Pantallonat e shkurtra Dogecoin (DOGE) godasin ATH, A vjen një shtrëngim i shkurtër?

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 96ede60ee5a8a9fc04d4c93ec18196d7 - Pantallonat e shkurtra Dogecoin (DOGE) godasin ATH, A vjen një shtrëngim i shkurtër? - 5 By Prashant Jha Botuar 10 minuta më parë Përditësuar 10 minuta më parë

Dogecoin (DOGE), paratë e memeve në fakt kanë mbetur në një gjumë kostoje për shumë vite aktualisht pa tregues të ringjalljes. Tani me shumëllojshmërinë e cilësimeve të shkurtra të margjinuara DOGE që godasin një nivel të ri të të gjitha kohërave në Bitfinex, lagjja DOGE është e sigurt në lidhje me një shtrëngim të shkurtër të mundshëm.

Moda e shtrydhjeve të shkurtra mori energji në fillim të vitit kur një ekip i Reddit nisi një shtrydhje të shkurtër për furnizimet me shkurtim të madh, veçanërisht GameStop (GME) dhe gjithashtu AMC. Një shtrydhje e shkurtër zakonisht ndodh kur individët fillojnë të marrin furnizime të shkurtuara shumë, gjë që në një moment e shtyn koston deri në shitjen e cilësimeve të shkurtra.

Legjenda e GameStop filloi në një rrjedhë, DOGE përfundoi duke qenë një komponent i saj gjithashtu duke çuar në rritjen e kostos së saj. Një para fillestare e meme-ve pati një ecuri të jashtëzakonshme të Shiba Inu në pesëdhjetë përqindëshin e parë të vitit, ku u hoq një jo nga kostoja e tij dhe gjithashtu u botua

Dogecoin mund të arrijë një nivel të ri të lartë të të gjitha kohërave prej 0.7376 dollarësh para hemorragjisë më të madhe se 70% të vlerësimit të tij gjatë 6 muajve të mëparshëm. Reinvent meme paratë e marra Bull Run pak energji muajin e kaluar përveç kësaj

(SHIB) dhe gjithashtu arritëm në një nivel të ri të rregullt mujor prej 0.338 dollarësh përpara se të zhvendoseshit të renditur nën 0.25 dollarë edhe një herë këtë muaj. (DOGE) a është?

DOGE mund të bjerë 70% nga ATH e tij, por është ende 3,000% në rritje në ROI që ofron

imazhi i arsyeshëm i demit të madh që tërhoqi në 2 tremujorët e parë të kësaj periudhe demi.

Paratë meme në fakt nuk janë mbledhur thjesht në lidhje me vlerën e kostos, por në të njëjtën mënyrë ajo ka bërë një rritje vendimtare të kornizës së saj për ta bërë atë (*) llojin zyrtar të investimit financiar dhe gjithashtu zgjedhjen e shlyerjes në vend që të jetë thjesht (*) meme.(* ) Një shtrëngim i shkurtër për GameStop dhe gjithashtu furnizimet e AMC-së i nxjerr nga paaftësia paguese dhe po ashtu, ndërsa po shkojmë në drejtim të pesëdhjetë përqindëshit të fundit të periudhës së demit, lagja DOGE me siguri do të presë që rilindjet të kthehen.(*) (*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Thyerja: Ministri i Financave i Zimbabve thotë se është e pamundur të injorohen kriptovalutat
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju