojnë të ndara në legalizimin e Minierave të Kriptove
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju