Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave prej 1800 miliardë dollarësh

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape 007004e9365a35667c56194ee30af17a - Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave prej 1800 miliardë dollarësh - 17 113359358e48ae0a014c09520665eced - Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave 1800 miliardë dollarë - 19

Organizata minerare e fuqizuar nga Blockchain Metallika.Inc simbolizon zgjidhjet e minierave të depozitave natyrore. Kohët e fundit, biznesi ekspozoi se me siguri do të integronte teknologjinë moderne të blockchain në detyrat e tij ekzistuese të minierave. Megjithatë, ka shumë faza, si dhe shumë informacione që lidhen me minierat. Prandaj, Metallika zhvilloi monedhën e saj të energjisë për t'i vënë fushatat e saj minerare të disponueshme për financuesit e të gjitha dimensioneve.

Ndërsa vetëm një pjesë e vogël e organizatave të minierave kanë marrë në fakt shërbime personale blockchain, 90% e atyre në zonë nuk kanë akses në blockchain publik. Prandaj, kompanitë minerare që përdorin Metallika DAO do të futen në mënyrë të konsiderueshme në një sektor jashtëzakonisht të gjallë dhe të ashpër.

Për të operuar individualisht në blockchain, grupi Metallika ndërtoi një kompani të decentralizuar vetëqeverisëse (DAO). Politikat e marrëveshjes së zgjuar respektohen thjesht. Të gjithë pjesëmarrësit në DAO kanë akses në një ditar elektronik të sigurt dhe të sigurt të ndërtuar duke përdorur teknologjinë moderne të burimeve të të dhënave të shpërndara, si dhe vulat kohore të mbrojtura, duke siguruar posedim të drejtë për të gjithë individët DAO.

Zgjidhjet cloud të ofruara nga DAO Metallika janë oferta kryesore e biznesit. Duke përdorur zgjidhjet cloud, individët në ciklin e minierave kanë akses të besueshëm dhe të qartë me njëri-tjetrin, si dhe me detajet thelbësore të procedurës së minierave. Në çdo veprim të procedurës, lojtarët mund të zhvillojnë partneritete, si dhe financime të mbrojtura. Për më tepër, aksesi në të dhënat e ruajtura në IPFS, si dhe monitorimi i trajtimeve të autorizimit të letrës nga të gjithë pjesëmarrësit e DAO është i realizueshëm. Veçanërisht, individët mund të lëshojnë simbole elektronike të produkteve të mbështetura nga burime minerale të provuara dhe të testuara.

Fushatat e minierave në Afrikë si dhe në Indi që janë afër fazës së prodhimit sigurisht që do të ndihmojnë në përshpejtimin e nxitjes së DAO për miniera, së bashku me detyrat e ardhshme me të ardhura të larta që mund të mbështesin ciklin e avancimit të DAO.

Tregime Trendi

61aca30a8346b624aca7d89ef2d55570 - Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave prej 1800 miliardë dollarësh - 21Ndarja: Platforma Crypto NFT Sorare Partnere me Major League Baseball (MLB)Lajme bb4c2de5e6ac27e2c8f83ee68a021f16 - Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave prej 1800 miliardë dollarësh - 23Rrëzimi drastik i Crypto-s për të tërhequr rregullore më të rrepta globale, ja pseLajme 8c2af638861c2167259d6e60ebc79ceb - Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave prej 1800 miliardë dollarësh - 25 Çmimet e TRX rriten 7% pasi Tron blen këtë stablecoin me zbritjeLajme 2482d830023b16b96ce4c630a11a1e1f - Metallika Inc. Revolucionon Sektorin e Minierave prej 1800 miliardë dollarësh - 27Binance paralajmëron për më shumë ndërprerje në Terra ndërsa tërheqjet rritenLajme 334d582f2850f260fc765a6d575e20a8 - Metallika Inc Revolucionon Sektorin e Minierave 1800 miliardë dollarë - 29Terra njofton masa të reja urgjente për të mbështetur LUNA dhe USTLajme

  Marka NFT e frymëzuar nga BAYC është gati për lëshimin e saj në Web3

50% e simboleve marrin në Zinxhirin e zgjuar Ethereum, ndërsa pesëdhjetë për qind e vazhdueshme marrin shkëmbimet e decentralizuara të Zinxhirit Smart tëBinance me siguri që do të kenë aftësinë për të trajtuar simbolet, të cilat aktualisht po kryejnë një shitje ekskluzive për financuesit. Në muajt e ardhshëm, ai përgatitet t'i shënojë ato në shkëmbime qendrore të rëndësishme si Kucoin, FTX si dhe Binance.

Informacioni mbi burimet minerale sigurisht që do t'u ofrohet bizneseve dhe financuesve që kanë tokenin Metallika. Me simbolet e tyre si siguri, financuesit mund të marrin një funksion energjik në eksplorimin dhe shfrytëzimin e burimit.

Për shkak të planit të rreptë nga Metallika DAO, organizatat minerare sigurisht që do të mbajnë përgjegjësi për respektimin e rregullores, si dhe për promovimin e kërkesave morale. Përpara përfundimit të vitit, strategjitë e Metallika DAO për të nxitur një shumëllojshmëri të konsiderueshme të kompanive minerare kureshtare për përdorimin e DAO-së së saj së bashku me sjelljen e minierave ekzistuese të mineraleve në bord.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju