Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara

Më e mira në

Fitoj

17% prill

telegram

Coingape 03c1bbf4281346716f2b7b5d23281cde - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 17 2a8983e01209742117bea15576d112a4 - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 19

Më 10 maj, dollari amerikan i sigurt arriti në 0.6 dollarë. Stablecoin u testua mbi likuiditet të pakët, menjëherë pasi Luna Foundation Guards (LFG) përfundoi duke zhvilluar çmimet e saj prej 3 miliardë dollarësh së fundmi.

Çlirimi i dollarit UST fillimisht u bë tërheqje të konsiderueshme nga pishina 53 në Anchor, dhe më pas, pëllumbi nga 1 dollarë në 0.98 dollarë. Anchor është procedura më e madhe e fitimit të Terra-s, e cila drejtoi nevojën më të lartë të mundshme për UST Në vetëm disa ditë, burimi i fitimeve më të larta të mundshme UST (Anchor) hodhi 60% të parapagimeve të tij në de-pegging.

Qasja pozitive e LFG për Dollar UST

Kjo rezultoi në një shitje të bitcoin nga investitorët dhe pritshmërinë e zakonshme që LFG me siguri do të përdorte likuidimin e librave të saj BTC për të ruajtur sigurinë. Më 9 maj, LFG zbuloi një qasje agresive sipas nevojës, e cila sigurisht do të kërkonte decentralizimin e qasjes së saj të librit.

Menjëherë pas lajmit, ndërprerja u qetësua, megjithatë UST nuk mund ta mbështesë plotësisht sigurinë e saj 1 $. Ai u ul në 0.9 dollarë dhe përshpejtoi edhe më shumë tërheqje, gjë që rezultoi në një ulje prej 0.6 dollarësh. Edhe nëse LFG kujdeset të rikuperojë sigurinë, aktualisht janë bërë shumë dëme.

Marrëdhënie nga rrethanat aktuale UST

Monedha e qëndrueshme UST vazhdon të shkojë më tej nga të qenit një monedhë e qëndrueshme e decentralizuar, pavarësisht nga iniciativat aktuale për ta mbajtur atë. Si rezultat i bllokimit të rrjetit nga tërheqjet e UST, norma e LUNA ka përjetuar në fakt një rënie të mprehtë (që qëndron në 13.68 dollarë) dhe pezullim afatshkurtër. Ndërsa UST u kthye në një spirale, vlera e LUNA u rrit me 66% në 24 orë.

Tregime Trendi

d7727a834156c1d01aa7df369ee442d7 - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 21I fundit: Goditja e FASB-së në krahun e komunitetit BitcoinLajme Altcoin faa5faf3db8eed46c0d28b4ba512595c - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 23Minatorët e Bitcoin synojnë një mbyllje ndërsa vështirësia e minierave rritet me 4.89%Lajme Altcoin 0ae2a3f21b1e1b74cb43b94e28b60b0b - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 25Ky miliarder paralajmëroi kundër monedhave të qëndrueshme algoritmike në 2021, çfarë ndodh më pas?Lajme Altcoin 5b356084e82319b09898007414ad2690 - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 27Thyerja: Bitcoin (BTC) rrëshqet në afërsisht 28 mijë dollarë në minuta pas inflacionit në SHBALajme Altcoin 4a5a646d2b7cb56ba7da666194ba5848 - Hulumtimi zbulon UST Stablecoin dhe llojet e tij paraqesin rreziqe të mëdha përpara - 29Pas Terra-s, është Tron tjetër? TRX Short Interest Rritet në qiellLajme Altcoin

Ndërkohë, duket se librat e BTC mund të mos jenë të mjaftueshëm për të mbajtur me besim të sigurt.

  OpenOcean Atlantic tejkalon kthimet nga grumbulluesit e tjerë kryesorë të DEX

Ravendex: Gen-Dex dhe Launchpad tjetër në Cardano Mundësuar nga $Rave Token – Blini aktualisht!

UST mund të financohet me pjesëmarrjen e LFG, megjithatë ndikimet e qëndrueshme në besueshmërinë e saj dhe llogaritja për grumbullimin e vazhdueshëm nga kapitalistët sigurisht që do të zgjasin më shumë përpara. Gjendja e UST është një sugjerim që struktura shumë më të mira duhet të zhvillohen që të përbëhen nga rreziqe arkitekturore për monedha të qëndrueshme matematikore të krahasueshme.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju