Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT

Më e mira në

Kiber

Fitoj

16% prill

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore c9230f04557af34637e1bbceb88ee118 - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 17

Meta zbuloi të enjten strategjitë për të zgjeruar funksionin e NFT në 100 kombe në të gjithë Afrikën, Azinë-Paqësorin, Lindjen e Mesme dhe gjithashtu Amerikën. Kjo vjen me pjesën e pasme të strategjive të saj të mëdha për të inkorporuar Non-Fungible Tokens (NFT) në sistemet e rrjeteve sociale. Asimilimi i Meta NFT synon t'u mundësojë individëve të shfaqin NFT-të si imazhe të llogarisë. Në vazhdim, strategjitë NFT të Meta-s gjithashtu mund të udhëheqin metodën për zonën e tregut NFT të biznesit.

c4ed1c6a326e34185ecb4330c5870cf0 - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 19

Presidenti i Meta, Mark Zuckerberg, në të kaluarën ka zbuluar vizionin e tij për integrimin e NFT-ve me Metaverse Ai sugjeroi që në strategjitë afatgjata të Meta-s, NFT-të me siguri do t'i përkasin mjedisit Metaverse. Meta deklaroi se me siguri do të prodhonte antike elektronike në Facebook. Kjo sigurisht që do t'u mundësojë individëve të shfaqin dhe gjithashtu të ndajnë NFT-të si etiketa ngjitëse AR në Instagram Stories.

Në një moment më aktual, Zuckerberg zbuloi se biznesi i tij po shpërndante antike elektronike në 100 vende edhe më shumë. Kjo sigurisht që do të mundësojë hapësirë ​​shtesë për një lagje më të madhe për të përdorur NFT-të në Instagram, tha Meta në një deklaratë.

“Mark Zuckerberg njoftoi se ne po shpërndajmë koleksione dixhitale në 100 vende të tjera. Tani, më shumë njerëz, krijues dhe biznese mund të shfaqin NFT-të e tyre në Instagram.”

Meta për të mbështetur portofolin Coinbase

Gjithashtu, Meta zbuloi se po lëshonte asimilime me Portofolin Coinbase Përveç lajmeve për zgjerimin e zgjidhjeve NFT për vende të tjera, Meta gjithashtu ishte edukuar në lidhje me asimilimet krejt të reja. “Për më tepër, ne tani mbështesim lidhjet me portofolin me Portofolin dhe Dapper të Coinbase, si dhe aftësinë për të postuar koleksione dixhitale të krijuara në zinxhirin bllokues Flow”.

Tregime Trendi

4b211a5c19fbe365507a65cce6e0a8a7 - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 21Analiza e çmimit të Bitcoin: BTC ende nuk ka dalë nga druri ndërsa lufton afër 23,000 dollarëLajme a1e13e6a07e7a63d1bf767df92f66cbd - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 23Analiza e çmimeve të Ethereum: ETH zgjeron konsolidimin nën 1,700 dollarë; A ka marrë fund?Lajme 72ddc344cb2b1a8ac1448e8428982c99 - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 25 Analiza e çmimit të CRV: A mundet Rally pas rregullimit të tejkalojë rezistencën 1.55 dollarëLajme 698e60f75b9a3bab0d31dea28541d81c - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 27 Analiza e çmimit RUNE: Diagrami i Runës sugjeron 20% Kërcim përpara korrigjimit tjetërLajme 7f67b56132bde2d0ad2884100c497c4f - Meta integrohet me portofolin Coinbase, MetaMask; Zgjeron fushëveprimin NFT - 29Analiza e çmimit të Bitcoin: A do të jetë në gjendje çmimi i BTC të shtojë më shumë fitime mbi 24,000 dollarë?Lajme

Për t'u mundësuar klientëve që të lidhin librat e tyre elektronikë në Instagram, Meta aktualisht po mban lidhje me libra xhepi të ndryshëm të palëve të treta. Këto përbëhen nga Rainbow, Meta Mask, Trust Wallet, Coinbase Wallet dhe gjithashtu Dapper Wallet Gjithashtu, Instagram aktualisht mbështet zinxhirët e bllokimit Ethereum, Polygon dhe gjithashtu Flow për asimilimin e NFT.

Në anën e kundërt, Meta sapo deklaroi se sistemi i tij Novi me siguri do të mbyllet duke filluar nga muaji i ardhshëm. Puna në Novi synonte të mundësonte kompensime dhe gjithashtu transferime parash në mbarë botën. Sidoqoftë, kjo zgjedhje sigurisht që nuk do të kishte asnjë lloj ndikimi në punët e ndryshme të pronave të tjera elektronike të biznesit si NFT-të. Biznesi e bëri të qartë se strategjitë e Metës rreth NFT-ve sigurisht që nuk do të rregulloheshin në asnjë mënyrë tjetër. Është e qartë se lajmet për Portofolin Meta Coinbase janë një zhvendosje shtesë e udhëzimeve.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju