Dominimi i tregut DeFi të Ethereum në 2022 mund të jetë në rrezik, a do të ndikojë në çmimin e ETH?

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 8b0e46fdfdb62c4c20148c0931297b2d - Dominimi i tregut DeFi të Ethereum në 2022 mund të jetë në rrezik, a do të ndikojë në çmimin e ETH? - 5 By Bhushan Akolkar Botuar 1 orë më parë Përditësuar 1 orë më parë

Ethereum, globi'& rsquo; Kriptomonedha e dytë më e madhe në fakt ka tejkaluar në vitin 2021, ndërsa ka siguruar pothuajse 220% kthime në një vit të vetmuar. Sidoqoftë, kohët e fundit, kostoja e ETH në fakt është në përputhje kryesisht me Bitcoin dhe gjithashtu në fakt është zhvendosur anash.

Ndërsa kalojmë në vitin 2022, blockchain Ethereum mbetet të hasë vështirësi të konsiderueshme në lidhje me shkallëzimin. Rekordi më i ri nga JPMorgan thotë se Ethereum'& rsquo; Dominimi i parave të decentralizuara (DeFi) mund të jetë në rrezik të konsiderueshëm në vitin 2022.

Ata mbanin parasysh se aplikacioni Ethereum Sharding vazhdon të jetë “& ldquo; më thelbësore & rdquo; Përmirësimi për shkallëzueshmëri dhe gjithashtu nëse shtyhet, mund të tregojë se Ethereum mund të hedhë pjesën e tij të tregut ndaj rivalëve të tjerë të Layer 1 që po shtyjnë shumë më thellë drejt dhomës DeFi.

Ethereum aktualisht mban një pjesë të tregut 70% në DeFi dhe gjithashtu kjo mund të ulet më shumë në vitin 2023, krijuan ekspertët e JPMorgan të udhëhequr nga Nikolaos Panigirtzoglou Eksperti i përmendur më mirë:

“& ldquo; pamje shpresëdhënëse në lidhje me Ethereum'& rsquo; Dominimi i s shkon te “risk.Shkallëzimi, & ldquo; që nevojitet që rrjeti Ethereum të ruajë dominimin e tij, mund të shfaqet shumë vonë.”& rdquo;

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani sa të kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$.

Programuesit e Ethereum në fakt janë përpjekur për kalimin nga PoW ekzistues në versionin Pos Ethereum 2.0. Nga programi, zhvendosja do të ndodhë në disa faza dhe gjithashtu jo një aplikim i vetëm. Vetë muajin e kaluar, projektuesi kryesor i Ethereum Tim Beiko prezantoi lëshimin e rrjetit testues të bashkimit Kintsugi Së fundmi, Vitalik Buterin pohoi se lëshimi i Ethereum 2.0 do të ndodhë në çdo kohë rreth mesit të vitit 2022, në mënyrë inkurajuese.

Duke e humbur atë nga konkurrentët

Duke parë shpejtësinë me të cilën janë shfaqur në të vërtetë sistemet e tjera të blockchain të Shtresës 1 në vitin 2021, JPMorgan mendon se do të jetë e vështirë për Ethereum të qëndrojë në krye të pjesës së tij të tregut. Lojtarët si Solana, Avalanche, Terra dhe gjithashtu Binance Smart Chain kanë mbrojtur në fakt sasi të mëdha parash për të mbrojtur komunitetet e tyre.

Kështu, këta lojtarë kanë më shumë gjasa të konsumojnë më shumë drejt në Ethereum'& rsquo; pjesë e tregut. JPMorgan vëren se nëse rivalët & rsquo; mjedisi zgjerohet në një moment përcaktues për konsumatorët e tij, ata me siguri nuk do të dëshironin të ktheheshin në Ethereum në atë situatë.

  RFOX: Ndërtimi i Metaverse për të gjithë

"Me fjalë të tjera të ndryshme, Ethereum është aktualisht në një garë ekstreme për të mbajtur dominimin e tij në dhomën e aplikimit me rezultatin e asaj gare shumë nga parashikimi, sipas këndvështrimit tonë," & rdquo; krijoi ekspertë të JPMorgan.

Nëse kjo ndodh, mund të lagojë shumë çdo lloj prirje të rritjes së kostos së ETH. Analistët në fakt kanë ofruar objektiva prej 10 mijë dollarësh dhe gjithashtu për Ethereum, të cilat do të ndodhin vetëm nëse rritjet e Ethereum 2.0 ruajnë shpejtësinë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju