Shumë projekteve NFT u mungon testimi adekuat i kontratave inteligjente, thotë themeluesi pa emër

Vitin e kaluar, koleksioni Akutars NFT shiti 15,000 tokena, por një sasi e madhe e madhe pa Ether (ETH) me vlerë 33 milionë dollarë, e krijuar nga shitjet e mbyllura në një kontratë inteligjente të paarritshme.

Shumë projekteve NFT u mungon testimi adekuat i kontratave inteligjente, thotë themeluesi pa emër

Jimmy McNelis, themeluesi i firmës së teknologjisë Web3 pa emër, thotë se ka shumë projekte NFT që nxitojnë në treg pa testimin e duhur të kontratave inteligjente – potencialisht duke çuar në miliona humbje.

Duke folur me CryptoPumpNews, McNelis sugjeroi që shumë projekte NFT shpesh nxitojnë në treg pa simuluar plotësisht se si do të funksionojnë kontratat e tij inteligjente, madje duke anashkaluar auditime të gjera në disa raste.

McNelis tha se një shembull i kësaj u vu re gjatë shitjes së koleksionit Akutars NFT në shkurt 2021 - me 15,000 argumente që dolën në shitje në tregun NFT në pronësi të Winklevoss, Nifty Gateway.

McNelis tha që ndërsa rënia e NFT u shit, një defekt i madh pa Ether (ETH) me vlerë 33 milionë dollarë të gjeneruar nga shitja të mbyllur në një kontratë inteligjente në të cilën zhvilluesit nuk kanë akses, duke shpjeguar:

"Kjo ishte ajo lloj gjë që ata mund ta kishin testuar më plotësisht në një mjedis testimi privat dhe të bënin testet kundër atyre shitjeve dhe rasteve të skajshme, që mund të kishin marrë ose jo kohë për të bërë ose menduar për të bërë në një rrjet testimi publik. .”

McNelis theksoi rëndësinë e kalimit të drejtë të fazës së testimit, duke pasur parasysh se gabimet e kontratës inteligjente nuk mund të rregullohen pas lëshimit:

“Faza e testimit të një projekti është jashtëzakonisht kritike, sepse do të përcaktojë me të vërtetë suksesin e rënies ose nisjes tuaj për sa i përket zgjidhjeve teknike dhe të tregut.”

McNelis shpjegoi se ndërsa projektet mund të përdorin rrjeta testimi publike për të kryer prova për rrjete si Ethereum, shumë nuk e bëjnë këtë, pasi mund të hapë derën për projektet e mashtrimit të kopjimit. Ai gjithashtu thotë se disa nuk duan të testojnë në mjedise publike mungesën e konfidencialitetit.

“Tjetër gjë është se ka shumë marka që mund të dëshirojnë të eksplorojnë hapësirën Web3, por nuk janë gati të shpallin publikisht se po e bëjnë këtë.”

Related: NFT-të 'mposhtja më e madhe' ndaj kriptove në Azinë Qendrore, Jugore dhe Oqeani - raport

Nameless u themelua nga McNelis në mesin e vitit 2021, dhe projekti deri më tani ka marrë mbështetje nga sipërmarrësi i njohur dhe përkrahësi i NFT, Gary Vaynerchuck, ndër të tjera.

Ai po përgatitet për një lançim të produktit të ri më vonë këtë muaj me një softuer NFT të quajtur StealthTest, i cili ofron rrjete testimi private për zhvilluesit për të provuar kontratat inteligjente për Ethereum, IPFS dhe Arweave.

Duke komentuar tregun NFT, McNelis pret që kompanitë me emra të mëdhenj të vazhdojnë të grumbullohen në hapësirë ​​me produktet e tyre të tokenizuara dhe që interesi i shitjes me pakicë organike të vazhdojë të rritet.

Ai vuri në dukje se përsa i përket investimeve, është ende herët që firmat e mëdha financiare të duan të spekulojnë vetë për NFT.

“Unë mendoj se institucionet do të jenë ende të fokusuara kryesisht në prodhimin e gjërave të tilla. Por disa nga më të guximshmit mund të spekulojnë në disa NFT, por nuk mendoj se NFT-të janë ende mjaft të pjekura dhe tregjet janë ende mjaft të pjekura për të bërë investime të sigurta afatgjata,” tha ai.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju