Ja pse piruni i fortë Vasil i Cardano është një përmirësim pa probleme

Më e mira në

Kiber

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore faa8e47b3790279884e3470ff51ce423 - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 17

Më i përgatituri i Cardano për pirunin e ashpër të Vasilit pritet të zhvillohet më 22 shtator në orën 21:44 UTC. Sigurisht që do të shkaktohet nga grupi i përbashkët IOG/Cardano Foundation që përdor teknologjinë moderne Hard Fork Combinator (HFC). Teknologjia moderne HFC e bën përmirësimin e Cardano një ndryshim të qetë në një procedurë krejt të re pa ndërprerje ose riaktivizim. Gjithashtu, ai ndihmon shkëmbimet e kriptove, si dhe DApps për të vazhduar tregtimin ADA si dhe përdorimin e rrjetit Cardano gjatë gjithë pirunit të fortë.

081d281a5399191d00dc2a5ce21d9f7e - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 19

Cardano Hard Forks janë unike

Një fork i vështirë normalisht ndan një blockchain drejt e në 2, duke ndryshuar procedurën e blockchain me politika krejt të reja. Rregullimet nuk janë në të kundërt të përshtatshme, si dhe sfondi i blockchain me siguri nuk do të ofrohet. Për më tepër, ai kërkon që nyjet të përditësojnë aplikacionin e softuerit si dhe blockchain për t'u riaktivizuar pas një përmirësimi efektiv.

Ndërkohë, forcat e forta në blockchain Cardano janë të ndryshme. Teknologjia moderne e Hard Fork Combinator (HFC) lejon ndryshimin në një procedurë krejt të re pa ndarje ose riaktivizimin e zinxhirit të bllokut. Për më tepër, politikat e vjetra dhe ato krejt të reja ruhen në blockchain. Rregullimet e procedurës ndaj politikave krejt të reja, megjithatë sfondi i blloqeve të mëparshme është ruajtur.

Pirunja e fortë e Vasilit sigurisht që do të ketë blloqe nga periudhat e mëparshme të përbërë nga Bajroni, Shelli, Goguen, si dhe pirunët e Basho Hard në të ardhmen sigurisht që do të integrojnë gjithashtu pengesat e Volterit në një zinxhir të vetmuar. Gjithashtu, ndryshimi nga një procedurë në një tjetër si Ouroboros Praos në Genesis nuk kërkon përditësimin e nyjeve. Në të vërtetë, nyjet mund të përditësohen ngadalë pas një forkeje të vështirë pasi blockchain mban blloqe të vjetra.

Piruni i fortë Vasil është azhurnimi më domethënës për Cardano Ai rrit edhe më shumë zinxhirin bllokues të provës së aksioneve (PoS) të Cardano në lidhje me shkallën e blerjes, shkallëzimin e DApps, si dhe çmimet e reduktuara të blerjes.

Tregime Trendi

258886f4dd8e384f199d67f5938061f9 - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 21Reversal Bullish vendos çmimin e Tezos për 11.6% rritje.Lajme Altcoin df7647bb3857c68a29a9009b9050bdf4 - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 23Çmimi i Litecoin i bllokuar në një situatë të krijuar ose të thyer; Shikoni këtë përpara se të bliniLajme Altcoin 37c07b7ab8054cfa097747303e542673 - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 25Çmimi i Apecoin thyen barrierën prej 5.7 dollarësh për një tubim 14%, por çfarë më pas?Lajme Altcoin 2fde44b848850e4482f7cfecfc7d6aab - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 27Modeli Bullish u shfaq në grafikun javor të çmimeve XRP; A duhet të blini?Lajme Altcoin c49aa9719f92280a62731b3772901904 - Ja pse Cardano's Vasil Hard Fork është një përmirësim pa probleme - 29Trendline Breakout vendos që Rally me monedha helium të arrijë në 7 dollarëLajme Altcoin

Forku i fortë Vasil paraqet një sërë aftësish që përbëhen nga dorëshkrimet Plutus v2, tubacionet e difuzionit, hyrjet e referimit, informacionet inline, dorëshkrimet e referimit, si dhe primitivi i serializimit të informacionit.

SPOs, Crypto Exchanges, si dhe DApps Gati për Vasil Hard Fork

Sipas "Gatishmërisë së ekosistemit për përmirësimin e Vasil" të Cardano-s, 99% e blloqeve të rrjetit kryesor prodhohen nga nyja Vasil 1.35.3. Për më tepër, shkëmbimet e kriptove përgatiten për të furnizuar likuiditet, si dhe DApp-të kryesore kanë verifikuar në fakt gatishmërinë e tyre për përmirësimin.

IOG aktualisht ka prezantuar se gatishmëria për këmbim sipas likuiditetit është aktualisht mbi 90%. Kjo tregon se grupi mund të vazhdojë të aktivizojë pirunin e ashpër të Vasilit në kohën e planifikuar.

Në momentin e kompozimit, kostoja e Cardano po tregtohet mbi 0.45 dollarë, pothuajse 2% në rritje në 24 orët e fundit. Ja se si kostoja e Cardano mund të zhvendoset pas pirunit të ashpër të Vasilit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju