Fintech e rregulluar në Bahrein lejon ripagesat e kriptove me Binance

Banka Qendrore e Bahreinit i jep thirrje EazyPay, duke lëshuar pagesa kriptosh për më shumë se 5,000 portale ripagimi në vend.

Fintech e rregulluar në Bahrein mundëson pagesa kripto me Binance

Të ardhurat nga nxitja e kriptomonedhave po zgjerohen në Mbretërinë e Bahreinit, me firmat e lagjeve që lejojnë ripagesat në kriptomonedha si Bitcoin (BTC).

EazyPay, një sistem i ripagimit në internet i kontrolluar nga Banka Qendrore e Bahreinit (CBB), në fakt ka bashkëpunuar me Binance Pay për të bërë të mundur ripagesat e kriptove në vend, zbuloi të mërkurën CEO i EazyPay dhe gjithashtu krijuesi Nayef Tawfiq Al Alawi.

Zgjedhja e ripagimit të kriptos së sapo futur me siguri do të ofrohet në më shumë se 5,000 terminale të pikave të shitjes (POS) dhe gjithashtu në portalin e ripagimit të internetit në të gjithë Bahreinin, tha CEO.

Shitësit e mëdhenj të lagjeve dhe gjithashtu kompanitë, të përbërë nga Lulu Hypermarket, Sharaf DG, Al Zain Jewelry dhe gjithashtu Jasmi's, sigurisht që do të kenë mundësinë të miratojnë më shumë se 70 kriptovaluta si shlyerje duke kontrolluar kodin QR nga POS-i i Eazy duke përdorur aplikacionin Binance.

Al Alawi theksoi se Eazy Financial Services është i kualifikuar dhe kontrolluar gjithashtu nga banka rezervë e Bahreinit si POS-i i 5-të dhe gjithashtu në blerësin e portalit të ripagimit të internetit dhe gjithashtu ofruesit e ripagimit.

“Falënderime të veçanta shkojnë për Bankën Qendrore të Bahreinit, Binance dhe Eazy Financial Services,” mbajti ai në mendje. Khalid Hamad Al Hamad, mbikëqyrës ekzekutiv i udhëzimeve financiare në CBB, vlerësoi gjithashtu Eazy për nxjerrjen e zgjidhjes krejt të re të ripagimit të kriptove.

CEO i Binance, Changpeng Zhao, mbajti parasysh se atributi i ripagimit të kriptove të EazyPay do të ishte sigurisht "ofrimi i parë i rregulluar dhe i miratuar i shërbimit të pagesave kripto" në Lindjen e Mesme dhe gjithashtu në zonën e Afrikës së Veriut. Siç u raportua më parë, Binance mori një sërë autorizimesh qeverisëse në Bahrein, të përbërë nga një leje e një kompanie kriptomatike dhe gjithashtu leja e Kategorisë 4.

Kombi i tretë më i vogël në Azi, Bahreini, në fakt ka marrë në mënyrë proaktive kriptomonedhën gjatë dy viteve të mëparshme. Në vitin 2019, CBB siguroi një strukturë për një sërë detyrash të lidhura me kripto, duke zhvilluar zyrtarisht udhëzime për licencimin, administrimin, administrimin e rrezikut, kërkesat kundër pastrimit të parave, raportimin, mbrojtjen dhe gjithashtu udhëzime të tjera të ndryshme për zgjidhjet e kripto-aseteve.

Related: OpenNode vendos kornizën e ripagimit të BTC në sandbox qeverisës të Bankës së Bahreinit

Bahreini në të vërtetë ka provuar në mënyrë proaktive teknologjinë moderne të kriptos dhe bllokut, duke pasur parasysh marrjen e udhëzimeve të kriptos. Në janar 2022, CBB përfundoi një test elektronik të ripagesave në bashkëpunim me blockchain të JPMorgan dhe gjithashtu sistemin e kriptomonedhësOnyx CoinMENA, një shkëmbim i rëndësishëm i kriptove në lagje i kontrolluar nga CBB, në qershor zbuloi strategji për të rritur zgjidhjet e saj të tregtimit të kriptove drejt e në Egjipt.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju