Polygon për të aktivizuar EIP-1559 ose Hardfork të Londrës më 18 janar, A po vijnë 3 dollarë për MATIC?

Blini më së miri në

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 7d937680685335f8843ae9e5aab645df - Polygon për të aktivizuar EIP-1559 ose Hardfork në Londër më 18 janar, A po vijnë 3 dollarë për MATIC? - 5 By Bhushan Akolkar Publikuar 46 minuta në të kaluarën Përditësuar 46 minuta në të kaluarën

Përgjigja e shkallëzueshmërisë së shtresës 2 të Ethereum Polygoni po përgatitet për një përmirësim të rëndësishëm javën e ardhshme. Sipas njoftimit të fundit nga Polygonscan, blockchain Polygon me siguri do të aktivizojë hardfork-un e Londrës ose EIP-1559 në 5 ditë të martën, më 18 janar, sapo të vërtetohet blloku 23,850,000.

Në njoftimin zyrtar nga Polygonscan thuhet:

Pas përmirësimit fitimprurës EIP-1559 në 12 muajt e fundit të Mumbai Testnet, Hardfork i shumëpritur i Londrës në Mainnet është pikërisht këtu! # EIP1559 dhe EIP-të e lidhura ndoshta do të aktivizohen në Mainnet më 18 janar, raundi 3 AM ET / 8 AM UTC.

Duke marrë shenja nga vëllai i tij i madh Ethereum, komuniteti Polygon madje do të zbatojë mekanizmin e djegies së tokenit EIP-1559. Mekanizmi i djegies do të heqë nga qarkullimi argumentet MATIC duke siguruar shikueshmëri më të lartë të çmimeve për klientët e saj.

Polygon aktualisht ka një grup prej 10 miliardë argumentesh MATIC. Kështu, çdo zbritje brenda shumëllojshmërisë së argumenteve do të përfundojë me një ndikim të përgjithshëm deflacioni. Për më tepër, pas konsultimit me Binance, MATIC BEP2 me siguri do të ndërpritet.

Kështu, 150 milionë BEP2 MATIC i ofruar si likuiditet në Zinxhirin e zgjuar Binance (BSC) do të shkëmbehet me ERC-20. Në njoftimin e Polygonit shënohet:

Si konsumator, nëse mbani MATIC në Ethereum, zinxhir Polygon PoS ose BSC ose në Binance, nuk kërkohet asnjë lëvizje. Nëse ruani BEP2 MATIC, ju lutemi transferojini ato te Binance dhe tërhiqeni MATIC në Ethereum, Polygon ose BSC. I gjithë BEP2 MATIC ndoshta do të digjet kur të gjithë klientët të ekzekutohen duke shkëmbyer.

Gjeni perlë tjetër Crypto në KuCoin! Nënshkruani sa të kërkoni bonusin e mirëseardhjes prej 500$.

A po shkon MATIC drejt $3?

MATIC i Polygon ka qenë një nga shumë kriptovalutat me performancën më të mirë edhe gjatë korrigjimit të fundit të tregut. Që nga koha e shtypit, MATIC po ble dhe shet 8.5% më lart në një vlerë prej 2.39 dollarë dhe një kapital tregu prej 16.8 miliardë dollarë.

MATIC i Polygon-it ka potencialin për të arritur 3 dollarë nëse tregu më i gjerë i kriptove mbetet mbështetës. Gjithashtu, në grafikun teknik, MATIC i Polygonit ka formuar një kanal akumulimi në rritje i cili mund të rezultojë në një ndarje mbi $3.

  ICP Reboot lëshon Token të ri ICPR pas Forking Dfinity's ICP

Ndoshta do të tërheqë vëmendjen për të parë se sa larg mund të shkojë MATIC në vazhdën e të gjitha zhvillimeve të fundit. Hidhni poshtë parashikimet tuaja!

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju