Gate.io shpall konkursin e listimit të votave XDC me shpërblime emocionuese

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 1d0e89246c5916c5ad1c656c8b0a8eda - Gate.io shpall konkursin e listimit të votave XDC me shpërblime emocionuese - 5 By Casper Brown Botuar para 32 minutash Përditësuar 31 minuta më parë

Gate io ka prezantuar në fakt Listën e Votave të Rrjetit XDC (XDC), e cila është për marrjen e XDC të ofruar në sistem, duke filluar nga 25 nëntori, ora 04:00 e mëngjesit UTC deri më 02 dhjetor, ora 04:00 e mëngjesit UTC. Për qytetarët nxitës, ka një dhuratë 13,000 dollarë XDC falas.

Rasti zgjidhet me shpërblime për të gjithë klientët, që nga abonimi deri te rekomandimet. Gjithashtu ka një konkurs dhuratash falas në Twitter për shtatë ditë. Informacionet e rasteve në fakt janë zhdukur shpejt, të listuara më poshtë.

Votimi varion nga data 25 nëntor nga ora 4:00 e mëngjesit deri në 26 nëntor në orën 2:00. Votuesit për XDC sigurisht që do të kualifikohen për një nxitje nga një pishinë prej 53,850 XDC (5000 dollarë) Airdrop.

Gate io me siguri do të furnizojë XDC për tregtimin e USDT nëse merr 10 milionë fletë votimi. Pjesëmarrësit sigurisht që do të kompensohen përmes një ndarjeje nga një total prej 53,850 shpërblimesh XDC airdrop.

Fillimisht 600 depozituesit mund të ndajnë një total prej 32,310 XDC (3,000 dollarë), duke siguruar 5 dollarë secili.

Ekziston gjithashtu një shans që klientët krejt të rinj të fitojnë një ndarje nga 21,540 XDC (2,000 dollarë) Airdrop Klienti thjesht duhet të zhvillojë llogarinë aGate io si dhe KYC të plotë. Kjo sigurisht që do ta kualifikojë klientin për të marrë 50 XDC (5 dollarë). Gjithashtu, të gjithë klientët e rinj që regjistrohen si dhe bëjnë marrëveshje legjitime, sigurisht që do të marrin 150 XDC (15 dollarë). Një pishinë e përgjithshme stimuluese prej 2,000 dollarë XDC është riparuar, si dhe klientët me siguri do të kompensohen me shërbimin e parë.

Përdoruesit që referojnë miq të mirë sigurisht që do të marrin 50 XDC (5 dollarë USD) secili nga një pishinë prej 21,540 XDC (2,000 dollarë). Nëse shoku i mirëpritur përfundon çdo lloj marrëveshjeje të vërtetë në Gate io, referuesi me siguri do të marrë 150 XDC (në lidhje me 15 dollarë USD).

Gate io ka lëshuar gjithashtu një konkurs 7-ditor në Twitter me një pishinë noti me shpërblim prej 10,000 dollarësh për përcjelljen, si dhe respektimin e vendeve të punës. Pas rastit, sistemi me siguri do të zgjedhë 50 individë si dhe do t'i nderojë ata çdo $20.

Arritjet e XinFin

Tradeteq në fakt ka kryer marrëveshjen e saj të parë me eXchange inFinite (XinFin). Një koleksion i veçantë i koncepteve rregullatore si dhe kërkesave të financimit të profesionit u përdorën për herë të parë pas bashkëpunimit mes dy titanëve.

Ai ripaketon si dhe shpërndan pronat e financimit të profesionit jo të këmbyeshëm duke shfrytëzuar rrjetin XDC'& rsquo; Teknologji moderne blockchain e shkallës së ndërmarrjes. Kapitalistët institucionalë mund të blejnë, si dhe të ofrojnë këto simbole të zotërimit jashtë zinxhirit. Kjo kualifikon pronarët e shenjave për një pronë ose koleksion pronash.

XinFin'& rsquo; Rrjeti s (* ) është një XDC i gatshëm për ndërmarrje me burim të hapur që integron marrëveshje të zgjuara të ndërveprueshme të blloqeve hibride të blloqeve publike dhe personale. StorX është përmirësuar gjithashtu sistemi i blockchain XinFin, i cili integron sistemin'& rsquo; s funksione shumë më të mira sigurie dhe sigurie që konsistojnë në pandryshueshmërinë dhe marrëveshjen. me një rezultat, Ndërsa bëhet pjesë e komunitetit XinFin, një sistem orakull i decentralizuar që ofron shërbime me kosto efikase. Suksesi i Plugin-it të XinFin përbëhet nga suksesi i

Më shumë asimilim. Ledgermail Mail mundësohet nga XinFin'& rsquo; Rrjeti s Ledger si dhe i mbështetur nga XDC Fi ITLedger në Emiratet e Bashkuara Arabe. Solutions përqendrohet në lëvizjen e informacionit, informacionit, të dhënave, si dhe parave elektronike. Nën 24 orë, sistemi ka 500 mijë klientë, 308,453 buxhete energjike, si dhe 100 mijë + oferta e-mail.

Në përmirësimin e ndërveprimit si dhe lehtësinë e aksesit, çdo klient'& rsquo; ID-ja e librit të xhepit të blockchain-it është e lidhur me ID-në e tyre të postës elektronike. Për, më

Për më tepër, 1, 2021, në bllokun 38383838, XinFin'& rsquo; Përmirësimi i dhjetorit në procedurën e tij të marrëveshjes XDPoS është gati të bëhet në kohë reale. Përmirësimi i rrjetit XDC është aktualisht i disponueshëm në The, si dhe grupi i procedurave ka bërë në të vërtetë një kontroll të gjerë duke përdorur rrjetin Testnet. Përmirësimi i Apothem sigurisht që do të sjellë funksione thelbësore në XinFin'& rsquo; s This.Mainnet io ofron një efikasitet të fortë.

Porta, është e sigurt dhe e sigurt. Për më tepër përfshin një plan referimi si dhe një sistem faktorësh për të hequr çmimet. Ato kryhen në çast, si dhe klienti mund të mbrojë marrëveshjet e tij Porosit një fjalëkalim të fondit. me lidhje që do të ofrohet në gate.io, është e gjallë Tani me XDC për kapitalistët. Krishtlindja e kësaj, plus shpërblimet interesante si dhe detyrat, prodhojnë një marrëveshje të mrekullueshme. Të gjitha

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  JD.com lëshon seritë NFT në blockchain-in e vet
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju