Vetëm në: Tajlandë do të nisë fazën pilot për CBDC në mes të trazirave të kriptove

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore 73251cf5bc2f1825e7f6d1434fb0eabc - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave të kriptove - 17

Banka Qendrore e Tajlandës (BOT) zbuloi të premten se ka ndërmend të ekzaminojë paranë elektronike të bankës rezervë (CBDC) deri në fund të 2022 ose nga mesi i 2023.

218e99fbc9ab13aecbaccd4e6ff6cc45 - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave kripto - 19

BOT zgjedh 10 mijë klientë për të ekzaminuar CBDC

BOT mbajti parasysh se bankat rezervë në mbarë botën janë të përqendruara në trajtimin e avancimit të CBDC me pakicë. Ai mendon se paratë elektronike të mbështetura nga banka rezervë mund të jenë struktura e sistemit të ardhshëm monetar dhe gjithashtu financiar.

Sipas Bloomberg, BOT ende nuk ka lëshuar një strategji për të nisur shitjen me pakicëCBDC Ai deklaroi se faza e shqyrtimit i përket një studimi kërkimor që sigurisht do t'i ndihmojë ata të rishikojnë qëndrueshmërinë e tij në lidhje me teknologjinë moderne dhe gjithashtu paraqitjen. Ekzaminimi sigurisht që do të kryhet në një gamë të vogël me disa individë të zgjedhur.

CBDC me siguri do të përdoret si alternativa alternative e ripagimit në kryerjen e parave si blerjet. Nisja diskuton se rreth 10,000 klientë me pakicë janë zgjedhur në fakt nga BOT së bashku me 3 firma. Banka e Ayudhya, Siam Commercial Bank dhe gjithashtu 2C2P janë zgjedhur në fakt nga Banka kryesore Thai.

Një CBDC me pakicë mund të specifikohet si lloji elektronik i parave të gatshme ose parave të lëshuara nga një institucion financiar qendror. Ka një situatë të rëndësishme përdorimi pasi mund të dërgohet dhe gjithashtu të merret si jashtë linje ashtu edhe në internet. Ndërkohë, BOT në fakt ka protestuar duke përdorur mjetet elektronike. Banka në fakt ka hequr dominimin e saj duke përdorur Bitcoin dhe gjithashtu Ethereum si shlyerje për zgjidhjet mbi kërcënimet e lidhura.

Tregime Trendi

e264236a5b1e356f62099a4d5321ed24 - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave kripto - 21Analiza e çmimeve të Tezos: XTZ Bulls synon për 2.0 dollarë mes presionit të qëndrueshëm të blerjesLajme aa1937d16861bebce3f2c8cb801bca83 - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave kripto - 23Analiza e çmimit Ripple: Mbështetja thelbësore e ritestimit të XRP afër 0.36 dollarëve; Koha për të hyrë?Lajme e1dc6f32b812d58bd420e90abe9bb431 - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave të kriptove - 25Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme e37f81d3960a4c571d89ae011f2af0c5 - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave të kriptove - 27Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme 67d9f4b0a46d4f825a772717c1ca7f58 - Vetëm në: Tajlandë për të nisur fazën pilot për CBDC në mes të trazirave kripto - 29 Analiza e çmimeve të CRV: A mundet Rally pas përmirësimit të kapërcejë rezistencën 1.55 dollarëLajme

Miratimi i parave dixhitale në rritje?

Apeli i parasë elektronike merr një rritje dhe gjithashtu miratimi i saj ndërkombëtar po e promovon këtë aktivitet. Një rekord specifikon se rreth 87 kombe po marrin në konsideratë lëshimin e aCBDC. Megjithatë, Bahamas dhe gjithashtu Nigeria aktualisht kanë lëshuar CBDC për individë.

Forbes raportoi se vende si Rusia, Malajzia, Koreja e Jugut dhe gjithashtu Arabia Saudite janë gjithashtu në fazën pilot të krijimit të CBDC. Megjithatë, India, Brazili dhe gjithashtu Australia kanë disa strategji konkrete për të nisur paratë elektronike.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju