dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin e kozmosit

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

8128ce7253c5d2795f871ee2f9bfc416 - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin e kozmosit - 17

dYdX, një shkëmbim i njohur i nënprodukteve të kriptos, në fakt ka prezantuar se me siguri do të krijojë dYdX V4 në një blockchain të pavarur të bazuar në Cosmos dhe gjithashtu në procedurën e marrëveshjes së provës së aksioneve tendermint.

6909e78a67794d54bc1d44fd19ecc70a - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin e kozmosit - 19

Norma DYDX u rrit me 7%

Exchange vuri në dukje se sigurisht që do të përfshijë një motor krejtësisht të decentralizuar, librin e porosive, jashtë zinxhirit dhe gjithashtu motor të përshtatshëm. Shkëmbimi pohoi se me siguri do të kualifikohet për të shkallëzuar një madhësi të konsiderueshme të porosive në të gjithë se sa mund të mbajë çdo lloj blloku tjetër i ndryshëm.

Sa i përket fillimit, avancimi i V4 sigurisht që do të shënojë decentralizimin e plotë të procedurës dYdX. Me siguri do të ofrojë një përzierje të plotë të decentralizimit, shkallëzueshmërisë dhe gjithashtu përshtatshmërisë me ndihmën e Cosmos. Ai përfshinte që tokeni i tij indigjen, DYDX, është më efektivi i përshtatshëm për t'u përdorur si token L1 i dYdX V4.

Që nga deklarata, norma e tokenit dYdX në fakt ka shënuar një rritje prej mbi 7%. Shenja tregtohet me një normë tipike prej 1.52 dollarësh, në kohën e gazetarisë. Sasia e saj e tregtimit 24-orëshe në fakt është rritur me 25% duke arritur në 78.6 milionë dollarë.

V4 të jetë tërësisht i decentralizuar

Shkëmbimi i fituar theksoi se kodi i tij V4 sigurisht që do të jetë një burim i hapur. Në përgjithësi nënkupton që çdo gjë e vogël me siguri do të funksionojë pa miratimin e rrjeteve ku asnjë zgjidhje nuk do të drejtohet me siguri nga dYdX trading inc. Kjo kryhet për të nxitur procedurën. Lagjja e saj me siguri do të menaxhojë çdo aspekt të grumbullit.

Tregime Trendi

15df033fef680b8075d117ac184957f0 - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin e kozmosit - 21Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme b5a867f0deeb3f627401f2a8d2fc2b29 - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin kozmos - 23 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme cc8e472d2c6bdd5dbed0aa3dece11e19 - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin e kozmosit - 25Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëLajme a83ba94923a55b4c5017c99fc7307abf - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin kozmos - 27Pse kjo është një kohë e mirë për të blerë Bitcoin (BTC)?Lajme d48daf2d474f110946e7ce4702ad2e57 - dYdX V4 do të zhvillohet në ekosistemin kozmos - 29Altcoins më të mirë për të blerë në mes të korrigjimit, 5x-10x kthime të mundshmeLajme

Shkëmbimi zbuloi kapacitetin e drejtimit dhe gjithashtu inovacionet e ardhshme të blockchain. Pas kësaj, ata morën zgjedhjen për të zgjedhur Kozmosin për të zhvilluar një procedurë krejtësisht të decentralizuar. Ai përfshinte se një avantazh i rëndësishëm i vendosjes së tij në Cosmos është se përputhet me kërkesën e rrjetit dYdX.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Nisja vuri në dukje se investitorët me siguri nuk do të kenë nevojë të paguajnë kostot e gazit për tregtinë. Megjithatë, kostot me siguri do të bazohen në profesionet e kryera të krahasueshme me dYdX V3. Ai përfshinte që këto kosto sigurisht që do të rriteshin me kalimin e kohës tek vërtetuesit dhe gjithashtu aksionerët e tyre.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Just-In: CoinDCX Rrit 135 Mln dollarë pavarësisht Crypto Limbo të Indisë
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju