Parashikimi i çmimit të monedhës Crypto.com: CRO është rritur 346% në javë në 0.85 dollarë

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 89a163aaf58abf686bf71f08293adcc8 - Parashikimi i çmimit të monedhës Crypto.com: CRO është rritur 346% në javë në 0.85 - 7 dollarë By Nancy Lubale Botuar 2 orë më parë Përditësuar 2 orë më parë

Çmimi i monedhës Crypto com në fakt ka mbetur në rritje edhe pas përmirësimeve që janë përjetuar në të vërtetë në tregun e kriptove duke marrë parasysh se fillimi i kohëve të fundit. Shenja në fakt ka treguar një rritje të pandërprerë gjatë 3 javëve të fundit duke u ngjitur me 346% gjatë muajit të fundit. Nëse tendenca në rritje mbahet gjatë dy ditëve në vijim, CRO mund të bëjë një vrapim për eksplorime çmimesh krejt të reja mbi 1 $.

Çmimi i monedhës Crypto com Rally nxitur nga fushatat e suksesshme të marketingut

Javën e kaluar, Fortune raportoi se Crypto com në të vërtetë kishte bashkëpunuar me Midtown Los Angeles për të përfunduar duke qenë regjistrimi i titullit që ndryshon Staples Ky në fakt është quajtur si një nga bashkëpunimet më të spikatura në të cilin ka marrë pjesë aktualisht shkëmbimi i kriptove me bazë në Singapor.

Interesante, oferta duket se është vendosur në të vërtetë edhe përpara se Los Angeles Lakers të zbulojë emrin krejt të ri që parashikohet të ndodhë në të gjithë video lojën e tyre në shtëpi më 25 dhjetor.

Kjo është një ofertë prej 700 milionë dollarësh, e gatshme për t'u paguar për një kohëzgjatje prej 20 vjetësh, si dhe ka treguar në të vërtetë shkallët që firmat e kripto-kriptove duan të arrijnë për t'u njohur.

CRO, monedha vendase e shkëmbimit Crypto com u mblodh deri në 67% dhe deri të martën, ajo kishte krijuar një dokument krejt të ri të lartë prej 0.884 dollarësh. Sipas çmimit, si dhe informacionit të tregut nga Coin MarketCap, Crypto com Coin në fakt ishte zgjeruar për të përfunduar duke qenë zotëruesi i 13-të më i madh i kriptomonedhës, duke ofruar 21.6 miliardë dollarë në çmim tregu. Për më tepër, token është rritur 1350% nga viti në ditë.

CRO mund të arrijë në 1 $

Çmimi i monedhës Crypto com po shet eko-miqësoren me 0.849 dollarë brenda kufijve të një rrjeti në rritje, siç shihet në grafikun e përditshëm.

Prandaj, mbyllja e ditës mbi kufirin qendror të rrjetit paralel në rritje në 0.727 dollarë sigurisht që do t'i forcojë demat që të shtyjnë çmimin CRO më të lartë në nivelet e reja të të gjitha kohërave.

Grafiku i përditshëm i ofruar renditur më poshtë programet që tendenca në rritje është ende e padëmtuar, veçanërisht me Divergjencën e Konvergjencës mesatare Lëvizëse (MACD) më e madhe mbi vijën mesatare. Sinjali i blerjes ishte mbajtur në të vërtetë duke pasur parasysh se fillimi i nëntorit, si dhe rriti vlerësimin e favorshëm

Grafiku ditor CRO/ USD

5afa91b80eb854f0e78a8f2d9f869d07 - Parashikimi i çmimit të monedhës Crypto.com: CRO është rritur 346% në javë në 0.85 - 9 dollarë

Në disavantazhe, treguesi i Indeksit të Forcës Relative (RSI) është tepër i mbiblerë në 87.33, duke sugjeruar që energjia e favorshme është mbinxehur, gjë që një përmirësim mund të sigurojë në një periudhë të afërt.

Prandaj, financuesve u rekomandohet që të ndërmarrin hapa të plotë për të parandaluar kapjen e arinjve, gjithashtu pasi ankthi i humbjes (FOMO) kap tregun.

 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  I fundit: Është zyrtare, teatrot e AMC do të pranojnë Shiba Inu (SHIB)
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju