Crypto Braces për një tjetër përplasje ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë"

Më e mira në

Kiber

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore b1ef50374756cec26733a6697df0889e - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 17

The Federal Reserve proceeds its hawkish position to suppress rising cost of living. The customer cost index for August exposed worse-than-expected rising cost of living. The Fed declared its dedication to suppressing rising cost of living rates by progressing with a big walking of 75 bps. More significantly, Fed chair Jerome Powell appeared to relocate far from his previous remarks concerning a soft touchdown.

15ea1ee36339c5dc000e92c79b21737c - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 19

The crypto area is supporting for an additional accident as rates remain to drop with currently lower. Ethereum dropped listed below the $1.3 K mark while Bitcoin is turning in the $18K – – $19K variety. In the last 7 days, a lot of the altcoins have actually been selling the red.

Është e mundur një ulje e butë

The Fed moved on with an additional 75 bps trek. More significantly, it is not likely that the Fed is most likely to pivot at any time quickly. Even favorable market individuals, like Marko Kolanovic, anticipate a 100 bps huge walking prior to completion of the year.

The Fed wishes to bring the rising cost of living degree to under 2%. Even the Fed’s forecast exposes it will certainly take till 2025 to reach this target. Major macroeconomics specialist, @MacroAlf, highlights on Twitter that the 5 biggest economic situations worldwide are experiencing the fastest stagnation in credit score development. He does not think a soft touchdown to be in any way most likely.

Lisa Abramowicz of Bloomberg television highlights that Fed chair Powell is relocating far from his forecast of a soft touchdown. Powell thinks that secure rates are the essential aspects of a working economic climate. The Head of trading at Hindsight mutuals exposes that this is the most awful FOMC of all. He discusses that he doubts the whole suggestion of a soft touchdown.

Tregime Trendi

c1bf96c3e67f192b13333134fdd7f14e - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 21Reversal Bullish vendos çmimin e Tezos për 11.6% rritje.Lajme f9cc952a4ba68f3a86244704eec3d27d - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 23Çmimi i Litecoin i bllokuar në një situatë të krijuar ose të thyer; Shikoni këtë përpara se të bliniLajme 288b898f8cda6ff0f663deb117905577 - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 25Çmimi i Apecoin thyen barrierën prej 5.7 dollarësh për një tubim 14%, por çfarë më pas?Lajme fa06212af93c90483fb452843272b355 - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 27Modeli Bullish u shfaq në grafikun javor të çmimeve XRP; A duhet të blini?Lajme f1fd6760f75f2522da20777be36862e9 - Mbajtëse kripto për një përplasje tjetër ndërsa Fed zvogëlon "uljen e butë" - 29Trendline Breakout vendos që Rally me monedha helium të arrijë në 7 dollarëLajme

A është një recesion i mundshëm

The chance of an economic crisis boosts every day as the Fed proceeds its hawkish position. The World Bank has actually currently released a caution for an economic crisis as quickly as the following year. The United States has actually currently had 2 successive quarters of unfavorable development. Experts think that it is exceptionally most likely that a 3rd unfavorable development quarter will certainly be exposed.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju