Ripple do të ndihmojë këtë vend në zhvillimin e monedhës së tyre dixhitale sovrane

Blini më së miri në

Platforma DeFi

Tabela me vlerë

Shkëmbimeve

Binance

Portofol

libër i llogarive 7ba91dbc866a55817e2554182199ad63 - Ripple është vendosur për të ndihmuar këtë vend në zhvillimin e monedhës së tyre dixhitale sovrane - 5 By Palak Malhotra Botuar 51 minuta më parë Përditësuar 51 minuta më parë

Ripple ka prezantuar në fakt bashkëpunimin e saj unik me shtetin e ishullit, Republikën e Palau-s për të kontrolluar vendin'& rsquo; Monedha e parë dixhitale mbarëkombëtare, si dhe rastet e përdorimit të saj ndihmuan në librin XRP Ledger (XRPL). Sipas Ripple, me përqendrimin në zhvillimin e metodave për pagesat ndërkufitare, si dhe një monedhë dixhitale të mbështetur nga USD për Palau-n, vendi mund të jetë i pari që do të kryejë një stabilcoin mbarëkombëtar të mbështetur nga qeveria, me pesëdhjetë përqind të mëparshëm të 2022. Për më tepër, në mes të procedurës së kontrollit të një monedhë të qëndrueshme të mbështetur nga USD, si dhe shembujve të përdorimit të lidhur si një regjistër i sistemit kompjuterik të kompanisë në XRPL, Ripple shpreson të sigurojë një zëvendësim për CBDC-të për vende si Palau.

"& ldquo;Si komponent i përkushtimit tonë për të udhëhequr në zhvillimin monetar si dhe në inovacione, ne jemi të emocionuar për shoqërimin me Ripple & hellip; Faza e parë e bashkëpunimit sigurisht që do të përqendrohet në teknikën e ripagimeve ndërkufitare si dhe në kontrollin të nxjerrë alternativa për të zhvilluar një monedhë dixhitale mbarëkombëtare, duke i furnizuar banorët e Palau-s me akses më të lartë monetar.” & rdquo;, tha Presidenti Surangel Whipps Jr

Ndërsa rritja e inovacioneve si blockchain e bën çdo lloj vendi, një opsion ekonomikisht efikas, megjithatë Republika e Palau-s gjithashtu ka shqetësime në kufi me natyrën e paqëndrueshme të blockchain. Ripple mbajti parasysh se XRPL është neutral ndaj karbonit, si dhe 120,000 x edhe më efikas në energji, në krahasim me zinxhirët bllokues të provës së punës, duke intensifikuar më mirë zhvillimin monetar të Palau-s, duke ju rikthyer atmosferën.

“& ldquo;Ne jemi të emocionuar që po bashkëpunojmë me Palau-n për të arritur objektivat e tij monetare si dhe të lidhura me klimën & hellip;Ne kemi një shans të mrekullueshëm për të kombinuar teknologjinë tonë moderne si dhe përvojën me tiparet e dallueshme të Palau-s për të bërë një të vërtetë efekt financiar dhe social për vendin”. & rdquo; deklaroi James Wallis, VP i Angazhimeve të Bankës Qendrore në Ripple.

Pse Ripple po zgjeron biznesin jashtë Shteteve të Bashkuara?

Ripple aktualisht kishte shumicën e organizatës së saj jashtë Shteteve të Bashkuara, megjithatë, aktualisht biznesi po rritet tërësisht në vende të ndryshme të tjera, me kusht që supozimet në lidhje me vendimin e fundit që protestonte Ripple në pretendimin e vazhdueshëm të XRP. Sipas përditësimeve aktuale, situata duket se po ikën nga Ripple si dhe po shkon në drejtim të një negocimi në SEC'& rsquo; s preferojnë. Sidomos, duke pasur parasysh se gjykata ka dhënë KSHZ'& rsquo; s lvizja(* ) nxis eksplorimin e to'& rsquo; Regjistrimet e konferencës së brendshme më parë Ripple month.this

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
  Komisioneri Peirce sugjeron SEC të punojë me bizneset e kriptove për të ndërtuar një "kornizë të arsyeshme"
Robert Simpson/ autori i artikullit

Tregtar dhe ekspert i njohur i tregut financiar. Një nga autoritetet botërore në fushën e analizave teknike dhe tregtimit të aksioneve. Artikulli i tij "Si të përdorim informacionin e brendshëm nga kanalet Telegram për tregtimin në bursë" është bërë një bestseller ndërkombëtar dhe një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë.

CRYPTO PUMP SIGNALS FOR BINANCE
Lini një Përgjigju