"Kërkesa e lartë" për produktet kripto jashtë SHBA: E ardhmja e re e CME në Euro

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 791a8f34462f48761a914961f5de95ec - "Kërkesë e lartë" për produkte kripto Jashtë SHBA: E ardhmja e re Euro e CME - 17

Për shkak të nevojave të kapitalistëve jashtë SHBA-së, tregu i nënprodukteve CME është gati të lëshojë kontrata të së ardhmes kripto Euro. Në varësi të vlerësimit qeverisës, biznesi me siguri do të nisë më 29 gusht Bitcoin Euro dhe gjithashtu të ardhmes Ether Euro. Kjo rritje nga nënproduktet e kriptomonedhës që ofrojnë sigurisht që do t'i ngjajë kontratave të së ardhmes së kriptove në dollarë amerikanë, pohoi ai. Ashtu si marrëveshjet e të ardhmes së dollarit, të ardhmes së Bitcoin dhe Ether Euro sigurisht që do të kenë 5 BTC dhe gjithashtu 50 ETH për marrëveshje.

0282a46d12ebfbab391d23ef3b325828 - "Kërkesë e lartë" për produkte kripto Jashtë SHBA: E ardhmja e re Euro e CME - 19

Kërkesa për produkte kripto në emërtime euro

Gjithashtu, marrëveshjet me euro sigurisht që do të shlyhen me para në dorë, bazuar në çmimet e rekomanduara të kursit të bitcoin në euro dhe gjithashtu eter. Tim McCourt, Shefi Global i Equity dhe gjithashtu FX Products, CME Group, pohoi se kishte nevojë të shtuar për produkte të tilla pasi kriptovalutat e shprehura në euro në SHBA janë fiat e dyta më e lartë e mundshme pas dollarit amerikan, përfshirë ai.

“Pasiguria e vazhdueshme në tregjet e kriptomonedhave, së bashku me rritjen e fuqishme dhe likuiditetin e thellë të të ardhmes sonë ekzistuese të Bitcoin dhe Ether, po krijon kërkesë në rritje për zgjidhje të menaxhimit të rrezikut nga investitorët institucionalë jashtë SHBA. Kontratat tona të së ardhmes Bitcoin Euro dhe Ether Euro do t'u ofrojnë klientëve mjete më të sakta për të tregtuar dhe mbrojtur ekspozimin ndaj dy kriptomonedhave më të mëdha sipas kapitalit të tregut.

Ndërkohë, CME synon të ofrojë edhe më shumë tregje për produktet e kriptove jashtë SHBA-së, në mes të nevojës në rritje për alternativa të menaxhuara. Nisja e Bitcoin në euro dhe gjithashtu e ardhmes Ether nga CME Group sigurisht që do të ndihmojë në plotësimin e nevojës në rritje për nënprodukte të menaxhuara dhe gjithashtu të qëndrueshme të kriptove jo-USD, pohoi Edmond Goh, Shefi i Tregtisë në B2C2.

E ardhmja e Micro BTC dhe ETH e CME

Në fillim të këtij viti në mars, Grupi CME prezantoi alternativa për mini Bitcoin dhe gjithashtu mini të ardhme Ethereum. Në veprim për zgjerimin e normës së interesit në ekspozimin e drejtpërdrejtë të kriptomonedhës, produktet u prezantuan së bashku me nënproduktet në Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum.

Tregime Trendi

03c39860e0af9f2a4a67e710ab9749a8 - "Kërkesa e Lartë" për Produktet Crypto Jashtë SHBA: E ardhmja e re Euro e CME - 21 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas rregullimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme 792449c29ca61cea4a3e337302261d69 - "Kërkesë e lartë" për produkte kripto Jashtë SHBA: E ardhmja e re Euro e CME - 23 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme 0512d696ac6d729492b814be65792320 - "Kërkesë e lartë" për produkte kripto jashtë SHBA-së: Futures e Re Euro të CME - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme c1bea8b97f9384a54b3fbf1f28aee7c8 - "Kërkesë e lartë" për produkte kripto jashtë SHBA-së: E ardhmja e re Euro e CME - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin mbi 1,650 dollarë; A janë 1,900 dollarë në ofertë?Lajme d5d7f82caf97650164204a47047f7738 - "Kërkesë e lartë" për produkte kripto jashtë SHBA-së: E ardhmja e re Euro e CME - 29Analiza e çmimit të Apecoin: Çmimi APE Përgatituni për zhytje 25% me këtë BreakoutLajme

Në kohët aktuale, produktet kripto CME kanë bërë mjaft mirë në lidhje me sasitë e përditshme dhe gjithashtu normën e hapur të interesit. Tremujori i dytë ishte një tremujor rekord për sa i përket normës së zakonshme të interesit të hapur të përditshëm me 2 marrëveshje. Tremujori ishte gjithashtu i dyti më i lartë i mundshëm ndonjëherë më parë për sa i përket sasisë së zakonshme të përditshme me 106,200 marrëveshje. Me një zhvillim prej mbi 2% në kontrast me tremujorin e kaluar, kontratat e së ardhmes Ethereum të CME arritën një sasi rekord të zakonshme ditore prej 57,400 marrëveshjesh.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju