Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 51310b37098373777b6669f561d9853b - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 17

Tregjet e kriptove skuqen edhe një herë pasi kostot në fakt kanë rënë në 24 orët e fundit. Lëvizja e ngadaltë e kostos mund të jetë fillimi i një kohëzgjatjeje të re, pasi disa profesionistë kanë filluar të pyesin nëse inflacioni ka arritur në të vërtetë.

4030890b2918c18ee05b51b74fac59e7 - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 19

Pas tregtimit deri në 24.5 mijë dollarë, kostot e Bitcoin në fakt kanë rënë nën 23 mijë dollarë edhe një herë. Aktualisht tregtohet me 22.8 dollarë K. Ethereum gjithashtu ra nga 1,764 dollarë në fillim të javës në 1,570 dollarë. Në fakt, ajo u rrit pak dhe gjithashtu po tregtohet me 1,622 dollarë.

Ethereum Classic dhe gjithashtu Cronos kanë përjetuar humbje të konsiderueshme.

Frika nga inflacioni në rritje

Në një takim me CNBC, Adam Parker, CEO dhe gjithashtu pronar i Trivariate, zbuloi se ai mendon se numrat e CPI me siguri do të vazhdojnë të rriten. Indeksi i Çmimeve të Konsumit është një tregues jetik, i përdorur nga Fed për të vlerësuar inflacionin. Megjithatë, disa profesionistë mendojnë se është një tregues i vonuar që sigurisht nuk do të reduktohet për një periudhë të gjatë kohore.

Sipas Parker, ai në të vërtetë nuk ka parë absolutisht asgjë nga Fed që sugjeron ndonjë lloj qëllimi djallëzor. Ndërkohë, ai bën me dije se qiraja në tregun e pasurive të paluajtshme po rritet me 12% çdo vit. Një rritje e kriptove dhe gjithashtu e bursës do të kishte nevojë për CPI të renditur më poshtë 2, gjë që sigurisht nuk do të ishte e realizueshme pa një krizë të madhe ekonomike.

Tregime Trendi

de0bec01f38dd4436b54f2e841761963 - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 21 Analiza e çmimeve të CRV: A mundet Rally pas përmirësimit të kapërcejë rezistencën 1.55 dollarëLajme 3d93af6f523502e0b158a366a2ba28ea - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 23 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme d01dc7e4a00d060bd9bd57f62366c12c - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme 4288527f8e1feccd40f9fcdc6a3fad32 - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin mbi 1,650 dollarë; A janë 1,900 dollarë në ofertë?Lajme d6c121921367a833f4cfb153ab07d5fd - Tregjet e kriptove bien ndërsa frika e inflacionit fillon të zvarritet, ja pse - 29Analiza e çmimit të Apecoin: Çmimi APE Përgatituni për zhytje 25% me këtë BreakoutLajme

Chris Toomey i Morgan Stanley gjithashtu ka zbuluar se inflacioni nuk ka arritur kulmin. Ai gjithashtu tregoi gjendjen e PBB-së në mbarë botën si burim shqetësimi. Sipas tij, ky inflacion aktualisht po cilësohet si arkitektonik dhe jo kohor.

Efekti në kripto

Rritja e inflacionit mund të ketë një rezultat të pamëshirshëm në kostot e kriptove. Inflacioni estetik i Rezervës Federale me firma të matshme dhe gjithashtu norma interesi ecën. Në qershor, Fed rriti çmimin me 75 bps, gjë që çoi në një gjakderdhje kripto.

Megjithatë, kur numrat e CPI-së të korrikut treguan përshkallëzim të inflacionit, tregu i kriptove nuk pati shumë dështim. Sipas disa profesionistëve, tregu aktualisht kishte vlerësuar në një tjetër informacion negativ të IÇK-së dhe gjithashtu normën pasuese të interesit në këmbë. Supozimi ishte se numrat e IÇK-së me siguri do të rriten nga gushti dhe gjithashtu Fed sigurisht që do të kthejë kursin e trajnimit.

Një tjetër informacion negativ i IÇK-së dhe gjithashtu një ecje jashtëzakonisht e madhe nga Fed mund të krijojë që sektori i kriptove të kthehet në një treg me rënie.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju