A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas Partneritetit Blackrock Coinbase?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 195f3dec89f60d96987b59d654541d9c - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas Partneritetit Blackrock Coinbase? - 17

BlackRock është kompania aktuale që shfaq normën e interesit në Bitcoin (BTC), me një kontratë bashkëpunimi me Coinbase Në një rritje masive, kursi i pronave në fakt ka dalë jashtë klientëve institucionalë të mbikëqyrësit më të madh të pronave në botë. Klientët e BlackRock me siguri do të kenë akses në zgjidhjet e kriptove të Coinbase, në atë që mund të jetë një bashkëpunim historik. Lagjja e kriptove në fakt me një zë ka ftuar bashkëpunimin Blackrock Coinbase, mes problemeve të erërave të kundërta rregullatore.

350b87061630d935736893e3939ae157 - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas partneritetit Blackrock Coinbase? - 19

Përdoruesit e Aladdin të BlackRock tani hyjnë në Coinbase Prime

Bashkëpunimi sigurisht që do t'u mundësojë klientëve institucionalë të BlackRock's Aladdin akses ndaj zgjidhjeve të ofruara nga Coinbase Prime, thuhet në një deklaratë. Klientët e BlackRock me siguri do të kenë akses në zgjidhjet e Coinbase Prime si kujdestaria, tregtia e kriptove, si dhe firma kryesore e brokerimit, për të përmendur disa. Zgjidhjet aktualisht janë të kufizuara në Bitcoin (BTC), si dhe zhvillimi në zotërime të tjera elektronike të ndryshme sigurisht që do të identifikohen siç duhet bazuar në çmimin nxitës.

Me bashkëpunimin me Coinbase, Blackrock dëshiron të ndihmojë klientët e saj të trajtojnë pasuritë e tyre në mënyrë shumë më efektive. Bashkëpunimi me siguri do t'u mundësojë klientëve të trajtojnë zotërimet e tyre Bitcoin direkt përmesCoinbase Prime Blackrock pretendoi se theksi i tij me siguri do të merrte saktësisht se si të kujdeset në mënyrë efektive për ciklin funksional të jetës së zotërimeve të kriptove.

Ndërkohë, lagjja e kriptove ka reaguar në fakt me një perspektivë të lartë pozitive pas bërjes së lajmit. Nick Mancini, mikpritës i një zbulimi të tregjeve të kriptove, pretendoi se qasja e drejtë e Blackrock në kripto është "një hap i madh përpara për industrinë në afat të gjatë". Duke marrë parasysh madhësinë e zotërimeve që Blackrock menaxhon në mbarë botën, ai pretendoi se rritja është e madhe.

Charlie Silver, kryetar si dhe pronar i Permission io, pohoi se lajmi është një pazar i madh. Ai shkroi në Twitter,

Tregime Trendi

01198313d7bbffd803dfb7e2ab62e3d2 - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas Partneritetit Blackrock Coinbase? - 21Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Bitcoin 398607a2b5c23596347582b08b89af71 - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas partneritetit Blackrock Coinbase? - 23Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëBitcoin ae4151fc806708ecb787d569d0b360ba - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas Partneritetit Blackrock Coinbase? - 25Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Bitcoin 2598b4d702d1aebdf139278a06ec9662 - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas Partneritetit Blackrock Coinbase? - 27 Analiza e çmimeve të CRV: A mundet Rally pas përmirësimit të kapërcejë rezistencën 1.55 dollarëBitcoin f03d1f0c0e6ad5f0c9945bb02156d607 - A është i pashmangshëm kjo lëvizje rregullatore pas Partneritetit Blackrock Coinbase? - 29 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërBitcoin

“Kjo është një punë shumë e madhe. Sinjali i pabesueshëm se rregullimi i qartë në SHBA po vjen. Një rritje jashtëzakonisht afatgjatë.”

Anthony Pompliano, një kapitalist, e përkufizoi lajmin si një mundësi sa më të shpejtë të jetës për të dëshmuar rritje të tilla. Ai pretendoi se krijimi i Bitcoin, si dhe rritja e tij drejt një kursi të ri pronash me shumë trilion dollarë është një gjë e rrallë. “BlackRock po bashkëpunon me Coinbase për të rritur adoptimin institucional të Bitcoin”.

Kërkesa për Crypto është rritur në mesin e klientëve të BlackRock

Me pronat nën administrim (AUM) që grumbullohen në një sasi tronditëse prej 10 trilionë dollarësh, BlackRock është mbikëqyrësi më i madh i pronave në botë. Ajo ka klientë të shumtë institucionalë në vende të ndryshme, të përbërë nga qeveri federale, banka rezervë, etj. Në fillim të këtij viti, në mars, CEO i BlackRock, Larry Fink pretendoi se në fakt ka pasur një rritje të interesit për zotërimet e kriptove nga klientët institucionalë. Kjo erdhi një muaj pasi të dhënat e strategjive të mbikëqyrësit të pronës për të ofruar tregti kriptosh për klientët e saj u bënë publike.

Më herët gjatë ditës, CEO i Meta, Mark Zuckerberg prezantoi se firma e tij po prezantonte asimilimet me Portofolin Coinbase Ndërkohë, informacioni i bashkëpunimit të Coinbase me mbikëqyrësin më të madh të pronave shkaktoi një rritje masive për aksionet COIN. Në një faktor më parë gjatë ditës, aksionet e COIN u rritën rreth 40%. Në momentin e krijimit, COIN tregtohet me 93.41 dollarë, me një rritje mbi 15% sot.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju