Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore b535fc2f3ddf6c0e82a60b8dca7fd314 - Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 17

Rritja aktuale e çmimit nga Bitcoin gjatë 2 javëve të fundit në fakt ka kërkuar që minatorët e BTC të ndezin pajisjet e tyre pavarësisht nga balli i ngrohtë i përsëritur në perëndim.

36a20e426245b3d2e2ef822cab7bde1e - Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 19

Mes çmimit të Bitcoin që shkon në 23,000 dollarë, çmimi i problemit të minierave BTC në fakt është rritur më shumë se 1.7% në 2 javët e fundit. Gjatë ndryshimit të mëparshëm dy-javor, çmimi i minierës së Bitcoin zbriti në më pak të shtrenjtë një vit më parë.

Mes frontit të ngrohtë ekzistues, çmimet e energjisë elektrike në fakt janë rritur ndjeshëm, gjë që është gjithashtu kostoja më e madhe për minatorët e Bitcoin. Me normat e larta të energjisë elektrike për shkak të ballit të ngrohtë, minatorët e Bitcoin mbyllën procedurat.

Gjatë 2 javëve të fundit, çmimi i BTC në fakt është rritur me 6.2%. Kjo rënie çmimi ka rritur në fakt të ardhurat nga minierat, si dhe ka kërkuar që minatorët të ndezin pajisjet e tyre. Duke folur për Bloomberg, Jaran Mellerud, ekspert i kripto-minierave në kompaninë e studimit Arcane Crypto pohoi:

“Rritja e çmimit të Bitcoin në fakt ka shkaktuar rritje të fitimeve për minatorët, si dhe disa minatorë që u shtypën jashtë linje në qershor dhe korrik, në fakt, me shumë gjasa janë lidhur sërish në pajisjet e tyre”.

Tregime Trendi

cc2d4f265e51da16f182b8b684732fc7 - Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 21Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesBitcoin News b91a7bc891932a0abeb46a465d54356f - Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 23Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Bitcoin News 562c3084278f744b1925bec451718e84 - Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëBitcoin News 33fdfb335e45a94cd9590f68e1e45277 - Megjithë valën e nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Bitcoin News bb93b5e14762ab7679330342e973a0cc - Pavarësisht valës së nxehtësisë, minatorët e Bitcoin ndezin pajisjet ndërsa çmimi i BTC rritet - 29 Analiza e çmimeve të CRV: A mundet Rally pas përmirësimit të kapërcejë rezistencën 1.55 dollarëBitcoin News

Minatorët e Bitcoin që përqendrohen në Teksas si dhe në Gjeorgji

Edhe një herë, minatorët e Bitcoin në fakt janë grumbulluar në shtetet jugore të SHBA-së të Gjeorgjisë si dhe Teksasit, të cilat kanë ligje kripto-miqësore, si dhe furnizim me energji elektrike me kosto të ulët. Muajin e kaluar, në fillim të korrikut, minatorët duhej të mbyllnin të gjitha procedurat në shkallë industriale pasi një front solid i ngrohtë goditi Teksasin.

Disa nga minatorët e mëdhenj në Teksas i janë bashkuar në fakt programeve të reagimit të nevojave nga drejtuesi shtetëror – Këshilli i besueshmërisë elektrike Ky program përfshin një reduktim vullnetar të marrjes së energjisë gjatë orëve të para, megjithatë, minatorët plotësohen më vonë.

Duke mbyllur platformat e tij të minierave të Bitcoin në Teksas muajin e kaluar, Riot Blockchain në fakt ka mbledhur 9.5 milionë dollarë në raporte krediti muajin e kaluar. Jaran Mellerud pohoi:

“Në korrik, disa minatorë amerikanë shkëputën pajisjet e tyre si pjesë e programeve të përfshirjes së tyre popullore të reagimit. Kjo shkaktoi një rënie të ndjeshme të fuqisë llogaritëse të Bitcoin për muajin”.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju