Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

fc773b9b67c171bcb0a5fa5a9a35827e - Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 17

Shumë e pritur për bashkimin e Ethereum (ETH) është thjesht rreth kthesës. Programuesit në fakt kanë vendosur të lëvizin theksin e tyre për të mbajtur thjesht 2 rrjeta testuese pas ndryshimit në provë të aksioneve.

b3ed995f4704b1ac59cb678a1cf1de55 - Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 19

Rrjetat testuese të klasifikuara si "të përshtatshme" për bashkimin janë Goerli dhe gjithashtu Sepolia. Programuesit e klientëve në të vërtetë kanë vendosur gjithashtu të zhvlerësojnë rrjete të ndryshme testimi për të qëndruar të përqendruar thjesht në të dyja rrjetat testuese të theksuara në të ardhmen.

Bashkimi parashikohet të ndodhë rreth tremujorit të tretë të këtij viti. Sipas strukturës Ethereum, përmirësimi i Grey Glacier për bllokun 3 parashikohet të ndodhë deri në fund të qershorit 15,050,000.

Blockchain sapo publikoi bashkimin në rrjetin testues Sepolia, pas një lançimi të suksesshëm të Ropsten më parë këtë vit.

Këto rrjeta testuese nuk do t'i mbijetojnë bashkimit

Struktura në fakt e ka bërë të qartë në faqen e saj më të re të blogut se do të zhvlerësojë rrjetet e tjera të ndryshme testuese përveç Goerli dhe gjithashtu Sepolia.

Tregime Trendi

fd0e648d9e29efcc7ad837e385db217e - Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 21Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëLajme Altcoin 80d962480b0447ac93f5765cd93cc2ed - Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 23Pse kjo është një kohë e mirë për të blerë Bitcoin (BTC)?Lajme Altcoin 70e8bfd68640406ae2b4b79acf20425f - Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 25Altcoins më të mirë për të blerë në mes të korrigjimit, 5x-10x kthime të mundshmeLajme Altcoin 6ac72d8bb6f728f1e07943466f48dfae - Vetëm këto rrjeta testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 27 Analiza e çmimit të EGLD: Ritestimi i kthimit mund të vërtetojë vrapimin e ardhshëm të demitLajme Altcoin cb144374f0d605b6950c4ed7d2d2fb0b - Vetëm këto rrjete testuese Ethereum do t'i mbijetojnë bashkimit të ardhshëm - 29Analiza e çmimit të ortekut: A mundet që kanali Breakout të çojë AVAX në 38 dollarë?Lajme Altcoin

Prandaj, Kiln, Rinkeby dhe gjithashtu Ropsten nuk do të funksionojnë si rrjeta testuese pas bashkimit.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Parashikohet të jetë i zhvlerësuar. Ethereum do të mbyllet së shpejti

Pasi rrjeti kryesor i Kiln-it kalon në provën e aksioneve në 2-të pesëdhjetë përqind të 2022. Rinkeby, qershor i cili kaloi përmes bashkimit më 8

Ethereum 2022 do të mbyllet në tremujorin e 4-të të këtij viti. Struktura Goerli në fakt ka rekomanduar që programuesit që janë duke përdorur aktualisht rrjetin testues duhet të zhvendosen në Sepolia ose

Megjithatë.Ropsten, rrjeti i tretë testues Sepolia nuk do të funksionojë në bashkim në asnjë mënyrë dhe gjithashtu do të ndryshohet nga

It.Sepolia parashikohet të mbyllet në tremujorin e dytë ose të tretë të vitit të ardhshëm, një vit pas

Post Merge Mirëmbajtja e Zhvilluesve

Pasi të ketë mbaruar në fakt ndryshimin e tij në prova të aksioneve.

Goerli.Prater Beacon Chain do të kombinohet me rrjetin e saj testues.

Ndërsa zinxhiri do të vazhdojë të jetë i hapur për klientët që duan të përdorin testuesin e rrjetit testues. Beacon një zinxhir krejt i ri Sepolia është prodhuar në të vërtetë për ndryshimin e This në provë në rrezik. Zinxhiri i tij do të funksionojë në një metodë të krahasueshme me rrjetet e ndryshme të testimit që funksionojnë sot.

mund të ekzekutohet vetëm me autorizimin e një koleksioni të vlefshëm.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Just-In: Arka e Cathie Wood provon përsëri për një vend Bitcoin ETF
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju