India sqaron qëndrimin mbi taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

6af9efe013d3f6348cfd3f2c47458075 - India sqaron qëndrimin mbi taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 17

Në një standard të plotë, Ministria e Financave dha edhe më shumë informacion mbi TDS 1% që lidhet me transferimin e kriptomonedhave. Politika do të lidhet me të gjithë faktorët për t'u marrë në konsideratë që tejkalojnë 50,000 Rs në vlerë për individë të përcaktuar me siguri dhe gjithashtu 10,000 Rs për të tjerët.

4ff671d5738f2c548cef66b62d5ac518 - India sqaron qëndrimin mbi taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 19

Bordi Qendror i Tatimeve Direkte bëri standarde të ndryshme, të lidhura me marrëveshjet vetëm nëpërmjet shkëmbimeve. Ai gjithashtu përcaktoi se për marrëveshjet "peer-to-peer", të gjitha detyrimet tatimore sigurisht që do të vendosen sipas përcaktimeve të seksionit 194S të Aktit të Tatimit mbi të Ardhurat 1961.

Dekodimi i Udhëzimeve TDS

Standardet përcaktojnë se asnjë detyrim tatimor nuk do të zbritet me siguri për transferimin e parave në këmbim. Për më tepër, standardet gjithashtu përjashtuan TDS kur blini kripto nëpërmjet INR. Sidoqoftë, TDS me siguri do të zbatohet kur kripto-asetet ofrohen në INR. Për shkëmbimin kripto në kripto, TDS sigurisht që do të përdoret gjatë blerjes dhe ofrimit të zotërimeve.

Aq shumë, standardet duket se lidhen me shkëmbimet indiane.

Shumë individë në lagjen e kriptove mendojnë se Bordi Qendror i Taksave Direkte ka aplikuar në fakt një teknikë të mirëmenduar për TDS 1%.

Tregime Trendi

e547cadfb9557f755d35be3bf6f880ab - India sqaron qëndrimin mbi taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 21 Analiza e çmimeve të ArbiSmart: RBIS riteston mbështetjen shumëmujore; Blej këtë Dip?Lajme af3ba4523930b934838ece03fa4c1a05 - India sqaron qëndrimin mbi taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 23Analiza e çmimeve të valëve: Modeli në zhvillim kërcënon të thyejë mbështetjen prej 4.16 dollarëshLajme b8b2dfda6b7e463d1950613bf9ece4fc - India sqaron qëndrimin për taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 25Analiza e çmimit të Apecoin: Fakeout në linjën e tendencës mund ta rrëzojë APE me 25%Lajme 631254fad98d92b314105e08c3459b68 - India sqaron qëndrimin mbi taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 27Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme 6fcb995c2c3deebc2bf677f51bf03745 - India sqaron qëndrimin për taksën e kriptove. Një lëvizje e zgjuar apo barrë masive? - 29 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme

Edul Patel, CEO i sistemit të investimeve financiare kripto, Murdex, mendon se detyrimi tatimor zbatohet për të shtypur detyrat imorale. Ai gjithashtu shpjegon se në kontrast me kurse të tjera të pronës si Gold, 1% TDS është mjaft e reduktuar.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Qëndrimi i Indisë ndaj kriptove

Qeveria federale e Indisë së fundmi vendosi një detyrim tatimor 30% për të gjitha fitimet e kriptomonedhave. Gjithashtu, ai bëri të qartë se humbja e shkaktuar nga tregtimi i një lloji të kriptove nuk mund të balancohet nga fitimet në një shtesë. Për më tepër, minatorët e kriptove në Indi gjithashtu nuk mund të zbresin çmimet e kornizës si çmim blerjeje.

Ndërsa disa në lagjen e kriptove e panë taksën si një problem masiv, të tjerë si CEO i WazirX, Nischal Shetty, e vlerësuan masën. Ai pohon se për nxitjen masive të kriptove në Indi, kërkohet udhëzim i favorshëm i Crypto.

Të gjithë sytë qëndrojnë në atë se si kodet e reja të detyrimeve tatimore do të ndikojnë sigurisht në tregun indian të kriptove.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Çmimi MANA rritet me 45% në 1.27 dollarë, i rritur nga Rebrand i Facebook në Meta
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju