Crypto Exchange Binance mundëson tërheqje direkte në Ethereum Layer 2

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

Libri i librit (*2 *) By Bhushan Akolkar Botuar para 30 minutash Përditësuar 30 minuta më parë

Në mesin e përparimeve aktuale, shkëmbimi i kriptove Binance duket se në fakt ka filluar tërheqjet e drejtpërdrejta nga Layer Two Ethereum Networks Ekspertët e njohur të kriptos Lark Davis ishte i pari që vendosi këtë rritje duke shpërndarë një pamje të ekranit në llogarinë e tij në Twitter.

Në nëntor 2021, Binance aktualisht kishte bërë lajmin për përfshirjen e rrjetit Arbitrum One dhe gjithashtu në të njëjtën kohë hapjen e parapagimeve për ETH në Arbitrum One Layer 2.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Regjistrohuni për të kërkuar bonusin e mirëseardhjes prej 500$

Rritja më e fundit nënkupton që individët aktualisht mund të transferojnë përveç paradhënies ETH në llogaritë e tyre Binance duke përdorur opsionin Arbitrum One Layer 2. Mes kostove në rritje të Ethereum, nevoja për mjete juridike të Shtresës 2 është rritur në të vërtetë.

Kështu, Binance'& rsquo; Rritja vjen thjesht në kohën e duhur! Kjo rritje sigurisht që do t'u mundësojë edhe më shumë individëve të përdorin mjetet juridike të Ethereum Layer 2 si Arbitrum One pa përdorur rrjetin kryesor Ethereum. Më parë, individët duhej të shkonin në një rrjet të ndryshëm dhe gjithashtu më vonë në urën Arbitrum, e cila ishte mjaft e kushtueshme, deklaroi investitori.

Rreth Rrjetit Arbitrum One

Arbitrum One është një rrjet beta i një opsioni përmbledhje të prodhuar nga OffchainLabs Këto përmbledhje luajnë një rol themelor për të përmirësuar xhiron e Ethereum Ato mund të funksionojnë duke zbatuar marrëveshje jashtë rrjetit kryesor të Ethereum, ndërsa në të njëjtën kohë ruajnë informacionin për të.

Blockchain Arbitrum One përfiton nga grumbullimet pozitive të cilat ndihmojnë gjithashtu në uljen e bllokimit të rrjetit dhe gjithashtu tarifën e gazit duke rritur shkallën e tij.

Binance është vetëm një nga shkëmbimet e kriptove të pakicave që mbështet mjetet juridike të Layer 2 Ethereum për pagesat paraprake dhe gjithashtu tërheqjet. Ndërsa shkëmbimet qendrore janë vonë për festën, shkëmbimet e decentralizuara si Uniswap, Aave, dhe gjithashtu 1 inç, aktualisht kanë përfshirë dy shtresa të Ethereum Layer në fund të tyre.

Siç u tha, nevoja për dy Ethereum Layer po zgjerohet për shkak të ngarkesës më të madhe të gazit në Ethereum. Si rezultat, ne parashikojmë shumë më tepër shkëmbime të tjera qendrore të ndryshme si Coinbase që të regjistrohen me bandwagon dhe gjithashtu të ofrojnë ndihmë dhe gjithashtu asimilimin e L2.

  Rënia masive e Shibit i kushtoi balenës së madhe gati gjysmën e zotërimeve të tij

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju