Çmimi i Cosmos (ATOM) rritet 12%, A është gati të thyejë rezistencën?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

b33cf1d5c5ba490be05ea671079b557f - Çmimi i Cosmos (ATOM) rritet me 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 17

Çmimi i $ATOM, simboli indigjen i blockchain Cosmos, është rritur rreth 12 % në 7.64 dollarë Që nga deklaratë e madhe nga shkëmbimi i nënprodukteve të kriptove, dydx, për të ndërtuar blockchain-in e tij V4 në sistemin Cosmos, duket se ka një interes të madh për $ATOM.

957a1a7d33a645eac9ec7932c791853a - Çmimi i Kozmosit (ATOM) rritet 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 19

ATOM aktualisht është i pozicionuar për të thyer një shkallë rezistence prej 8.4 dollarësh dhe gjithashtu mund të verifikojë një modë të favorshme.

Çmimi i dydx është rritur gjithashtu me 2% për të arritur në 1.42 dollarë. Sasia e tij është rritur gjithashtu me 66% në 24 orët e fundit.

A po bëhet Cosmos Qendra e Inovacionit

Greg Osuri, krijuesi i Akash Network dhe gjithashtu $AKT, mendon se duke filluar nga Ethereum dhe gjithashtu duke u shkallëzuar në Cosmos me siguri do të përfundojë të jetë një model Ai kontrolloi sovranitetin si teknikën më të madhe të shkallëzimit.

Në deklaratën e tyre, dydx admiroi gjithashtu Cosmos Ata zbuluan se decentralizimi total është një nga atributet më vitale të procedurës V4. Procedura V4 përbëhet nga një decentralizim i plotë, një libër porosish dhe një motor që përputhet. Sipas dydx, sistemi Cosmos i lejon ata të shkallëzohen në një larmi shumë më të madhe porosish/anulimesh për sekondë.

Tregime Trendi

5ca4db3b1409badf3cf8b8dfe1d1e515 - Çmimi i Cosmos (ATOM) rritet me 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 21Analiza e çmimeve të valëve: Modeli në zhvillim kërcënon të thyejë mbështetjen prej 4.16 dollarëshLajme Altcoin 1fedbd8a357c4cfb7ff605cecfd06f47 - Çmimi i Cosmos (ATOM) rritet me 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 23Analiza e çmimit të Apecoin: Fakeout në linjën e tendencës mund ta rrëzojë APE me 25%Lajme Altcoin ccd69a92d77a8147275b9e1a30631fe9 - Çmimi i Cosmos (ATOM) rritet 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 25Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme Altcoin 6cbeaffd6d342a441b55de0a5aa84b84 - Çmimi i Kozmosit (ATOM) rritet 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 27 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme Altcoin 20d9f85dc98a352335c719bbc2b2c16a - Çmimi i Kozmosit (ATOM) rritet me 12%, A është gati për të thyer rezistencën? - 29Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëLajme Altcoin

I përshkruar zakonisht si Interneti i Blockchains, Cosmos fokusohet në aftësimin e biznesit për të ndërtuar blockchain e tyre të pavarur. Çdo blockchain me siguri do të ketë liri mbi zgjedhjet e tij, ndërsa fuqizohet nga marrëveshja Tendermint.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

$ ATOM për të thyer rezistencën?

Përveç dydx, shumë sisteme të tjera të ndryshme Web3 kanë bashkëpunuar në të vërtetë me Cosmos Sei Network, Kado Money, Mars Protocol, Kujira, dhe gjithashtu Osmosis janë disa teknologji të tjera që kanë ndodhur së fundmi në procedurën e tij. Duket se ka një interes të madh për të ardhmen e $ATOM.

Ndikuesi kryesor në Twitter dhe gjithashtu investitor i kriptove, Crypto GodJohn ndau në Twitter se si Kozmosi po tejkalon BTC Në mënyrë të ngjashme, një kripto kapitalist më i rëndësishëm, MoonOverlord, mendon se transferimi i dydx në $ATOM është një humbje e konsiderueshme për $ETH

Aktualisht, $ATOM po kalon jashtëzakonisht shumë $ETH në lidhje me fitimin e çmimit duke pasur parasysh atë deklaratë. Nëse do të ketë me siguri energjinë e duhur për të thyer rezistencën, vetëm koha me siguri do ta informojë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Just-In: Investitori kryesor i LUNA Zhu Su i 3AC i përgjigjet rënies së Luna 
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju