Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore fb7a744f24dc610d01a47abb17f14578 - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 17

Pas bashkimit të Ethereum, minatorët e ETH mund të përballen me mungesën e vendeve të punës. Ndërkohë, minatorët e Ethereum (ETH) kanë regjistruar të ardhura më të larta se minatorët e Bitcoin (BTC) në vitin 2022. Pavarësisht nga rezultatet shkatërruese të dimrit të Crypto-ve që shihen brenda zonës dhe nga vlera në rritje e energjisë elektrike, minatorët e secilës sende nuk janë dorëzuar.

718d578e66b688708c823f75232ad15b - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 19

Të ardhurat e minatorëve të ETH janë 1 miliard dollarë më të rritur se të minatorëve BTC këtë vit

Sipas informacionit nga Arcane Research, miniera ETH ka gjeneruar të ardhura prej 11 miliardë dollarë këtë vit, pak më e lartë se 10 miliardë dollarë që minatorët e BTC kanë parë në të njëjtin interval. Ky mostër u pa si duhet në vitin e fundit, kur minierat e BTC vunë re të ardhura prej 17 miliardë dollarësh – 1 miliardë dollarë më të ulët se 18 miliardë dollarët e gjeneruar nga minatorët ETH.

Para kësaj, të ardhurat e krijuara nga minierat e BTC-së kishin kaluar në mënyrë të qëndrueshme ato të minierave të ETH. Shpërthimi i rasteve të dëshmuara deri më tani një vit e gjysmë do t'i atribuohet rritjes së kureshtjes në ETH sepse pronat e dobishme të aktivit tërheqin më shumë për shkak të shkathtësisë së ekosistemit të tij.

Sidoqoftë, bashkimi i shumëpritur i Ethereum që mund të bëjë që Ethereum Mainnet dhe Beacon Chain të bashkohen – duke shkaktuar shkëmbimin e komunitetit Ethereum me PoS – kërcënon rolet e minatorëve të ETH që po shohin miliarda {dollar} të ardhura në vit.

Aktualiteti i dilemës së minatorëve të ETH pas bashkimit të Ethereum

Pas bashkimit të Ethereum, minierat e ETH do të bëhen të vjetruara dhe vërtetimi i transaksionit në komunitet mund të kryhet nga verifikuesit të cilët më pas do të shpërblehen për përpjekjet e tij ose të saj, siç është rendi i vendosur në një blockchain prova të aksioneve. .

Tregime Trendi

9b13a71861b7e165e5adf1bb5f2b94b4 - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 21Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme Altcoin b9caadfc2d99bc47a9a63bfdb4867198 - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 23Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme Altcoin ece71e26d5c4cf10d82b713bfb50ef1b - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme Altcoin 7632079c3e4f86d22cf7861d1e8884b3 - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme Altcoin 4af2c3ac9c98b2c118befba78684bdc0 - Si do të ndikojë bashkimi i Ethereum në minatorët e kriptove? - 29 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas korrigjimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme Altcoin

Minatorët e ETH mund të vendosin të modifikojnë në minierat e BTC, megjithatë kjo mund të mos jetë e realizueshme, duke parë se miniera e BTC kryhet me minatorët ASIC ndërsa minatorët ETH përdorin GPU për proceset e tij ose të saj të minierave. Problemi i sipërfaqeve të përputhshmërisë.

Mundësia e dytë mund të jetë përdorimi i argumenteve të minierave që mund të minohen me GPU, si Ethereum Classic (ETC) që është aseti i dytë më i madh i minierave GPU, thjesht pas Ethereum. Sidoqoftë, të ardhurat e gjeneruara nga miniera ETC janë vetëm një pjesë e asaj që minatorët shohin me ETH - rreth 3%.

Pas The Merge, minatorët ETH mund të lihen me zgjedhjet për të marrë një pjesë të asaj që kanë përdorur për të fituar Merge para-ethereum dhe për të promovuar GPU-të e tyre. Ndërsa data për The Merge po afrohet, platforma minerare AntPool zbuloi se kishte investuar 10 milion dollarë në ETC sepse aktivi i degës së ETH do të qëndronte i minueshëm pas bashkimit.

Një minator kinez, Chandler Guo, zbuloi së fundmi planet për të krijuar një model të forcuar të blockchain Ethereum (të quajtur, "ETHPoW") që mund të ruajë mekanizmin e Provës së Punës pas bashkimit, si një opsion për të vazhduar minierat. Analistët në BitMex tashmë janë të famshëm se tregtarët ndoshta do të shfaqnin kuriozitet brenda zinxhirit të pirun.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju