Analiza e çmimit të Ethereum: Rimëkëmbja e ETH nën kërcënim ndërsa tërheqjet nga shkëmbimi ulen

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive ec967ad14c2b13c2bb244540741205f2 - Analiza e çmimit të Ethereum: Rimëkëmbja e ETH nën kërcënim ndërsa tërheqjet nga shkëmbimi ulen - 9 By Nancy Lubale Botuar 6 orë më parë Përditësuar 6 orë më parë

Çmimi i Ethereum i ngjante goditjes së pengesës thelbësore prej 4,400 dollarësh në fund të kohëve të fundit, por avulli i tij i rëndë vdiq. Tërheqjet e ETH nga shkëmbimet në fakt janë reduktuar mjaft duke pasur parasysh majin, si dhe mund të pengojnë trendin rritës.

Çmimi i Ethereum u përpoq të rikuperonte më 18 dhe 19 nëntor, ndërsa demat u përpoqën të rikuperonin humbjet e kohëve të fundit, duke kufizuar sipërfaqen e murit të ndihmës prej 4,000 dollarësh. Sidoqoftë, rikuperimi i ETH u refuzua nga zona e furnizimit me 4,400 dollarë. Kjo shkallë rezistence mund të ndalojë çdo lloj iniciative për të rritur çmimin e shenjës së marrëveshjeve të mençura, me kusht që modifikimi të jetë në drejtim të 4,100 dollarëve.

Tërheqjet e Ethereum nga shkëmbimet kanë qenë në rënie

Tërheqjet e shkëmbimit të Ether-it në fakt janë ulur veçanërisht pas një rënie të mprehtë në maj, bazuar në informacionin në zinxhir nga Glassnode Sipas këtij informacioni, sasia e shkëmbimeve të largimit të ETH në fakt është zgjeruar jashtëzakonisht gjatë 5 muajve fillestarë të vitit. Megjithatë, kjo statistikë ra shumë në maj, në fakt ka mbetur e renditur nën 55,750 që atëherë.

Tërheqjet e shkëmbimit të Eterit (ETH).

ceb8955ff270b8345a443b13cd83ae5d - Analiza e çmimit të Ethereum: Rimëkëmbja e ETH nën kërcënim ndërsa tërheqjet nga shkëmbimi ulen - 11

Grafiku mbi tregon rënien më të përditësuar, duke sugjeruar se stresi i marketingut mund të rritet ndërsa viti ka të bëjë me një fund. Reduktimi i tërheqjeve nga këmbimi është një këshillë që vetëbesimi i financuesve në aftësinë e Ethereum për të mbajtur trendin rritës po zvogëlohet. Kështu, hamendja për fitime në shkallë më të madhe mund të ulet me një diferencë të madhe.

Çmimi i Ethereum mund të bjerë drejt nivelit 4,000 dollarë

Pasi u refuzua nga shkalla e rezistencës 4,400 dollarë, çmimi i Ethereum në fakt ka mbetur për të luftuar stresin e rritur. ETH në fakt i është kërkuar të ritestojë zonën e ndihmës prej 4,100 dollarësh pas humbjeve që afrohen në drejtim të vendndodhjes së nevojës të shënuar nga grupi miqësor ndaj mjedisit në grafikun e përditshëm.

Vendosja e Indeksit të Forcës Relative (RSI) në 43.16 si dhe qasja e shenjës së Divergjencës së Konvergjencës mesatare të Movign (MACD) direkt në zonën e pafavorshme, ndoshta sfiduese për t'u anashkaluar. Këto 2 janë sinjale bearish që rekomandojnë që Ethereum ka më shumë gjasa të vazhdojë rënien, derisa sinjalet të kthehen në favor të demave.

  Shërbyer Burgers dhe Crypto, Burger King dhe Robinhood për të sjellë shpërblime emocionuese kripto

Tabela ditore ETH/ USD

Tabela e drejtpërdrejtë

ee4fd9b82a29fa62f822f71313a98728 - Analiza e çmimit të Ethereum: Rimëkëmbja e ETH nën kërcënim ndërsa tërheqjet nga shkëmbimi ulen - 13

Analizat mendojnë se ETH mund të ngecë brenda grupit të çmimeve prej 4,000 dollarësh dhe 4,400 dollarësh. Një rënie e renditur poshtë asistencës prej 4,000 dollarësh mund të hapë dëbimin për humbje në drejtim të 3,900 dollarëve si dhe 3,700 dollarëve.

Për sa i përket përfitimit, Ethereum mund të shkojë në një aktivitet më të lartë nëse demat shtypin ETH mbi zonën e furnizimit prej 4,400 dollarësh të treguar nga brezi i kuq në grafikun e përditshëm.

Vini re se çmimi i Ethereum mund të arrijë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave (ATH) mbi 6,500 dollarë në të ardhmen, siç mendojnë shumë ekspertë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju