DOGE, SHIB, FLOKI Parashikimi i çmimit: Përplasja e kriptove apo një kohë për të blerë?

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 275da640c433a7bbb07e72d55ded618e - DOGE, SHIB, FLOKI Parashikimi i çmimit: Crypto Crash Apo një kohë për të blerë? - 11 By Nancy Lubale Botuar 41 minuta më parë Përditësuar 41 minuta më parë

Tregu i kriptove filloi vitin duke shkelur në një kordon të kufizuar dhe gjithashtu rrethanat vazhdon të përkeqësohet çdo ditë, me të gjithë kapitalin e tregut të kriptove duke zbritur të renditur nën 2 trilion dollarë vonë të enjten, sipas informacionit nga CoinMarket Cap. Monedhat meme në fakt nuk kanë mbetur pasi kanë zbritur si në çmim ashtu edhe në çmimin e tregut.

Shiba Inu është afër arritjes së objektivit të rrjetit në rënie në 0.00002813 dollarë, siç u vlerësua të enjten dhe gjithashtu mbeti në procedurën e mbrojtjes së shkallës së ndihmës prej 0.000030 dollarë. Në të njëjtën kohë kundërshtoi blerjen e stresit nga shkalla 0.16 dollarë dhe gjithashtu betejat për të mbrojtur ndihmën nga shkalla 0.1498 dollarë. FLOKI dhe gjithashtu altcoin të tjerë me kapak të vogël po kërkonin gjithashtu shkallë solide ndihme për të minimizuar humbjet.

Dogecoin shikon drejt e në një humnerë ndërsa 0.1241 dollarë beckons

Monedha meme udhëheqëse shet ngjyrën e kuqe me 0.1554 dollarë në kohën e kompozimit dhe gjithashtu ka zhvilluar në fakt një trekëndësh që zbret në grafikun e përditshëm. Ndërsa Frika ekstreme (15/100) mban tregun e kriptove, siç zbulohet nga Indeksi i Frikës dhe Lakmisë së Tregut të Kriptove të Alternatives, me shumë kapitalistë të shqetësuar se tregu me siguri do të rrëzohej gjithashtu. Prandaj, Dogecoin ka shumë të ngjarë të pengohet dhe gjithashtu të fillojë një zhvendosje tjetër në drejtim të objektivit të modelit mbizotërues të grafikut në 0.1241 dollarë, që qëndron për një rënie prej 19.27% nga çmimi ekzistues.

Tabela ditore DOGE / USD

Tabela e drejtpërdrejtë

d58733a2112c7d9ecdd2d56b75cfeba6 - DOGE, SHIB, FLOKI Parashikimi i çmimit: Crypto Crash Apo një kohë për të blerë? - 13

Shiba Inu në linjën e fundit të mbrojtjes: Koha për të blerë?

Shiba Inu u rendit nën shkallën emocionale 0.000030 dollarë për herë të parë duke pasur parasysh 20 dhjetor 2021. Kjo në fakt ka shkaktuar rënien e çmimit të vetë-deklaruar "vrasës doge" në një rënie prej rreth 0.00002812 dollarësh, duke shoqëruar uljen e 20 dhjetorit. Kjo është linja e fundit e mbrojtjes për SHIB, e cila nëse hidhet, sigurisht që do të aktivizonte urdhra të mëdha shitjesh që kanë më shumë gjasa të zhytin SHIB shtesë.

Në avantazh, grafiku 12-orësh pikturon një grafik të lehtë me dy fund me një kapacitet për të ndihmuar rikuperimin e Shina Inu në 0.000040 dollarë.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani sa më shumë që kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

Grafik 12-orësh SHIB/USD

Tabela e drejtpërdrejtë

dc1a56e41d8ae1ca6b0ba813d62e0a5b - DOGE, SHIB, FLOKI Parashikimi i çmimit: Crypto Crash Apo një kohë për të blerë? - 15

Floki Inu Paints Kushtet e mbishitjes

FLOKI vazhdoi rënien pas një përpjekjeje të pasuksesshme në $0.00010 në fillim të javës. Mbështetja me $0.0009063 bëri pak për të hequr qafe stresin këtë herë me shenjën duke përfshirë ndihmën për gjetjen në $0.0007176. Dështimi për të mbajtur këtë ndihmë mund të shkaktojë që FLOKI të refuzojë të etiketojë sipërfaqen e murit të ndihmës prej $0.0006043.

Megjithatë, Indeksi i Forcës Relative (RSI) ka treguar në fakt probleme të mbishitura për çmimin e Floki Inu siç shihet në grafikun e përditshëm. Kjo rekomandon që rënia ka të ngjarë të ketë të bëjë me një fund dhe gjithashtu rikuperimi të hyjë në karta.

Grafik ditor FLOKI/ USDT

2e1a333d81691ac53a1e62b3f154d143 - DOGE, SHIB, FLOKI Parashikimi i çmimit: Përplasja e kriptove apo një kohë për të blerë? - 17

Fitimet mbi 0.0009063 dollarë kërkohen për të nisur trendin rritës dhe gjithashtu një rritje mbi vijën e rënies në 0.00010 dollarë sigurisht që do të bëjë që Floki Inu të paraqesë një shpërthim të qartë të favorshëm lart.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Tërheqja e çmimeve të Bitcoin mban mbi 59,000 dollarë ndërsa demonët planifikojnë një tubim përfundimtar në 70,000 dollarë
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju