I thyer: SEC duke hetuar të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një shkëmbim tjetër?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 417c23c285d86b411f15aab1c36d6a55 - E thyer: SEC po heton të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një tjetër shkëmbim? - 17

Çdo shkëmbim i kriptove është nën shqyrtim nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe gjithashtu Komisioni i Shkëmbimit (SEC), pohon një autoritet nga vendi i punës i senatorit amerikan Cynthia Lummis. Avokati John E. Deaton mund të ketë parashikuar siç duhet që kryetari i SEC, Gary Gensler, ka shumë të ngjarë të "padisë një shkëmbim nëse është Coinbase, Binance ose një shkëmbim tjetër deri në fund të vitit".

455035b05aca1c634d8ffb8dd6c565fe - E thyer: SEC po heton të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një shkëmbim tjetër? - 19

Të gjitha shkëmbimet e kriptove të synuara nga kryetari i SEC Gary Gensler

Një punonjës nga vendi i punës i senatorit amerikan Cynthia Lummis pretendoi se të gjitha shkëmbimet e kriptove në SHBA, së bashku me Binance, janë nën shqyrtim nga SEC, shkruan Forbes më 4 gusht.

Avokati i XRP, John E. Deaton në një postim aktual deklaroi deklaratën e tij të mëparshme se SEC ka shumë të ngjarë të padisë një shkëmbim tjetër këtë vit.

” Unë deklaroj se KSHZ do të padisë një shkëmbim ose më shumë se një. SEC ka më shumë gjasa të zgjedhë 2-4 shkëmbime që çdo shitje 5-10 të simboleve të njëjta që pretendon sigurimi i KSHZ-së janë siguri. Mund të jetë 1 ankesë vs shkelës të shumtë.”

Ekzaminimi i SEC direkt në listën e Coinbase të sigurisë së palistuar është aktualisht i kuptuar. Për më tepër, kryetari i SEC, Gary Gensler, supozohet se po përpiqet të gjejë kosto të tjera të ndryshme në shkëmbimin e kriptove. Të dhënat e mëhershme zbulojnë gjithashtu se SEC supozohet se po heton ofertën paraprake të monedhës së Binance të kriptokenit të saj Binance Coin (BNB) në 2017.

Tregime Trendi

bc65c6b2bd1a3f9cc412397cd29983cc - E thyer: SEC po heton të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një tjetër shkëmbim? - 21Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme ee3c9c54b9f10679bf34667757a0bf3f - Afati: SEC duke hetuar të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një shkëmbim tjetër? - 23Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme 701225838eca0f783bed92dbc502abdc - Afati: SEC po heton të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një shkëmbim tjetër? - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme 73232eb4497811de3841f316c65627dc - Afati: SEC po heton të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një shkëmbim tjetër? - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme b358336fbb1091584804635ed969d222 - Afati: SEC duke hetuar të gjitha shkëmbimet e kriptove, a do të padisë Gensler një shkëmbim tjetër? - 29 Analiza e çmimeve të CRV: A mundet Rally pas përmirësimit të kapërcejë rezistencën 1.55 dollarëLajme

SEC pohon se shumica e kriptomonedhave janë të sigurta dhe gjithashtu janë nën territorin e pagesës. Gary Gensler më parë në qershor të këtij viti këmbënguli se të gjitha kriptovalutat përveç Bitcoin janë të sigurta.

"Rregullorja nga zbatimi" në fakt është kritikuar nga Komisionerja e Komisionit të Tregtisë së të Ardhmes së Mallrave (CFTC), Caroline Pham, ligjvënës dhe gjithashtu specialistë të kriptos.

Punonjësi i Cynthia Lummis mendon se Kongresi amerikan në një moment do të zgjidhte CFTC për menaxhimin e sektorit të kriptove nëse konflikti nuk rregullohet brenda. Ish-mbikëqyrësi i SEC William Hinman në një fjalim të vitit 2018 pohoi "Ethereum nuk është një siguri". Është gjithashtu një nga pikat e provës së fortë në situatën SEC kundër Ripple.

Një shkëmbim i kriptove në të vërtetë ka zbuluar gjithashtu se SEC aktualisht ka dërguar njoftime Wells në shkëmbimet amerikane duke i njoftuar ata për aktivitetet që do të sillen kundër tyre.

Faturat kripto që propozojnë juridiksionin CFTC mbi kriptovalutat

Dy shpenzime dypartiake të lidhura me kriptovalutat janë rekomanduar në të vërtetë në Senatin e SHBA deri më tani, të dyja rastet e territorit CFTC mbi kriptovalutat. Megjithatë, të dyja shpenzimet nuk ka gjasa të kalojnë këtë vit.

Akti Përgjegjës i Inovacionit Financiar nga Senatoret Cynthia Lummis dhe gjithashtu Kirsten Gillibrand në qershor për menaxhimin e zotërimeve elektronike. Akti i Mbrojtjes së Konsumatorit të Mallrave Dixhitale nga senatorët Debbie Stabenow dhe gjithashtu John Boozman ditë më parë kategorizuan Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum si asete, duke i siguruar edhe më shumë territor CFTC.

Ndërkohë, Binance ka hequr në fakt tokenin AMP që SEC e ka kategorizuar si siguri. Gjithashtu, një aplikim kundër dorëheqjes së kryetarit të SEC Gary Gensler duket se ka zgjedhur në të vërtetë normën.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju