Just-In: Solana Labs lançon telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve?

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

c495cdc0e1c17fc4ea828b6ce0a1341b - Just-In: Solana Labs lanson telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 17

Më herët sot, në një rast në qytetin e Nju Jorkut, CEO i Solana Labs, Anatoli Yakovenko zbuloi rritjet aktuale me sistemin blockchain. U prezantua Solana Mobile Stack i cili me siguri do të prezantonte gjithashtu një thirrje krejt të re Android “& ldquo;Saga'& rdquo;.

6f1a0c2f11fc21a7d8137c0807112151 - Just-In: Solana Labs lanson telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 19

Solana & rsquo; Telefoni celular sAndroid do të jetë shumë i mbrojtur si dhe i decentralizuar(*), një departament krejt i ri i

Solana Mobile, prezantoi sot Solana Labs. Solana Mobile Stack është një paketë mjetesh softuerike me burime të hapura për lejimin e aplikacioneve indigjene të Ueb3-së në Android Solana krejt e re. Gjithashtu pa prodhimin e Solana Mobile Stack, një telefon inteligjent i Saga-s.Android në fakt është penguar për një kohë të gjatë nga zhvillimi i vërtetë i decentralizuar aplikacionet celulare pasi versioni ekzistues i portierit thjesht nuk& rsquo; nuk ka më punë

Zhvilluesit, themelues si dhe CEO i

Tha Anatoly Yakovenko në këtë rast.Solana supozohet se është një telefon inteligjent android me performancë të veçantë si dhe atribute të inkorporuara fort me

Saga, telefoni Solana do të përfshijë një ekran 6.6 inç, si dhe 512 GB hapësirë ​​ruajtëse, përveç hapave ekskluzivë të rëndësishëm të sigurisë dhe sigurisë të zhvilluara direkt në vegël. ArbiSmart

Tregime Trendi

f12aec55380bafac635cf8083d114826 - Just-In: Solana Labs lanson telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 21: Analiza e çmimeve RBIS- Ritestimet mujore Multi; Mbështetni këtë Blerje? Dip: Lajme blockchain 901dcec8758c5d4a5e6d61f8c54469e6 - Just-In: Solana Labs lanson telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 23Analiza e çmimeve të valëve ndaj modelit në zhvillim kërcënon 4.16 $ Prishje: MbështetjeLajme blockchain c94a7e054c3787d7ba95f11b53d39de1 - Just-In: Solana Labs lançon telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 25Analiza e çmimeve të Apecoin APE nga 25% Trendline Fakeout mund të bjerë: Lajme blockchain b2c3fa17e2de050015243e0497507b45 - Just-In: Solana Labs lançon telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 27Analiza e çmimeve të Uniswap UNI A mundet Rimëkëmbja e vazhdueshme të çojë në $8?Çmimi SHIB Lajme blockchain 5732fc4d4e4274087ec8794fa2e60c6e - Just-In: Solana Labs lanson telefonin Android "Saga", por a do t'i bëjë përshtypje investitorëve? - 29: 0.00001 $ Analiza e çmimeve SHIB nga 33% Breakout Could Pump (SMS) nga ana tjetër ofron një koleksion krejt të ri koleksionesh për çantat si dhe aplikacione, duke i lejuar dizajnerët të zhvillojnë përvoja të bollshme celulare në Lajme blockchain

Solana Mobile Stack, vetë i njohur “& ldquo; glob & rsquo; Blockchain-i më performues”& rdquo;.Solana do të funksionojë gjithashtu së bashku me Solana Mobile Stack.Android:

Ravendex-The Next Gen & Dex $Launchpad On Cardano Mundësuar nga – Rave Token aktualisht!

Blini në

Themeluesit Solana, themeluesi i Solana Mobile Stack

Raj Gokal pohoi se Solana mund të ndryshojë ndjeshëm shumë nga ato që bëjmë çdo ditë, por mundësitë për aplikacione të decentralizuara në telefonat tanë celularë kërkojnë të jenë të hapura që kjo pikë referimi të arrihet. Solana e jetojë jetën tonë në telefonat tanë celularë –– përveç web3 që nga atje nuk ka& rsquo; Ajo ka qenë një strategji e përqendruar te celulari për monitorim thelbësor.

Ne zbulojmë një kurs krejt të ri përpara për The Solana Mobile Stack që është burim i hapur, i sigurt dhe i sigurt, i maksimizuar për web3, si dhe shumë i lehtë për t'u përdorur.Solana, themelues i

Tha Anatoly Yakovenko.Solana atributet e

SDK-ja fillestare do të përbëhet nga një përshtatës i librave xhepi celular, kasafortë, shpenzime Solana Mobile Stack për Solana, si dhe një dyqan Android dApp. Solana gjithashtu zbuloi sot 10 milionë dollarë në përparimin e komunitetit që jep për dizajnerët që përmirësojnë Fondacionin Solana. Solana Mobile Stack

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Just-In: Rrethoni Mint 8.4 miliard USDC brenda 7 ditëve, pse?
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju