Zyrtarët e Coinbase hedhin miliona aksione $COIN, çmimi i aksioneve të $COIN u ul me 11% mbi MoM

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 078f37acc8d957cc2d070a4d1658db9c - Zyrtarët e Coinbase hedhin miliona aksione në $COIN, çmimi i aksioneve të $COIN u ul me 11% gjatë MoM - 7 By Sunil Sharma Botuar 11 minuta më parë Përditësuar 10 minuta më parë

Tregu i kriptove që përbëhet nga monedha të mëdha si Bitcoin (BTC) si dhe Ethereum (ETH) po ndeshen me gjakderdhje dhe dhe normat në të vërtetë kanë rënë me 10% si dhe 13% krahasuar me kohët e fundit. Gjërat në fakt janë transformuar më keq për shkëmbimin e parë të kriptove IPO Coinbase pasi çmimi i aksioneve të $COIN në fakt ka rënë me më shumë se 11% gjatë muajit të kaluar. Por, pse ky aksion i mbështetur nga Cathie Wood po goditet fort?

Pse çmimi i aksioneve të Coinbase ($ COIN) i mbështetur nga Cathie Wood po e hedh poshtë Hard?

Sipas të dhënave, zyrtarët e Coinbase duke përfshirë mbikëqyrësit e saj, oficerët e policisë së pikave kryesore, si dhe oficerët e policisë së auditimit parësor po hedhin në treg aksione me vlerë miliona dollarë. Ndërsa ulja e çmimit të $ COIN mund t'i besohet shumë gjakderdhjes së përsëritur të tregut të kriptove, ky marketing i madh nga punonjësit e Coinbase është gjithashtu një nga aspektet domethënëse për uljen e mprehtë të normave.

99af32ec70a17c70b1e8f8033b421995 - Zyrtarët e Coinbase hedhin miliona aksione në $COIN, çmimi i aksioneve të $COIN u ul me 11% gjatë MoM - 9

Në prill 2021, Coinbase i talentoi secilit prej 1700 punëtorëve të tij 100 aksione secila me vlerë 56 milionë dollarë. Në përfundim të ditës së parë të tregtimit, $COIN tregtohej me 328 dollarë, si dhe arriti në çmimin e lartë të të gjitha kohërave prej 342 dollarë më 12 nëntor 2021. Coinbase gjithashtu prezantoi një ofertë personale prej 1.5 miliardë dollarësh për të moshuarit në shtator 2021.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani përafërsisht Kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

Një aspekt tjetër thelbësor për dështimin e kësaj pasi stoku i hyped është shqetësimi nga SEC. Strategjitë e CEO të Coinbase Brian Armstrong për të regjistruar tregun Defi Lending morën një goditje kur SEC e quajti atë një siguri dhe siguri. SEC i kërkoi Coinbase të mbyllte procedurat e financimit, si dhe CEO i Coinbase e bëri këtë në publik në një postim kryesor në Twitter.

Pra, si të gjitha, jo gjithçka është e shkëlqyeshme në kampin e Coinbase pasi ekspertët që tregtojnë në mes të tregut të kriptove, si dhe një konkurrencë e ngushtë me SEC duket se janë një pamje vërtet e pafavorshme për kapitalistët me pakicë. Megjithëse Cathie Wood, si dhe investimi i saj financiar në ARK, ende mbajnë aksione të Coinbase ($ COIN), sigurisht që do të interesohet të shohim përgjigjen e saj ndaj këtyre të dhënave të marketingut të ekspertëve.

  Këto sinjale bullish dhe bearish për Ethereum (ETH) mund të përcaktojnë veprimin e çmimit

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju