MATIC i Polygonit kërcen mbi 20% mes akumulimit të balenave të forta

Më e mira në

Kiber

Fitoj

18% Prill.

telegram

Coingape

Gazete

Kripto ditore.

93aa790eb2b021d279e569a5305f5dc0 - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% mes akumulimit të fortë balenash - 19

While crypto market capitalists are paying all interest to Bitcoin, Polygon’& rsquo; s indigenous crypto MATIC is making quiet steps. In the last 24 hrs, the MATIC cost has actually leapt greater than 20%.

c66a67ac290f0b3b129f9579d7ef3962 - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% mes akumulimit të balenave të forta - 21

As of press time, MATIC is trading 21% up at a cost of $0.48 with a market cap of $3.9 billion. The current MATIC cost rise begins the background of a significant whale accumulation over the last 6 weeks. On- chain information supplier Santiment records:

MATIC sharks and also whales have actually remained in a rather huge accumulation fad for concerning 6 weeks. The rates of owners varying from 10k to 10m coins held have actually jointly included 8.7% even more to their bags in this time frame.

87a23952c7eab2de9c4ad08ef5340718 - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% në mes të akumulimit të balenave të forta - 23

Shumëkëndëshi arrin momentin historik të neutralitetit të karbonit

Another significant factor behind the favorable cost activity for MATIC can be that its blockchain network Polygon has actually acquired a significant carbon nonpartisanship landmark. Earlier today, Polygon revealed that it had actually partnered with KlimaDAO as component of its ecological campaign.

The business revealed that it has actually bought carbon credit scores worth $400,000, standing for 104,794 tonnes of greenhouse gasses. This is additionally equivalent to the Polygon network’& rsquo; s whole carbon financial debt because its beginning in 2019. Commenting on the advancement, Polygon founder Sandeep Nainwal stated:

Tregime Trendi

649ec96c191410e47568853fb0dcb68b - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% në mes të akumulimit të balenave të forta - 25Analiza e çmimeve të valëve: Modeli në zhvillim kërcënon të thyejë mbështetjen prej 4.16 dollarëshLajme Altcoin 20e3c7fdcbe974e4c680cc82b1f5e428 - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% në mes të akumulimit të balenave të forta - 27Analiza e çmimit të Apecoin: Fakeout në linjën e tendencës mund ta rrëzojë APE me 25%Lajme Altcoin 8134373bf51319376b01fbd0a92d5d81 - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% mes akumulimit të fortë të balenave - 29Analiza e çmimit të Uniswap: A mundet rikuperimi i vazhdueshëm ta çojë çmimin UNI në 8 dollarë?Lajme Altcoin a4b1dd6fb24ee55724801d4845c0c803 - MATIC i poligonit kërcen mbi 20% mes akumulimit të fortë balene - 31 Analiza e çmimit të SHIB: 0.00001 $ Breakout mund të pompojë SHIB me 33%Lajme Altcoin 04afbe1f5379a5295e67cf1c1e8baaa0 - MATIC i Polygonit kërcen mbi 20% mes akumulimit të balenave të forta - 33Analiza e çmimit të grafikut: Kthimi i vëllimit të lartë mund të çojë GRT në 0.15 dollarëLajme Altcoin

Our globe is dealing with an ecological dilemma, and also the blockchain sector have to do even more than assurance to quit contributing to the trouble. Reaching carbon nonpartisanship is a crucial primary step, however there is even more job in advance. Polygon will certainly blaze a trail as the entire sector approach ending up being a web favorable for the setting.

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

Polygoni zbulon integrimin e ID-së së poligonit

On Wednesday, June 22, Polygon revealed the launch of Polygon ID combination. Powered by ZK Cryptography, Polygon ID is a self-sovereign identification option using a significant possibility for DAO administration.

With Polygon ID, individuals obtain the control to divulge careful identification info. Besides, Polygon ID additionally assists in “& ldquo; the opportunity for fully-private & & proven credibility structure”& rdquo;.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Ripple kundër SEC: Shënimet e Hinman takohen me pengesa të reja përpara publikimit
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju