Shfletuesi i uebit i Opera përfshin zgjidhje të bllokimit të Elrond për të forcuar nxitjen e We b3

Elrond është ndër të parat blockchain me karbon negativ në Evropë, dhe gjithashtu asimilimi i tij me Opera do të ndihmojë me siguri individë të panumërt krejt të rinj për të hyrë në mjedisin We b3.

Shfletuesi Opera integron shërbimet e blockchain Elrond për të forcuar adoptimin e Web3

Ne shfletuesi i uebit i kriptos b3 Opera zbuloi strategji për të inkorporuar zgjidhjet e bllokut të Elrond për mbi 300 milionë individë. Asimilimi sigurisht që do t'i ndihmonte individët e Operas që të aksesojnë drejtpërdrejt një mori aplikacionesh të decentralizuara (DApps) dhe gjithashtu zgjidhje të ndryshme të tjera të preferuara me çantën e inkorporuar të Opera.

Elrond është një rrjet blockchain i shkallëzueshëm që ofron zgjidhje të shumta lehtësirash për DApps, situata të përdorimit të biznesit dhe gjithashtu klimën e re ekonomike neto. Ndarja fleksibël e gjendjes së blockchain e bën atë ndër rrjetet më të shpejta dhe gjithashtu më të besueshme.

Me asimilimin, individët e Operas sigurisht që do të kenë akses në Elrond Standard Digital Token (ESDT), një kriter i lëshimit të tokenit indigjen, së bashku me simbolet indigjene të EGLD, duke e bërë atë një faktor hyrje fantastik për We b3. Përdoruesit me siguri do të kenë mundësinë të marrin pjesë pa llogaritur në një çantë të palës së tretë, duke garantuar blerje të qetë dhe gjithashtu mbrojtje të përfshirë.

Në një diskutim unik me CryptoPumpNews, Danny Yao, mbikëqyrës i artikujve të moshuar në Opera, pohoi se biznesi po shkon në mënyrë proaktive pas një plani me shumë zinxhirë, duke përfshirë më parë Ethereum, Bitcoin, Polygon dhe gjithashtu BNB Chain. Ai sqaroi:

“Qëllimi ynë është të jemi një pikë hyrëse e kuptueshme dhe e sigurt në Web3 për këdo që është i interesuar në kripto. Kjo do të thotë gjithashtu se ne kemi ofruar një veçori përzgjedhëse të portofolit që lejon përdoruesit tanë të zgjedhin se cilën portofol duan të përdorin për të bashkëvepruar me një DApp të veçantë.

Shfletuesi i uebit i Opera siguron një çantë kripto-çante të inkorporuar jo-kujdestare, duke e bërë atë një faktor të përshtatshëm hyrjeje për individë të panumërt që mund të hyjnë në mjedise të shumta blockchain nga ky faktor i vetëm hyrjeje.

Related: Mikro-filantropia NFT ofron një zë krejt të ri për operën

Duke folur në lidhje me rritjen e ndjeshmërisë së mbrojtjes midis DApps dhe gjithashtu se si Opera po i minimizon ato kërcënime, Yao sqaroi:

“Ne kemi ofruar një veçori përzgjedhëse të portofolit që lejon përdoruesit tanë të zgjedhin se cilën portofol duan të përdorin për të bashkëvepruar me një DApp të veçantë. Ne kemi gjithashtu një tastierë të sigurt, duke mbrojtur të dhënat e përdoruesve tanë pasi ata kopjojnë-ngjisin të dhëna të ndjeshme, si adresat e portofolit ose numrat e llogarive bankare.”

Blockchain Elrond është ndër blloqet e para evropiane me karbon negativ, duke garantuar që individët e Operas me siguri do të kenë akses në shërbime miqësore me mjedisin. Me një përqendrim në rritje në shqetësimet ekologjike, sociale dhe gjithashtu administrative në mjedisin e kriptove, bashkëpunimi ndërmjet të dy sistemeve We b3 mund të krijojë një kriter për asimilime të krahasueshme në të ardhmen.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju