Elon Musk mbështeti Dogecoin të akuzuar në skemat Ponzi me miliona dollarë

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

920a403f8f32916c33103e7d1a5fecc8 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në Skemat Ponzi me miliona dollarë - 17

Kriptomonedha e preferuar e Elon Musk, Dogecoin (DOGE) po ashtu përfundon të jetë një opsion i dëshirueshëm për klientët që lidhen me detyra të paligjshme. Elliptic Connect ka identifikuar në të vërtetë raste në të gjithë botën ku token DOGE në fakt është lidhur me vjedhje të shumta, mashtrime si dhe skema Ponzi.

2f0d2b56de3767b8581d4e585def9bc4 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në Skemat Ponzi me miliona dollarë - 19

DOGE përfshiu 50 raste të mashtrimeve

Sipas të dhënave, deri tani rreth 50 raste të tilla kanë hyrë në skanerin e tyre. Këto dukuri përfshinin shumë dollarë Dogecoin me vlerë të madhe. Ajo deklaroi vjedhjen e rreth 119 dollarëve të shumta DOGE në lidhje me një plan turk Ponzi në vitin 2021. Një emër pseudonimi "Turgut V" mendohet të jetë organizatori i kësaj dukurie.

Sipas të dhënave, Turgut si dhe bashkëpunëtorët e tij trajtuan të preknin rreth 1500 pronarë të DOGE për të blerë planin e tyre. Ata u garantuan financuesve një kthim 100% në vetëm 40 ditë. Ai përfshinte që mashtruesi bindi financuesit duke përdorur thirrjet Zoom si dhe konferenca luksoze. Pseudonimi trajtohej për të mbledhur mbi 350 milionë Dogecoin, i cili vlerësohej në rreth 119 milionë dollarë në atë kohë.

Elliptic Connect deklaroi se lëshimi i Dogewallet ka çuar në të njëjtën mënyrë në hakerimin e detyrave përkatëse. Sidoqoftë, ai gjithashtu theksoi planin Plus Token Ponzi. Sipas të dhënave, autoritetet kineze morën rreth 6 miliardë simbole DOGE. Ndërkohë, rreth 4.2 miliardë dollarë prona elektronike të përbëra nga Bitcoin si dhe Ethereum u urdhëruan nga autoritetet.

Elon Musk akuzohet për reklamimin e Dogecoin

Ndërkohë, i vetëdeklaruari Dogefather, Elon Musk mori kërkuar rreth 258 miliardë dollarë nga një financier i DOGE. Shefi i Tesla-s në fakt është akuzuar për drejtimin e një plani piramidale për të drejtuar Dogecoin. Çështja thotë se Musk, Tesla Inc si dhe SpaceX reklamuan kripto-n për të pompuar koston e tij.

Tregime Trendi

f54935504273723541a7b70904467b90 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në Skemat Ponzi me miliona dollarë - 21Analiza e çmimeve të valëve: Modeli në zhvillim kërcënon të thyejë mbështetjen prej 4.16 dollarëshLajme Altcoin 9a96f3cc9f79a6cd46ab5bb9ba1594c0 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në Skemat Ponzi në miliona dollarë - 23Analiza e çmimit të Apecoin: Fakeout në linjën e tendencës mund ta rrëzojë APE me 25%Lajme Altcoin f189c157edc97307304e82bf40ae11d1 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në Skemat Ponzi me miliona dollarë - 25Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme Altcoin d27d39ab625a98fc581249ffc02ba8a3 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në skemat Ponzi me miliona dollarë - 27 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme Altcoin 5505088beac15f13146f9ff8a1a47487 - Dogecoin i mbështetur nga Elon Musk i akuzuar në skemat Ponzi në miliona dollarë - 29Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëLajme Altcoin

Musk në fakt ka qenë një tregtar i madh i DOGE. Sa herë që ai bën çdo lloj vërejtjeje në lidhje me tokenin, kushtonte zhytje. Deklarata aktuale e ofertës në Twitter bëri kriptopompën. Ankuesi synon të pengojë miskun si dhe firmat e tij nga reklamimi i Dogecoin për të fituar para nga tregtimi i tij.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Dogecoin po tregtohet me një kosto tipike prej 0.0641 dollarësh, në kohën e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Përkrahësi i Bitcoin thotë se vetëkujdesja mund të luftojë rreziqet e njësisë kripto të FBI-së
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju