Vetëm në: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë së SEC

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 685dc501b440cb46128933895a886a0c - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë SEC - 17

Blackrock, mbikëqyrësi më i madh i posedimit të globit u ul në bashkëpunim me Coinbase Global në mes të paparashikueshmërisë së vazhdueshme në sektorin e kriptove. Kjo ofertë sigurisht që do të zhvillojë një portal krejt të ri për kapitalistët institucionalë të kriptove.

6e718663c85623265bf772150dfafe84 - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë SEC - 19

Coinbase për të fuqizuar klientët e BlackRock

Sipas faqes së blogut, klientët e Blackrock që aktualisht posedojnë zotërime elektronike në Coinbase aktualisht mund të kenë akses në Aladdin, i cili është një koleksion i administrimit të posedimit. Kjo sigurisht që do t'i ndihmojë klientët të trajtojnë profilet e tyre dhe gjithashtu vlerësimin e tejdukshëm të rrezikut mbi zgjedhjet e tyre të investimeve financiare.

Ai përfshinte që klientët e Aladdin, BlackRock me siguri do të kenë akses të drejtpërdrejtë në kripto, megjithatë, kjo sigurisht që do të fillojë me Bitcoin (BTC). Klientët me siguri do të jenë të bashkangjitur nën zgjidhjet kryesore të Coinbase. Kjo sigurisht që do të përbëhet nga tregtimi, kujdestaria, agjenti kryesor i ndërmjetësit dhe gjithashtu aftësitë e raportimit.

Coinbase vuri në dukje se lista kontrolluese e klientëve të saj përfshin fondet mbrojtëse, alokuesit e zotërimeve, thesaret e biznesit, bankat dhe gjithashtu organizata të tjera të rëndësishme.

Joseph Chalom, kreu i komunitetit ekologjik strategjik në BlackRock, pohoi se pasioni i klientëve të tyre institucionalë në tregun e posedimeve elektronike po rritet. Kompania është e përqendruar në trajtimin e suksesshëm të këtyre pasurive. Ky bashkëpunim sigurisht që do t'i lejojë klientët të trajtojnë drejtpërsëdrejti zotërimet e tyre Bitcoin.

Tregime Trendi

ff8e6537fa630cf5345dfec70c6f06f2 - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë së SEC - 21Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme 863be5b59c1b598afea5bd6adff1bc8e - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë SEC - 23 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas modifikimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme c980d66c2d9612b3317d32701db50a85 - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë së SEC - 25 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme c23c89cc5432c670ceeea9b9155e85ed - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë SEC - 27Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme 614801607caabff5351a08819a075e8b - Just In: BlackRock bashkon duart me Coinbase Pavarësisht padisë së SEC - 29Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin mbi 1,650 dollarë; A janë 1,900 dollarë në ofertë?Lajme

Aladdin i BlackRock ka mbi 17 trilion dollarë në pronësi nën administrim me më shumë se 200 klientë të veçantë. Ajo ka një dukshmëri në mbi 50 vende.

Shkëmbimi i kriptove nën radar të ligjshëm

Megjithatë, kjo rritje e madhe ka qenë në mes të rastit të madh të SEC të tregtimit të ekspertëve dhe gjithashtu listimit të simboleve në Coinbase Një numër muajsh i verifikuar të jetë i ashpër për shkëmbimin e kriptove. Një shpatë e ligjit të qeverisë është vazhdimisht e varur mbi Coinbase.

Ndërkohë, normat e furnizimit të Coinbase ranë në përgjigje të padisë. Megjithatë, normat e saj u rikuperuan nga deponimi aktual pasi tregtohet me një kosto tipike prej 110.6 dollarësh, në kohën e gazetarisë. Normat e aksioneve në fakt janë rritur me mbi 100% gjatë muajit të kaluar.

Kohët e fundit, shkëmbimi i Crypto si Gjykata e Shteteve të Bashkuara për t'i zhvendosur të dyja paditë e paraqitura në gjykim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju