A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë?

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape 0e7d8babd1ac1320d0bdae806051db65 - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 19 8590b266e1698579bb62be9b03110bc6 - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 21

Tether (USDT), monedha më e madhe e qëndrueshme e globit, duket nën stres të rëndë likuidimi në mes të aksidentit të vazhdueshëm të kriptove.

Shenja është ulur 4.8% në 0.9508 - shkalla e saj më e përballueshme duke pasur parasysh aksidentin e kriptove në 2017.

Kjo rënie është jashtëzakonisht jokarakteristike, pasi konsiderohet se token është i nevojshëm për të mbajtur një 1:1 të sigurt kundrejt dollarit amerikan. Investitorët kujdesen për çdo lloj zhveshjeje nga një monedhë stabile, pasi TerraUSD (UST) hodhi ndjeshëm dollarin e saj të sigurt sot.

Tregu i kriptove po përjeton një konsolidim të rëndë borxhi duke pasur parasysh se kohët e fundit, me kapitalizimin e plotë të tregut rreth 900 miliardë dollarë.

USDT është monedha më e madhe e qëndrueshme, si dhe kriptomonedha e tretë më e madhe, me një financim tregu prej 81.8 miliardë dollarësh. Është pa dyshim një nga shenjat më të zotëruara më parë për të ndihmuar në profesionin e kriptos.

Tregime Trendi

8722128888e6ecc6c88214c4173e15fe - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 23Tregtari veteran Peter Brandt parashikon fundin lokal të BitcoinLajme 3538bf8eabaaf3863f947157c521dfa1 - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 25Bitcoin (BTC) rrëzohet nën 27 mijë dollarë për këta tre faktorëLajme d5b551b29283c766bb30abd1f55759e0 - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 27Just-In: Nubank i Brazilit do të lejojë tregtimin e kriptoveLajme 51656856a7ba4b180b1eb6109a59f301 - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 29I fundit: Goditja e FASB-së në krahun e komunitetit BitcoinLajme 61938c127acefcb15dda58053cf20a08 - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 31Minatorët e Bitcoin synojnë një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet me 4.89%Lajme

Pse po depegging USDT?

Investitorët duket se po largohen nga tregu i kriptove në mes të aksidentit të vazhdueshëm. Duke pasur parasysh përdorimin e gjerë të USDT për të ndihmuar në profesionet e kriptove, ka shumë të ngjarë të tregtohet nga investitorët për dollarë, në mënyrë që të ulin ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë ndaj kriptove.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Tregtarët gjithashtu duket se blejnë homologët e USDT-së Binance USD (BUSD) si dhe monedhën USD (USDC) - duke treguar disa vendosje kundrejt tokenit. BUSD si dhe USDC janë rritur 1.6% si dhe 0.3%, veçanërisht.

115d6987e26eb21c57a52ab8bd3fac4f - A po e ndjek Tether (USDT) UST-në e Terra-s duke humbur kunjin e saj në dollarë? - 33

Në një zhvendosje për t'u garantuar kapitalistëve, krijuesi i USDT, Paolo Ardoino, pohoi se token kishte nderuar në të vërtetë 300 milionë dollarë shlyerje në USD në 24 orët e mëparshme, "pa pak djersë".

Librat e Tether janë të mbuluar nga paparashikueshmëria

Bitfinex, shkëmbimi i kriptove që drejton USDT, pohon se mbështet vlerën e USDT me një pishinë të madhe noti librash. Sipas informacioneve nga kompania, pothuajse 84% e kësaj pishine është e përbërë nga paratë si dhe nga paratë.

  Vlera totale e DeFi u bllokua goditi ATH pasi Tregu i Kriptimit shikon ringjalljen

Por kompania në fakt është goditur për mungesën e hapjes së mjaftueshme mbi librat e saj. Kjo shitje aktuale mund të nxitet gjithashtu nga paparashikueshmëria mbi aftësinë e Bitfinex për të mbështetur me sukses tokenin, nëse ai bie nën stres edhe më të madh.

Me aksidentin e UST, mund të shqyrtohet besimi i financuesve në monedhat e qëndrueshme. Kjo gjithashtu mund të nxisë marketingun në Tether, me kusht që të jetë e paparashikueshme mbi librat e saj.

Autoritetet rregullatore monetare të SHBA-së, të përbëra nga kreu i Thesarit, Janet Yellen, në fakt kanë përdorur gjithashtu aksidentin aktual të UST-së si një kundërshtim kundrejt dhomës më të gjerë të monedhave të qëndrueshme.

 

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju