Aplikimet ndër-zinxhirore marrin një përgjigje negative nga Vitalik Buterin

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive aea0006418213b5f47c2d515356d1cc1 - Aplikimet ndër-zinxhirore marrin një përgjigje negative nga Vitalik Buterin - 5 By Parasshuram Shalgar Botuar para 50 minutash Përditësuar 50 minuta më parë

"Kufizimet bazë të sigurisë së urave", sipas themeluesit të Ethereum, janë faktori kryesor për mosmiratimin e tij. Të premten, një postim në blog në Reddit nga Vitalik Buterin, themeluesi i Ethereum (ETH), nënvizoi çështje të rëndësishme të mbrojtjes rreth urave të ndërthurura në komunitetin ekologjik të blockchain, të cilat ai mendon se po neglizhohen.

Sepse pasuritë indigjene (si p.sh Ethereum në Ethereum dhe gjithashtu Solana në Solana) ruhen drejtpërdrejt në blockchain, sipas Buterin, ata janë ekstra imun ndaj sulmeve 51 për qind. Megjithatë, edhe nëse kiberpunkët arrijnë sukses në censurimin ose kthimin e blerjeve, ata nuk mund të sugjerojnë bllokime që me siguri do t'i mundësonin dikujt të heqë kriptomonedhën e tyre.

Udhëzuesi gjithashtu vendos mbi Ethereum aplikim, një marrëveshje e mençur. Merrni parasysh këtë rrethanë: cyberpunks lëshojnë një grevë prej 51 përqind (duke menaxhuar 51 përqind të të gjithë furnizimit rrjedhës Ethereum) ndërsa një kapitalist ndërron 100 ETH për 320,000 DAI stablecoin, gjendja e përfundimit mbetet e qëndrueshme, gjë që nënkupton që financuesi me siguri do të marrë vazhdimisht ose 100 ETH ose 320,000 DAI, në varësi të kushteve.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani përafërsisht Kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

Deklaratë nga Buterin mbi urat ndër-zinxhirore

Buterin u shpreh për të deklaruar se urat me zinxhir tërthor nuk kanë të njëjtën shkallë mbrojtjeje si pjesa tjetër e rrjetit. Nëse, për shembull, një agresor përdori Ethereum-in e tij (ETH) për të transferuar direkt në një urë Ethereum (ETH) për të marrë Eterin e mbuluar me Solana (WETH), dhe më pas e kthente atë marrëveshje në anën Ethereum aq shpejt sa Solana pala e vërtetuar atë, sigurisht që do t'u krijonte humbje tragjike individëve të tjerë, simbolet e të cilëve janë të siguruara nga marrëveshja SOL-WETH, pasi simbolet e mbuluara nuk janë më të mbështetura nga fillestari në një proporcion 1:1.

Megjithatë, një faktor shtesë i ngritur nga Buterin është se goditja e mbrojtjes mund të dëmtojë shkallëzimin nëse edhe më shumë ura kontribuohen në rrjetin e ndërthurjes. Kur merret në konsideratë një rrjet teorik prej 100 zinxhirësh, shkalla e lartë e lidhjes dhe gjithashtu nënproduktet e mbivendosura tregojnë se një goditje prej 51 përqind në një zinxhir, veçanërisht një me kapak të vogël, mund të shkaktojë një epidemi në të gjithë sistemin. Në këndvështrimin e Crypto 51, ai mund t'ju kthejë afërsisht 1.78 milionë dollarë në orë për cyberpunks që të lëshojnë një vektor goditjeje prej 51 për qind kundrejt rrjetit Ethereum. Për blockchains si Bitcoin Cash, nga ana tjetër, shpenzimi mund të reduktohet deri në 13,846 dollarë për orë.

  Tregu Coinbase NFT zotëron dominimin me 1 milion regjistrime në ditë

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju