Parashikimi i çmimit Ripple: XRP ushqen një rënie prej 13% në 0.900 dollarë

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive afb1ffb24f7603c7b1cd049dd3b90f56 - Parashikimi i çmimit Ripple: XRP ushqen një rënie prej 13% në 0.900 dollarë - 7 By Nancy Lubale Botuar 21 minuta më parë Përditësuar 20 minuta më parë

Çmimi Ripple zhvillon një model grafik teknologjik trekëndor në rënie përpara një rënieje të mundshme në 0.90 dollarë. Edhe pse Ripple vs. SEC zvarritet, CEO Garlinghouse është i sigurt se shembulli me siguri do të arrijë në një mendim përfundimtar në 2022.

Çmimi Ripple mbetet të zvarritet pa ndonjë aktivitet të konsiderueshëm çmimi në asnjërin nga udhëzimet. XRP në fakt ka qenë duke tregtuar midis 0.88 dollarë dhe gjithashtu 1.40 dollarë, sepse mesi i gushtit, i cili në fakt ka parë shumë e përshkruajnë atë si një 'stablecoin'.

Aktiviteti i pandërprerë i çmimeve Ripple në fakt i është besuar shumë shembullit SEC kundër Ripple, i cili aktualisht është zvarritur për më shumë se një vit, pa asnjë negocim të parashikuar në të ardhmen.

XRP kundër SEC: Ripple duke bërë hapa të mëdhenj

CEO i Ripple Labs, Brad Garlinghouse, është i sigurt se biznesi fintech po bën hapa të jashtëzakonshëm në luftën e tij të ligjshme me Komisionin e Letrave me Vlerë të SHBA-së dhe gjithashtu Komisionin e Shkëmbimit (SEC), të dhënat e CNBC.

Garlinghouse deklaroi se ai parashikoi që shembulli, i cili u fokusua në XRP, kriptoma e shtatë më e madhe e globit sipas çmimit të tregut sipas Coingecko, ka pasoja më gjithëpërfshirëse për të gjithë tregun e kriptove.

“Ne po shohim progres mjaft të mirë pavarësisht një procesi gjyqësor të ngadalshëm. Është e qartë se ne po shohim pyetje të mira të bëra nga gjyqtari. Dhe unë mendoj se gjyqtari e kupton se kjo nuk ka të bëjë vetëm me Ripple, kjo do të ketë implikime më të gjera”, tha Garlinghouse.

Garlinghouse deklaroi se ishte entuziast që shembulli me siguri do të arrijë në një mendim përfundimtar vitin e ardhshëm.

Grafiku i çmimeve Ripple Modeli Parashikon Doom

Siç u parashikua më parë, çmimi i Ripple zbriti nga 1.1851 dollarë në çmimin aktual rreth 1.0339 dollarë pasi zhvilloi një rënie trekëndore në grafikun dy-orësh.

E njëjta situatë ka shumë të ngjarë të shfaqet edhe një herë pasi çmimi i XRP ka zhvilluar në të vërtetë një model grafik trekëndor që zbret përsëri në grafikun katër-orësh.

Kjo sugjeron që një shpërthim i renditur poshtë trekëndëshit mund të shohë Ripple mund të bjerë 11.42% për të shënuar objektivin e modelit mbizotërues të grafikut rreth 0.900 dollarë siç zbulohet në grafikun katërorësh. Kjo qëndron për një rënie prej 13% nga çmimi aktual.

  Binance Coin, Analiza e Çmimit Cardano: 13 Tetor 2021

Pritshmëria e rënies theksohet nga shenja e rënies së Indeksit të Forcës Relative (RSI) dhe gjithashtu vendosja e saj rreth 42.32 rekomandon që arinjtë janë aktualisht më të fuqishëm se demat.

Grafik XNUMX-orësh XRP/ USD

Tabela e drejtpërdrejtë

fc48111d2f0fa8762c21ee6e4f2af139 - Parashikimi i çmimit Ripple: XRP ushqen një rënie prej 13% në 0.900 dollarë - 9

Në avantazh, shenja e Divergjencës së Konvergjencës Mesatare Lëvizëse (MACD) në fakt ka ofruar thjesht një sinjal blerjeje në të njëjtën kohëzgjatje. Kjo ndodhi kur Mesatarja Lëvizëse Eksponenciale 12 (EMA) u rendit nën 26 EMA në të gjithë seancat tregtare amerikane të mërkurën. rritet mbi ujë dhe gjithashtu lundroni drejt e në shërim.

Prandaj, një mbyllje mbi mesataren e thjeshtë lëvizëse 50 rreth 1.06 dollarë mund të vërtetojë një shpërthim të favorshëm pasi grupi i lartë i 17 nëntorit në 1.16 dollarë përfundon të jetë një mundësi.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju