A mund ta humbasë Ethereum dominimin e tij Defi? JPMorgan beson kështu

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 65a877c89942e025fe87044a18f0f946 - A mund të humbasë Ethereum dominimin e tij Defi? JPMorgan beson kështu - 5 By Palak Malhotra Botuar 43 minuta më parë Përditësuar 43 minuta më parë

Titani pro-kriptos i Wall Street, JPMorgan mori një pozicion të papritur kundrejt blockchain-it kontrollues, Ethereum si dhe monedhës së tij, Ether ($ ETH). JPMorgan theksoi se Ethereum aktualisht po e zvogëlon renditjen e tij në topin Defi ndaj rivalëve në rritje si dhe rivalëve të ardhshëm, si dhe mund të humbasë edhe më shumë nëse nuk rritet në momentin e konsideruar të përmirësimeve të shkallëzimit.

Sipas Bloomberg, JPMorgan ka mbajtur parasysh se për shkak të lansimit të vonë të funksionit Sharding, i cili është “& ldquo; më e rëndësishmja & rdquo; avancimi për shkallëzimin e rrjetit Ethereum, është e mundur që në kohën kur Ethereum të arrijë shpejtësinë, me siguri do të kishte hequr rëndësinë e tij aktualisht.

"& ldquo;Me fjalë të tjera të ndryshme, Ethereum është aktualisht në një garë ekstreme për të ruajtur rëndësinë e saj në dhomën e aplikimit me rezultatin përfundimtar të asaj gare shumë nga ajo e parashikuar, sipas këndvështrimit tonë"& rdquo;

Faktori i dyfishtë në rënien e Ethereum-it (* ) rëndësia (* )duket se ekzistojnë 2 faktorë kryesorë si rezultat i të cilëve Defi mund të

Është i spikatur në topin Ethereum. humbet –– shqetësimi i shkallëzueshmërisë, si dhe i dyti, sigurisht që do të ishte një larmi e zgjeruar e rivalëve me blloqe të pavarura.Defi në KuCoin! Së pari aq sa

Gjeni Next Crypto Gem 500$ Shenja Pretendimi i blerjeve aktualisht, blockchains së bashku. Bonus i mirëseardhjes, me

Si'& rsquo; Megjithatë funksioni – një performancë e shkallëzueshmërisë në ETH 2.0, trajtimi paralel me siguri do të jetë i realizueshëm, duke mbajtur Ethereum'& rsquo; epërsia e shardingut, ky përmirësim është shumë nga ekzekutimi, që parashikohet të shfaqet në vitin 2023 edhe pse, Ethereum aktualisht ka rënë nga Por 100 për qind e tregut në Ethereum, në një 70 për qind të thjeshtë, si dhe parashikohet të bjerë edhe më shumë nëse ai nuk e paraprin ekzekutimin e funksionit të tij. Defi me çmim citon shënimin e ekspertëve të udhëhequr nga Sharding që theksonte “& ldquo; pamje shpresëdhënëse lidhur me

Bloomberg'& rsquo; rëndësia e tij shkon në kërcënim & rdquo; & hellip;Nikolaos Panigirtzoglou, & ldquo; e cila kërkohet që rrjeti Ethereum të ruajë rëndësinë e Scaling, mund të shfaqet shumë vonë.”& rdquo;Ethereum përfshiu se një shtesë “& ldquo; në vend të bezdisshëm” & rdquo; rrezik për të janë rivalët e tregut me blloqe të pavarura.

Rivalët e Panigirtzoglou po gjenerojnë zhvillime edhe më të disponueshme, si dhe më pak të kushtueshme në blloqe të ndryshme të tyre, në krahasim me varësinë nga Ethereum'& rsquo; s Këto 1 rrjet për sigurinë e tyre. Në vend të këtyre çështjeve Ethereum, Layer preferohet të vazhdojë përpara Në lëshimin e ETH 2.0 për të shlyer Ethereum throne.its

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Çmimi DOGE rritet me 27% në 0.30 dollarë, është sezoni për monedha me temë qensh
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju