Aksionet e Coinbase, Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

e63c95fb84823d380637bb960e2985f4 - Coinbase, aksionet e Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë - 17

Binance Shtetet e Bashkuara në fakt ka marrë një vendim për të hequr çdo lloj tarife për tregtimin në zonë të shumë pronave të preferuara kripto. Dega e Shteteve të Bashkuara të bursës së rëndësishme përcaktoi se me siguri nuk do të faturojë më asnjë lloj tarife për profesionin e zonës së BTC në dollarë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu 3 monedha të rëndësishme të sigurta: Tether, USDC dhe gjithashtu Binance USD.

5a5b578e79d80c95261d2e9840104d32 - Coinbase, aksionet e Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë - 19

Në reagime, aksionet e Robinhood janë aktualisht në rënie ndërsa ato të Coinbase janë ulur deri në 5%.

Binance United StatesPowerplay për të fituar më shumë përdorues

CEO i Binance në Shtetet e Bashkuara, Brian Shroder, informoi Bloomberg se ai mendon se ky informacion me siguri do të krijojë besim të favorshëm individual dhe gjithashtu do t'u sjellë atyre shumë më tepër klientë.

Binance Shtetet e Bashkuara aktualisht kanë një zonë të reduktuar dhe gjithashtu tarifa bazë tregtare. Këshilltari i Forbes vendosiBinance në Shtetet e Bashkuara numri 1 midis të gjitha shkëmbimeve të kriptove në Shtetet e Bashkuara, duke përmendur tarifat e saj të ulëta për industrinë.

Binance Shtetet e Bashkuara në fakt ka verifikuar se me siguri nuk do të bëjë asnjë lloj parash pa pagesë për tregtimin e kriptove.

Tregime Trendi

e8f2f5b1e87e5d324678e616965f76b9 - Coinbase, aksionet e Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë - 21 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Bitcoin News 42181271e2c8ce4243ddf7307d2369c9 - Coinbase, aksionet e Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë - 23Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëBitcoin News 30b46fae7e7e43ade3a03710cd4d60cc - Coinbase, Aksionet e Robinhood bien pas Binance.US e bën këtë - 25Pse kjo është një kohë e mirë për të blerë Bitcoin (BTC)?Bitcoin News 7f4870ac2127566dbb2fc34de9c08a43 - Coinbase, aksionet e Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë - 27Altcoins më të mirë për të blerë në mes të korrigjimit, 5x-10x kthime të mundshmeBitcoin News 31fc97c1ccdef093254e155f69473fc3 - Coinbase, aksionet e Robinhood bien pasi Binance.US e bën këtë - 29 Analiza e çmimit të EGLD: Ritestimi i kthimit mund të vërtetojë vrapimin e ardhshëm të demitBitcoin News

Si krahasohet kjo me Robinhood, Coinbase

Robinhood gjithashtu furnizon tregtimin e kriptove pa komision, megjithatë, investitorët duhet të paguajnë përhapjen. Për më tepër, ndërsa Binance Shtetet e Bashkuara sigurisht që nuk do të bëjë tregtimin e kriptove pa kosto, Robinhood bën një shumë fitimprurëse duke marrë rimbursime nga prodhuesit e tregut.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Në një teknikë të referuar si shlyerje për qarkullimin e porosive, në krahasim me transmetimin e porosive të klientëve në shkëmbime të rëndësishme, Robinhood i drejton ato te kompanitë prodhuese të tregut shoqërues, të cilat ofrojnë rimbursime për Robinhood Kjo teknikë ishte u përplas shumë nga Gary Gensler, kryetar i Komisionit të Sigurisë dhe gjithashtu Shkëmbimeve si një problem i rëndësishëm i normës së interesit.

Ndërkohë, tarifat e Coinbase për profesionet e kriptos ndryshojnë diku nga 1% për profesion për kuletat e Coinbase deri në 4% për blerjet me karta krediti/debiti. Ka disa nga tarifat më të larta të mundshme për çdo lloj shkëmbimi të kriptove. Megjithatë, CFO e Coinbase Alesia Haas informoi CNN se nuk fiton para përmes qarkullimit të porosive si Robinhood që akuzat e tij janë të qarta.

Ndërsa Binance Shtetet e Bashkuara plotësojnë për klientët pa pagesë, se si reagojnë Coinbase, Robinhood dhe gjithashtu shkëmbime të tjera të ndryshme, vetëm koha me siguri do të informojë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Çmimet e Ortekut (AVAX) rriten 14% në lançimin e ri të besimit, ja pse
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju