Harrojeni Bitcoin dhe mbani këto tre altcoin në radarin tuaj për janar

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 931c49c26f90cf29cec166fefb08172c - Harrojeni Bitcoin dhe mbani këto tre altcoin në radarin tuaj për 5 janar By Bhushan Akolkar Botuar para 51 minutash Përditësuar 50 minuta më parë

Kriptomonedha më e madhe e globit, Bitcoin, në fakt është duke u tregtuar nën stres për një kohë dhe aktualisht është rreth 41,500 dollarë gradë. Përmirësimi aktual i tregut në fakt ka shkaktuar ankth dhe ka dobësuar pamjen e financierëve, megjithatë, këto tre kriptovaluta mund të jenë një ndryshim i lojës paraprakisht këtë muaj.

Le të fillojmë topin të rrotullohet drejtpërdrejt pasi po flasim për Terra (LUNA), Polygon (MATIC), së bashku me Chainlink (LINK).

1. LUNA e Terrës

LUNa e Terra arriti një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej 100 dollarësh muajin e kaluar dhe qysh atëherë është përballur me 30% deri më tani. Megjithatë, ajo në fakt ka transformuar trajektoren e saj edhe një herë gjatë pushimit të fundjavës. Që nga koha e shtypit, LUNA po tregton 3% më lart me një normë prej 72.00 dollarësh dhe një kapital tregu prej 26 miliardë dollarësh.

LUNA e Terra-s duket se ka ende shumë lëng në të, nëse hedhim një vështrim në zhvillimin e shpejtë të monedhës së tij të qëndrueshme Terra USD (UST). Stablecoin i UST aktualisht është ndër 20 kriptovalutat kryesore sipas kapitalit të tregut. Kjo pasi stablecoin i UST ka zbuluar në të vërtetë një pjesë të madhe aplikacionesh në të gjithë DeFi dhe është përdorur në sisteme si Curve Finance, Avalanche, Fantom, etj.

Sistemi i deflacionit që LUNA tregon UST është shumë tërheqës. Pra, sa herë që dikush përdor stablecoin UST, një komponent i LUNA digjet. Kështu, sa më shumë të prodhohet UST, aq më e ulët oferta e LUNA përfundon duke e rritur shkallën e saj. Kështu, kompania jonë beson se përmirësimi aktual mund të jetë një marrëveshje e shkëlqyer për çdo lloj aksesi të ri.

2. Poligoni (MATIKA)

Polygoni (L2 Ethereum) në fakt ka përfituar shumë si rezultat i ngarkesës së lartë të gazit në Ethereum dhe sigurisht që do të mbetet ta bëjë këtë paraprakisht. Polygon's MATIC ishte vetëm një nga argëtuesit kryesorë në dhjetor 2021 muajin e kaluar duke arritur një nivel më të lartë të të gjitha kohërave prej 2.84 dollarë.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani sa më shumë që kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$

  Parashikimi i çmimit të Floki Inu: Modeli i dyfishtë i poshtëm FLOKI synon një rritje 51% në 0.000226 dollarë

Që pas kësaj, MATIC në fakt është përballur me më shumë se 30% dhe aktualisht mban mbi 2.0 dollarë. Polygon po ndërmerr një rritje të konsiderueshme duke zbatuar teknologji solide moderne si zk-Rollups Sipas përmirësimit aktual, urat 0xPolygon kanë parë gjithashtu flukse të shumta prej 500 dollarësh gjatë fundit të dhjetorit.

Kohët e fundit të dhjetorit 2021, pothuajse 2 milionë marrëveshje të zgjuara u lëshuan në Polygon në kontrast me thjesht 105k për Ethereum Ky program Polygon po përfundon të jetë rrjeti i rekomanduar për adhuruesit e blockchain. Nuk do të jetë një tronditje nëse MATIC shkon drejt 10 dollarëve dhe hyn në listën kryesore të 10 kriptove këtë vit ose thjesht në muajt e ardhshëm.

Kompania Oracle Chainlink (LINK) në fakt është përpjekur të kundërshtojë modelin e tregut. Pavarësisht stresit në rënie të tregut, LINK në fakt ka qenë duke u ngjitur lart. Që nga koha e shtypit, LINK po tregton 4% më lart me një normë prej $27.

Mundësia e grumbullimit të LINK paraprakisht këtë vit është e lartë si rezultat i disa përparimeve jetike. Vitin e kaluar, Chainlink fitoi një pikë kthese të rëndësishme prej 75 miliardë dollarësh në vlerën totale të siguruar (TVS) që e bën atë llojin e dytë të marrëveshjes së decentralizuar me sigurimin e vlerës në të gjithë mjedisin DeFi.

Një tjetër pikë kthese është se më shumë se 1000+ detyra janë aktualisht një komponent i mjedisit të Chainlink, ku mbi gjysma e tyre do të përfshihen në vitin 2021. Ne parashikojmë që LINK të rritet më shumë në fund të përparimeve të tilla jetike.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju